Uncategorized

hate that

4. veebruar 2007

Mingi jeaa. Kell kolm sain Silluga kokku muahhis. Olime seal tunnikese ja siis läksime energiasse. Seal tundsin iga keharakuga kuidas kõik mind vihkavad. Ei meeldinud üldse. Siis tuli Brita. Jea. Sillu läks koju. Mina ja Brita ja Hendrik ja Hardo läksime mingisse baari, ma ei mäleta mis selle koha nimi oli.. mingiiii.. Maurus? Jea. Siis Brita läks ära. Tuli veeel rahvast. KÕIK ignoorisid mind. Kuna ma olin sisse joonud piisavalt rummi, siis ma omaette seal vaikselt halasin, ja isegi see ei heidutanud kedagi, sest noh, nad ei märganud isegi. Oh rõõmu. Tulin koju. Sillu tuli kaa jeee. Vaatasime kaua telekat ja naersime ja olime imelikud.

What should I do?
– Me!

Igatahes. 16. Veebruaril, mis on siis reede, pean ma suure hurraaga oma sünnipäeva jeee.
Üritan siis listi teha:

 1. Brita
 2. Mirru
 3. Kiku
 4. Jon
 5. Henri
 6. Henri gf?
 7. Kassu
 8. Immi
 9. Mikk
 10. Max
 11. Liina
 12. Siiri
 13. Kaia
 14. Maarja
 15. Raija
 16. Lauri
 17. Hardo
 18. Lex
 19. Sillu
 20. Helen
 21. Piret
 22. Liis
 23. Näitekaliis

Olen jumala kindel et olen veel inimesi ära unustanud. Raudnael:(

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar