Uncategorized

meeldib

30. november 2009

Mul on maailmasuurim nohu ja köha aga näed nalja suutsin ikka ära kolida ja istungi just praegu meie vaimustavas ühetoalises ja joon veini. Kallis korterikaaslane on kena ja läks poodi mulle kokat ja shoksi tooma. Samuti sõime võrratu õhtusöögi mille me soetasime subwayst, nii tervislikud oleme et ise ka ei usu.

Ja rääkides maailma naljakamast asjast, siis kui ma telekast kanal kuue peale panen siis ma näen allakorrusele välisuksele, sest seal on mingi kaamera vms. Ja kui ta välja läks just poe poole siis ma ütlesin et ma luuran ja stalkin teda ja siis ta rõõmsalt näitas äässi mulle, ja ma loodan siiralt et selle maja 77676346 elanikku vaatasid seda samal ajal, haha, naeran veel umbes kolm aastat selle üle.

Ja ta oli eile veel nii pettund kui ma  talle mainisin et ma temast bloogisin et ta vaimselt 17 on:D

oh seda õnnelikku elu

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar