Uncategorized

and you were there

3. veebruar 2007

Põhimõtteliselt oli eile väga tegus päev. Kooli jõudsin kolmandaks tunniks, lugesin kõik tunnid oma raamatut. Tänu sellele jäi mul omandamata tarkus, et kuidas on prantsuse keeles ” mis kell on ” ja sellele vastamine. Kuid küll ma selle omale selgeks teen lähiajal. Nii. Siis ma tulin tulema viimasest kirjandusest ja sain kokku Piretiga. Temaga läksime esiti hessi söäma, siis karjusin Karinit ja siis läksime bussile. Sain ka lõpuks pihta et Piret elab päravittus. Jeaa. Tal on NII suur ja ilus maja:( Olime seal ja rääkisime ja sõime võikusi ja jõime teed:O Siis hakkas teekond tagasi, Piret raha eest ka ei saatnud mind. Seega ma pidin mingi üksi orienteeruma mingi metsavahel:D Noh, hakkama ma sain igatahes. Bussile jõudsin kaa:O Siis sain Hardoga kokku. Traumeerisime üksteist vastastikku. Seejärel ma sain kokku veel Henriga. Haha. See oli naljakas. Ma jooksin aina wc-vahet. Sest see oli aina kinni, ja Henri sundis mind ta mütsi proovima:( Ma olin nagu skeiditsikk65. Igatahes, vestlesime pikalt igast asjast. Nii hea oli teda üle 75 aasta näha. Siis tulin koju, Sillu tuli siia. Ema polnud. Niizama vaatasime telekat ja nii ja siis kutsusid Rene ja kruu meid üles peole. Jeaaaaa. Kristjaane juurde. Huj läksime alguses. aga siis ma mõtlesin et võiks korraks minna. See oli viga! JAAA. Nii jube. See oli jube urgas ja kõik plixxid olid sellised ” omg ma olen nii lampissszzzz:P!” ja üldse, iuuuuuuuuuuuuuuu. See oli jumala õnnnistus kui me alla tagasi tulime. Siis veits pea käis ringi ja palav oli. Huhu. Ma ei tea miks aga Sillu läks koju. Kuigi noh, tal poleks väga vaja olnud. VITT. Igatahes. Ma ei tea mis ma täna teen. Esiteks võiks vanni minna. Või siis ma võiks esiteks p. keele lõpuks ümber kirjutada. Jeaa!! Aga ma ei tea kas ma viitsin. Vanni lähen igatahes ennne.

Tervitaks Liinat ja Mirrut ja Britat ja Kikut. Osad on laagris ja osad niizama haiged:O

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar