Uncategorized

head asjad ja kuulujutud

3. jaanuar 2017

Viis miljonit blogi läks uue aastaga kaasa aasta esimesele 30 päeva blogimise väljakutsega. Ma juba tean eos, et ma pole kuigi järjepidev, seega ei hakka ma isegi teesklema, et ma sellest osa võtta viitsiks. Tean liiga hästi, et mul pole selleks aega. Ma nimelt juba hommikul tahtsin sellel teemal blogida, aga aega leidsin alles nüüd, kell 1 öösel ja ilmselgelt teen ma sedagi oma unetundide arvelt.

Küll aga mõtlesingi ma, et kui ma oskan kaasa rääkida, siis räägin. Noh, kui aega on. Esimese päeva üleskutse oli rääkida asjadest, mis õnnelikuks teevad. Neid on nii palju! Näiteks täna tegi mind õnnelikuks, et mul on BB lamamistool ja beebikiik, sest need teevad minu elu palju mugavamaks. Siis olin ma õnnelik, et mul on kaamera, millega armsatest titadest pilte teha. Ja siis olin ma õnnelik, et see veel-natsa-salajane-äriidee kogub tuure ja on saanud nii palju firmasid endale partneriteks. Aga see pole just ASI. Hmm, no ütleme siis nii, et ma olin õnnelik, et mul on arvuti, millega asju ajada. Ja nüüd just olin ma pesus käies õnnelik, et Linea MammaBaby tõi meile suure kingikoti ja ma sain Lendet hea kraamiga pesta, sest ma tõesti ei taha seda Johnsoni jama kasutada, aga mul muud polnud, oli just otsa saanud ja unustasin uut soetada. Nüüd sai see mure murtud. Lõpuks olin ma õnnelik, et mul on kannaviil, sest mu tallad meenutasid juba vaikselt põhjapõdra kapju. Seda õnne kauaks ei jagunud, sest ma hõõrusin enda kanda nii raevukalt, et see murdus pooleks.

Sellega meenub mulle see, et ükskord oli Mari vannis, mina asjatasin midagi peegli ees. Ühel hetkel kuulen, et Mari nutab. Ta oli võtnud sama kannaviili, hõõrus sellega oma põlvi, nuttis valust ja hõõrus edasi. Ise vaatas mind sellise näoga, et issand jumal ema, MIKS sa seda ometi endaga teed? MIKS?! Ju siis ta oli mind näinud kunagi seda kasutamas ja otsustas järele proovida. Kuigi ausalt, ma veel nii parkunud pole, et põlvi viilima peaks…

TEGELIKULT ma tulin postitust kirjutama ajendatuna sellest, et teise päeva teema oli midagi sellist, et mis jutte sa oled enda kohta kuulnud. Kohe pidin ka kirjutama tulema, sest oh sa jeerum, mida ma kuulnud olen. Okei, enamike nendest asjadest siiski suva kohtadest netist lugenud, aga jah:

  • Et ma viskasin oma ämma tänavale, kus ta nüüd almustest elab.
  • Inimesed, kes “minu juures käinud on ja mind isiklikult teavad” on kursis, kuidas kõik mu sõbrad mind kardavad, sest ma aina karjun kõigi peale ja ähvardan kõiki.
  • Et Kardo petab mind üle päeva.
  • Et ma sain kogemata lapsed.
  • Kui ma olin Mari oodates 5 kuud rase, siis kuulsin ma, kuidas jälle mingi “isiklik tuttav” teadis rääkida, et ma tegelt ei taha last ja käin mööda arste aborti anumas.
  • Et ma töötan Leiburis ja selle pärast ma nii paks olengi, sest ma saan tasuta värsket saia süüa.
  • Et ma olin Austraalias strippar (see tegelt on natsa nagu kompliment, sest ma pole kunagi arvanud, et mul strippamiseks piisavalt hea keha oleks :D)
  • Et ma petsin Kardot ühe oma sõbraga, kes on homo (aga see sõber tegelt ei ole homo, sellegipoolest jutt levis nii, et mallu seksis oma homost sõbraga :D)

Need olid siis esimesed, mis pähe kargasid hoobilt. Aga no päriselt, ega ma ju väga tõe pähe sellist jama ei võta ja ei solvu ka. Nagu öeldud, see on kõik võõraste inimeste loba, mida netis anonüümselt hea kuulutada. Mulle pakub pigem nalja, kui lugema satun jälle kuskilt.

MjAxMy1jYWVhODg0OTM1OTZlMTVi

Mis on kõige naljakam/naeruväärsem kuulujutt, mida teie endast kuulnud olete? Täitsa huvitav oleks teada :D!

Loe ka neid postitusi!

63 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kkk 11. märts 2017 at 16:13

    Kunagi aastaid tagasi kui olime sõbrannaga alles 13.aastased lasi üks naabritädi sellise jutu liikvele, et meie sõbrannaga olime tema juures vargil käinud, nimelt ronisime mööda tellinguid neljandale korrusele, pugesime rõdu uksest kuidagi sisse ja varastasime voodilinad ära. Hiljem jõime, aga maja tema maja ees šampust ning tähistasime ”saaki”.

    Vot nii 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Am 8. jaanuar 2017 at 19:21

    *Mina, kes ma kunagi midagi tarbinud pole sain üleöö täiesti lampi narkomaaniks. Politsei käis testimas jne ja muidugi oli asi negatiivne. Külapeal(isegi sotsiaaltöötaja,kellele politsei olevat rääkinud!!!!) räägiti et täitsa positiivne tulemus oli ja mis minu noorest elukesest küll saab 🙂 kõige rohkem üllatab see sotsiaaltöötaja osa.

  • Avatar
    Vasta M.K. 4. jaanuar 2017 at 14:46

    Eiei, mis Leiburist te räägite, puha vale info ju! Kas te siis ei näe? Minul näiteks lõi ette seda postitust avades Eesti Pagari perenaise saia reklaam, niiet ilmselt saab ta saia ikka sealt 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Hmm 4. jaanuar 2017 at 11:09

    Mina ja mu mees pidime narkomaanid olema, sest meil teatud tüüpi koerad.

    Alguses kui siia kolisime, siis tuldi mingi nädalake hiljem minult õues küsima, et kas on raske ka olla kasuema..ma ei saanud aru millest jutt käib. No siis seletati kiirelt ühe lausena vuristades, et noh kaks last ja kumbki pole sinu nägu ja täitsa isa suust kukkunud..ma lihtsalt naersin, sest tegelikult on tegu minu lastega, kes kumbki jah oma isa suust kukkunud aga praegune elukaaslane on neile kasuisa. Aga ju ei mahtunud kellelegi pàhe, et tumedate juuste ja tumepruunide silmadega naisel võiks olla blondid lapsed ja siniste silmadega.

    Mees saatis kulleriga lilli. Ise oli Soomes. Kulleriks oli mingi vend bemmi ja roosa särgiga. Kui mees soomest tuli jooksis üks mutt kohe kituma, et võõrad mehed toovad lilli. (Olgu mainitud, et suvel kui mul mees ilma särgita autot pesi siis ohkis ta seal samas juures kui ilus keha tal ikka on..mutt on ligi 70..mul hakkas paha selle jutu peale ? )

  • Avatar
    Vasta Mia-Marleen 4. jaanuar 2017 at 04:19

    Appikene mul ka uks vaga väärakas(vabandust) klassiõde kunagi rääkis et mina olin löönud oma parimale sõbrannale jalaga perse ja et mu suur varvas jäi kinni . No annab ikka sihukest asja mõelda?

  • Avatar
    Vasta S 3. jaanuar 2017 at 21:26

    No mina pidavat igastahes Tallinnasse maja ehitama, terve küla rääkis. Jutt tuli loomulikult sellest, et käisin s6brannal külas ja kiitsin, kui ilus elamine tal on. 2+2=4 ilmselgelt.

  • Avatar
    Vasta L 3. jaanuar 2017 at 20:47

    Ei saa sinust aru.. Laivis rääkisid algul, et fafa sul megapohh mida haterid sinust arvavad ja räägivad ja siis teises osas küsid, et miks te mind vihkate?
    NIi vastuoluline käitumine ju.
    Cmoon, lepi juba sellega, et kõikidele ei saagi meeldida 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. jaanuar 2017 at 20:56

      Ok 😀

  • Avatar
    Vasta monsa 3. jaanuar 2017 at 20:19

    Ma tõõtasin ammmmu autopesulas ja kuna seal oli jahe siis oli mul seljas t-särgi all pikkade käistega pluus. Mingil hetkel kuulsin kellegilt,et ma kannan seda seepärast ,et mul on veenid ära süstitud ? . Siis olla ma nii hirmus inimene,et peksvat süstemaatiliselt oma meest telekaga ? hahaaaa. See ajab siiani naerma. Kõige nael oli aga kuulujutt.et elan kokku kahe homoga ja kasvatame rõõmsalt koos mu last. Jutt tuli nii välja,et üks proua küsis mu käest vihaselt,et kus laps on kui me kolmekat teeme !
    Kurb pool on see,et kuulujuttude levitaja oli ja on siiani mehe õde kes mingil arusaamatul põhjusel mind siiani vihkab (mehega 14 a koos). Ei enne ega peale teda pole kunagi keegi mind nii halvustanud..üldjuhul peetakse mind väga meeldivaks inimeseks.

  • Avatar
    Vasta Netu 3. jaanuar 2017 at 19:20

    Ilmselt kõige huvitavam kõlakas mida olen kuulnud on väide ,et käisin tööl vetsus sõrmi kurku ajamas ,et alla võtta. Kuigi pigem on mu eesmärk juurde võtta sest olen pigem alakaalus. Ju siis peeti anorektikuks mind…:D

  • Avatar
    Vasta M 3. jaanuar 2017 at 18:43

    “Et ma töötan Leiburis ja selle pärast ma nii paks olengi, sest ma saan tasuta värsket saia süüa.” jeerum küll 😀 😀 😀

  • Avatar
    Vasta H ;) 3. jaanuar 2017 at 18:26

    Noorena ikka see et kuidas sa kellegi meestega ikka magad koguaeg. Isegi kui sa lihtsalt rãâkisid siis ikkagi olid lôpuks sûûdi ja litsiks tembeldatud..

  • Avatar
    Vasta I 3. jaanuar 2017 at 13:58

    Meil ütles auto üles ja laenasime sugulastelt autosid, et kuidagi liikuda saada.
    Ja külavahel räägiti, kui rikkad me ikka oleme, et nõnda tihti autosid vahetame 😀 Hea oli vahepeal ikka rikas ka teiste meelest olla 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Kati 3. jaanuar 2017 at 13:46

    Kui ma olin vaba ja vallaline jagasin ma oma korterit oma parima sobraga, kes on mees. Me molemad uurisime eraldi ja polnud eriti motet kuna mul oli kahe magamistoaga korter.
    Paar kuud hiljem hakkasin kaima oma mehega. Siis kuulsin , et esiti mul on suhe oma parima sobraga ja kui mees kohale ilmus siis me pidime uldse koik koos olema ja mingi “threesome”. See oli paris huvitav ja naitab, et mehed ja naised ikka ei voi sobrad olla teiste meelest.
    Siis kuulsin veel, et oma auto sain kuna olen lits ja magan koigiga. Samas too auto anti kuna tootasin uhe vanema naise jaoks, jah nii palju kui ma tean ei meeldi mulle naised, aga linnas teised teadsid rohkem kui mina.

  • Avatar
    Vasta Teele 3. jaanuar 2017 at 13:11

    Mina olevat rasedaks jäänud ühest mersumehest, kes oma mersu siis mulle andis ja endale uue lexuse soetas. Seda kõike selleks, et ma teda jumala eest maha ei jätaks 😀 Ja kui uurisin, millest selline jutt, siis öeldi, et ise sa ju sõidad mingi vanamehega kellel mersu ja käisite veel beebipoes… Tegelikult käisin ma oma isaga ta vennatütre beebile kingitust ostmas ja autoks oli hoopiski audi 😀

  • Avatar
    Vasta väga väga naine 3. jaanuar 2017 at 12:40

    Minust ei räägi keegi midagi.
    Nuuks!

  • Avatar
    Vasta M. 3. jaanuar 2017 at 12:38

    Kui ma 16-aastane olin, siis olid küla peal jutud, et olen rase, kui aga kõhtu ette ei ilmunud, siis hakati rääkima, et tegin aborti 😀

  • Avatar
    Vasta Y. 3. jaanuar 2017 at 12:06

    See juba aasta tagasi. Elame ka väikeses külas, kus enam-jaolt on vanemad inimesed. Mees käis mul siis Tlnas tööl. Oli esmasp hommik kui mees söitis tööle ja ma pidin pisikesega arsti juurde minema. Helistasin oma öemehele, kes oli nöus meid asrti juurde viima.
    Kui mees löpuks kätte jöudis siis mees vöeti kohe rajalt maha et teavitada et ” kohe kui mees esmasp ära söitis, oli kohe uus mees pool 9 platsis ” noh missest et see oli öemees kes meid arstile sõidutas. No neod klatse on veel tegelikult olnud. Paar aastat tagasi oli ka nii et oli sõbranna kellega katkestasin igasuguse suhtluse hakkas mu peale vimma pida ja loopima mu mehele minu kohta igat paska. ( hel mu mehele öösel ja ütles näed su naine on baaris ja mingi kutiga.. mees selle peale rahumeeli vastas, et ju siis naisel on kaksik, kuna me oleme kodus mölemad ) . Peale seda pole enam meid tülitanud! 🙂
    Mina ei võta üldse hinge. Las inimesed räägivad mida nemad heaks arvavad!

  • Avatar
    Vasta Maarja 3. jaanuar 2017 at 12:01

    Kõige haiget tegevam kuulujutt on ilmselt see olnud, kui mu nooremale venna käest küsiti, et kas su isa tegi enesetapu 🙁 Vend oli endast äärmiselt väljas. Sama küsiti minult ka töö juures. Kuna isa meiega koos ei ela, siis olime väga paanikas ja helistasime talle nagu segased. Lõpuks tuli välja, et ta oli lihtsalt haiglas käinud korra. Jube vastikud võivad inimesed ikka olla 🙁

  • Avatar
    Vasta E.S. 3. jaanuar 2017 at 11:58

    Parim kuulujutt, mida ma kuulnud olen, jõudis minuni mu abikaasalt. See oli paar aastat tagasi, ta tuli mulle tööle järgi ja ise vappus naerust. Tema sõber oli rääkinud, et kuulis väga usaldusväärsest allikast, et Toomas Hendrik Ilves on homo ning tal on suhe Indrek Treufeldtiga. Nimelt sõbra venna sõber olevat ka homo ja neil mingid salajased üritused, sealt ka selline info 😀 Meile pakkus asi kõvasti nalja, sest see kuulujutt oli ikka nii üle võlli, et oli kohe aru saada, et pole tõsi.

    • Avatar
      Vasta E.S. 3. jaanuar 2017 at 12:21

      See ei ole küll jah minust, aga nii naljakas, et pidin jagama 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. jaanuar 2017 at 13:04

      Ma olen ka kuulnud, et THI homo on 😀 See vist isegi pole kuulujutt 😀

      • Avatar
        Vasta mõmm 3. jaanuar 2017 at 14:15

        samuti kuulnud aga suhe pidi olema Neeme Rauaga

        • Avatar
          Vasta Mari-Liisa 3. jaanuar 2017 at 17:12

          Mina olen sama lugu kuulnud, aga et hoopis Eri Klasiga. 😀 😀 😀

      • Avatar
        Vasta mari 3. jaanuar 2017 at 14:34

        Kolm abikaasat ja neli last.
        isegi kui ta meestega magab, siis ju ta vähemalt bi on :V

  • Avatar
    Vasta PaksLehm 3. jaanuar 2017 at 11:43

    Olin 17a kui mu ‘armastav ema’ pani mu fakti ette – ” kui koolist välja visatakse lendad kodust sama teed”

    Noh, kange mutt nagu olen. Võtsingi kaks kotitäit hilpe ja läksin.
    Küla aga teadis, et näe rase on, seepàrast minema mindigi.

    …jah mu laps sündis 4a hiljem…
    Emaelevant olen vist ??

    ……eks neid jutte oli veel palju.
    Hetkel aga oman naabrit, kes on justkui “Postimees” ,kes teab kõike kõigest.
    ….kóige haigem on see, et kuna ma hetkel käin koolis(töôtukassa kaudu) siis see tàdi kaks ja rääkida, et näe miks ta saab iga aasta koolitusele ja ega ta ei käigi igapäevaselt koolis
    .
    ..muidugi teab ta ka mu rahakotiseisu..
    ….eriti seda et ju ma ikka li** olen sest kuidas muidu mul raha veel peale 20dat kuupàeva on ???

    …..Ja noh PaksLehm olen ka. Kahjuks ise ma pole endal udarat veel avastanud.. ?

    • Avatar
      Vasta Mariliis 3. jaanuar 2017 at 17:03

      Haha omg mida naabri mutti ikka!

  • Avatar
    Vasta Mann 3. jaanuar 2017 at 11:29

    Mul selline pool töene kuulujutt. Kunagi kui abielluma hakkasin siis üks klassiöde kellega mul peale kooli null tegemist oli teadis meie pisikeses külas rääkida, et ma muidugi pean abielluma ma olen ju rase. No ma ise ka veel ei teadnud, et ma rase olen aga ju ta oraakel vist ennustas talle. Paar nädalat hiljem olingi rase. Äkki oleks pidand teda tänama tema suurepärase abi eest sest nii ma ei pidanudki enam vöörastele oma rasedust kuulutama. ?
    Issanda loomaaed on kirju!

  • Avatar
    Vasta Kullu 3. jaanuar 2017 at 11:17

    Ära põe, mu tuttavatuttavatuttavatuttav, kes päriselt teeniski leiba aussis posti najal ütles, et ilusaid tüdrukuid on seal VÄGA vähe, naisi pidi seinast-seina olema 😀 ära kaota lootust 😀

    • Avatar
      Vasta grete 3. jaanuar 2017 at 17:08

      mumeelest on austraalias ilusaid naisi sitaks. mai saa aru, kust tuleb see teema, et ei ole…. ma nägin küll rohkem ja ilusamaid kui eestis

  • Avatar
    Vasta J 3. jaanuar 2017 at 11:10

    No minust räägiti gümnaasiumis, et olen seal narkodiiler, kuna suhtlesin inimestega, kes tõmbasid kanepit ja mingite põhikooli lastega oli probleem, millesse mina üldse ei puutunud. Aga üks kohalik tädi ja kehalise õpetaja teadsid siis rääkida, et ju mina see vahendaja seal olen. Kui seda juttu kuulsin, helistasin õpetajale, et mis saasta sa toodad, tema muidugi eitas kõike.

  • Avatar
    Vasta Piret 3. jaanuar 2017 at 10:39

    Mul praegu kindlat juttu ei meenugi, aga kui veel põhikoolis käisin, siis oli mu nimi kuidagi popim kui mu nägu 😛 Mitu korda juhtus, et inimesed mind taga rääkisid kas otse minule või minu kõrval. Kui siis küsisin, et kuulge, kas te teate kah , kellest te räägite, siis loomulikult nad teadsid 😛 Ühel korral ehmatasin jutupaunikuid enda tutvustamisega, aga paaril korral olen tundmatuks jäänud ja kõrvalt veidi provotseerinud, et oma vägitegudest paremat ülevaadet saada.

  • Avatar
    Vasta Ragne 3. jaanuar 2017 at 10:30

    Ehk 10 aastat tagasi, kui koolis kus käisin olid bensiini lõhnad. No ilmselgelt kuna minu ema töötas tanklas see aeg teadsid kõik rääkida, et mina olen see, kes veab kooli bensiini (kuna ei olnud koolis just heas nimekirjas) No ja ema veel naljatades ütles, et jah ta paneb igahommik mulle liiter bensu kaasa.

  • Avatar
    Vasta Liina 3. jaanuar 2017 at 10:22

    Leiburis, hahahahaa. 😀 nii elava fantaasiaga inimesed võiks oma kujutlusvõimega lausa midagi kasulikku ette võtta ja sellest karjääri valmis vorpida. Ulmekirjanikuna näiteks.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 3. jaanuar 2017 at 10:19

    Kunagi kuulsin ühelt klassiõelt, et olin nädalavahetusel käinud kohalikus baaris ja lauapeal tantsinud. Tegelikult siis polnud veel oma jalga kunagi sinna baari tõstnudki 😀 Seda juttu rääkisid veel minu jaoks täiesti võõrad inimesed, tundus väga huvitav 😀

  • Avatar
    Vasta Jane 3. jaanuar 2017 at 10:16

    Kui ma oma esimest last ootasin, siis pidavat kaksikud hoopiski olema (ma olin hiiglaslik jh). Oma esimese lapse isa pumpasin ka rahast tühjaks. Mees vaeseke olla nagu kalts ringi käinud samal ajal, kui mina ainult ehtinud ennast. Lagi oli see, et esimese mehe vanematele serveeriti mind, kui kahe lapse ema (mul ei olnud siis veel lapsi), üleni ära tatoveeritud (ei olnud mul ühtegi tattood ka) ja needistatud l….i 😀
    Ma vist jääkski neid tobedusi üles lugema.

  • Avatar
    Vasta Liis 3. jaanuar 2017 at 10:08

    Einoh Mallu, ma enam külla tulla ei julge 😀
    Krt eelmine kord oli sellised tapatalgud, et anna otsad.. Mul siiani sinikad paranevad ja neid hingearme, mis sa mulle tekitasid, neid ei kaota enam miski 🙁 🙁 🙁

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. jaanuar 2017 at 10:27

      Jah, sinu peale ma karjusin veel kohe eriti 😀

  • Avatar
    Vasta Anna 3. jaanuar 2017 at 09:48

    Sel ajal kui mina ja mu elukaalsane veel lihtsalt sõbrad olime, rääkis ta eks kõigile, kuidas ma kolme erineva tüübiga magan ja üldse olen räme lits ja valetaja. Kui ühte seltskonda sattusime, siis oli alati hästi tore ja viisakas minuga. Krdi kahepalgeline eit ?
    Nende suhe oli lõppenud pool aastat varem tänu plika enda truudusetusele … ?

  • Avatar
    Vasta Kristina 3. jaanuar 2017 at 09:43

    Haha! 😀 “Et ma töötan Leiburis ja selle pärast ma nii paks olengi, sest ma saan tasuta värsket saia süüa.” Elu parim 😀

  • Avatar
    Vasta K 3. jaanuar 2017 at 09:42

    Kuna meie peres on mees raha kojutooja, siis kunagise “sõbranna” sõnul pidin ma räigelt mehe palka kõrvale kantima ja räigelt selle eest shoppamas käima ?
    Tollesama “sõbranna” kilde veel, nt, veel ennem, kui tegime oma abiellumise avalikuks, siis ta mainis, et tahaks ka abielluda oma härraga. U kuu pärast seda teadet olid meil pulmad, hiljem kuulsin, kuidas ta vapralt pajatas, et kuna ta rääkis oma pulmaplaanidest, siis me abiellusime ruttu ise ära, et nemad ennem ei jõuaks ? siinkohal mainin ära, et meie abiellumisest 6 kuud möödas, nemad on selle aja jooksul laiali läinud.
    Nt. Pidin ma mehele iga SEKUND helistama ja huiama, millal koju tuleb jne ?
    Lapsega käisin psühholoogil, tema lasi jutu lahti, et käin lapsega regulaarselt psühhiaatril. ?
    Hetkel rohkem ei meeldi, neid asju kindlasti veel.

    • Avatar
      Vasta K 3. jaanuar 2017 at 13:44

      Meenu*, mitte meeldi ?

  • Avatar
    Vasta Anni 3. jaanuar 2017 at 09:33

    Käisin sünnipäeval ja kaks sünnipäevakülalist arutasid teises toas, et nemad väga hästi mäletavad kuidas ma abiellusin, sest olin rase, olgugi, et sünnitasin kaks aastat hiljem ?Kuulsin ka linnavahel jutte, kuidas näljutan oma last ja ei anna talle üldse süüa. Sellised jutud loomulikult ei aja narma vaid hoopis panevad mõtlema mis ikka inimeste peas toimub ?

