Uncategorized

make it better

24. veebruar 2007

Jaa.. eile. Oli reeeeeede. Ma magasin jälle mingi 12-ni. Siis sõin ruttu ja koristasin ja meikisin jne. Siis läksin Silluga polikliinikusse, kust ma sain ilusti vabastuse. See oli kena.Tulime siis minukale, explorerit vaatasime. Mu emme ja My läksid papale rahakotti ära viima, siis Sillu ja Riki lamasid mu voodis, mõlemad palavikus. Lõpuks hakkas neil parem ja me läksime Silluga Krissi poole. Kriss oli nagu kodukana. Isegi Leidat nägin seal. Igatahes me hakkasime Silluga filmi vaatama ja rahvast aina tuli. Jeaa. Lõpuks Sillu läks koju ja mina kaa:O Eksole ju põnev. Täna ma tahaks minna linna, aga ma eii tea raha eest ka kas mu ema lubab. Loodan et ta teeb seda, sest noh, ma tahaks uut kotti osta. Jah jah. Midagi oli veel..kampsun.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar