Uncategorized

watch me work it, I’m perfect

11. veebruar 2007

olitajaa-7525446
Nii kummitab see laul:( Ühesõnaga, pole ammu suvatsenud bloogida. Ma ei tea miks, lihtsalt pole tuju olnud. Ma pole midagi väga erilist teinud ka. Koolis on alati COOL ja kodus on ka kui Sillu ka siin on. Teatritunnid on lahedad ka. Reedel oli jjjeaaa päev. Läksime peale kooli Mirru poole, sain maniküüri.Siis läksime balletti vaatama. JEEBUS. See oli niiiii igav. Seal käis hull käppimine ja snuffi tegemine, ja vaheajal uhkelt ringi patseerimine. Siis tulinkoju ja Sillu poole. Ootasin tund aega bussi ja surin külma. Faking pool 1 öösel jõudsin Sillu poole ja saatsin teda aina ptsi, sest niiii külm oli. Laup tegin ka midagi.. olin sugulastega kodus. Siis tuli Sillu ja me jõime kraami. Mu vend on pede ja tantsib imelikult. Jaa.Hommikul sai kolm kuud ja S ja Riki harjad ka. Siis läksin näitekaliisiga linna. Sain maika. Ja rääkisime issanda loomaaiast. Jeeeaa. Trollides on lame sõita:(

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar