Uncategorized

pasteet

4. märts 2007

Seda et eilne oli üle mõistuse:D Mingi. Alustasin koolis. Tegime proovi veixa, ehk siis mingi 2-4. Mai tea miks nii vähe:O Siis läksime Petraga kompasse, kus me rääkisime juttu ja sõime jne, olime seal sada aastat:D Liisa ja Eva tulid ka mingi aeg. Siis nägin hetkeks Sillut ja siis läksin Kikusõpsi juurde urkasse. Muidugi ekslesin koplis ka. Olin seal jupp aega, sinna tuli palju rahvast, mingi eit ropsis. Jeaaa. Siis lippasin Patricusse kus olid Raido ja Lauri ja Sillu ja Harles ja Matu ja Rene ja sada muud tüüpi. Siis nad kõik tahtsid teadmata põhjusel minna Elina maja ette jea. Läksime siis, raha eest ka ei saand need tüübid sisse, Mingi tüüp oli Lauri vastu ülikuri ja ütles mulle et ma olen soliidne ja sillule et ta kõva hoiaks. Siis tulinkoju. Lahe oli. Paus, NOT. Matsa ja Rassuga vestlesin msnis jne . Nüüüd vaatan lamedat ameerikaflmi:( Jjjjjjea. 3-7 on taas proov, huvitav kas ma Sillukat näen:(

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta mari lalalaa liis 25. aprill 2010 at 08:36

    kuna teil esietendus on

  • Avatar
    Vasta Mari 25. aprill 2010 at 08:36

    esietendus on meil tead mingi 16 märts koolile