Uncategorized

tõtõtõ

13. veebruar 2008

Woow, peaks mainima, et täna mul oli isegi sõpru! Tegelt ka, muidu passin päevad läbi tühja, täna aga kutsus Hardo mind endaga kinno ja Kiku bowlingusse. Leidsime kuldse kesktee ja läksime kõik koos siis bowlima. Veits lahe et ma kaotasin täie rauaga, aga noh, ma leidsin oma õnnekuuli nii hilja:( Ma sain alati kas null või 9 seda..kaigast maha:D Veits normal. Ja siis helistas Lex kaa ja küsis, kas mul juhuslikult on taskud tubakat täis ja et kas ma tahan temakale veskarit minna tegema. Kuna mul taskud EI olnud tubakat ääreni täis, siis ma otsustasin mitte minna. Samas elu tegelt ikka veel meeldib, ainult üks väike pisiasi on veel puudu mind lahutab mind anormaalsest rõõmust. Aga ooo küllap minugi õuele astub ükskord õnn.

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Grete. 25. aprill 2010 at 08:36

    "kuskil peab olema õnn.." (Aleksander Suuman) ma just kirjutasin mingi lühikirjandi sellel teemal:S

  • Avatar
    Vasta mallukas 25. aprill 2010 at 08:36

    kuskil ongi, ma tean küll kus:(