  • Avatar
    Vasta Epp 3. jaanuar 2017 at 09:18

    Läksin suvel Pärnusse tööle. Kuna olen gümnaasiumi lõpuklass, siis ikka hea ise teenida ja igati mõistlik, et ei ela vanemate kulul.
    Kui olin niiöelda ära kolinud kolmeks kuuks, siis hakati emalt küsima, et miks ma kooli pooleli jätsin ja tööle läksin. Ilmselt jäin rasedaks ja mees ka piisavalt ei teeni ja elame kuskil peldikus üleüldsegi.
    Kõik jutt ainult sellest, et läksin VABATAHTLIKULT suvel tööle ja teenisin raha! ? Vahest mõtlen küll, et ma lähen autogramme jagama neile, kes viitsivad kuulujutte mõelda. Peab ikka kuradima igav elu olema, mis on kompliment ju meile, kellest jutud tulevad. Meil vähemalt elu, millest rääkida ?

  • Avatar
    Vasta o 3. jaanuar 2017 at 08:42

    Mu sõber leidis minu kohta kunagi perekoolist teema. Sealt sain nii mõndagi huvitavat teada: teemas oli rohkem vigu kui fakte (see oli heldelt öeldud). Ja ma pole isegi tuntud! Ei ole sellest ka eriti huvitatud, sestap ei hakanud nende elementaarset guugeldamisoskust kommenteerima 😀

  • Avatar
    Vasta Kessu 3. jaanuar 2017 at 08:39

    Mulle helistas ükskord õde ja päris, et ega ma vahepeal ära surnud ei ole. Minu ei vastuse peale uuris, et siis ometi pean ma haiglas olema. Ka sinna ei olnud ma pikalt sattunud. Kui lõpuks küsisin, et milles asi on, siis tuli välja, et isa elukohas arvas terve küla, et olin end kusagilt alla kukkudes vigaseks löönud ja pärast mitut traagilist nädalat haiglas lõpuks oma elust lahkunud. Kinnitasin õele, et olen siiski elus ja palusin igaks juhuks isale ka mainida, et ta uudist kuuldes südamerabandust ei saaks. Ei tea siiani miks või kes sellise loo välja mõtles, aga inimesed tõsimeeli vist arvasid, et olengi surnud.

  • Avatar
    Vasta Sandra 3. jaanuar 2017 at 08:38

    Kuna ma olen sattunud naabrite otsa, kellel oma ei elu ei ole siis jutte palju. Näiteks kõige eredam on see.. et enne kui ma oma rasedusest üldse teada sain, olevat naabrinaine leidnud maja ees olevast prügikastist raseduatesti ja lasknud teha sellele Dna-testi, loomulikult oli tegu minu testiga. Lapse isa pidavat olema tüse vanem härra, kes minust tüdines ja minust noorema naisega edasi läks. Olgu mainitud, et olin tol ajal 17.

    Teine tore kuulujutt on selline, et ma oma meest ja lapsi näljutan. Nii kui mees soomest tuleb, kahman raha endale ja nemad peavad kolmekesi paluma, et neile süüa annaksin. Mina nuuman end nende arvelt ja loomulikult ostan kulda ka kokku.
    Reaalsus on see, et käin ise ka ikka tööl ja mehelt raha ära ei võta, näljas keegi ei ole ja kullameres ei suple.

    Kui oma elukaaslasega kokku läksin, käisid sabinad et ma ainult raha peal väljas, käis teine Soomes tööl. Kurat, jäin pika ninaga.. mees oli vaene kui kirikurott ja viimased 4 aastat ootan, et äkki ikka järsku rikastub.

    Eks tegelt on igasugu asju kuuldud, aga kõik kohe meelde ei tulegi.

  • Avatar
    Vasta Katrin 3. jaanuar 2017 at 08:25

    kõige naljakam/naeruväärsem kuulujutt on see, et me saame mehega lapse. Ja naljakas ei ole mitte see lapsesaamise jutt, vaid see, kuidas selline jutt üldse mu ämma kõrvu jõudis. Nimelt üks “teadja” naaber “teadis”, et me tuleme sellise jutuga ämma juurde üllatust tegema ja ta lihtsalt pidi ise sellest “uudisest” ämmale teatama. Nagu wtf? Isegi, kui ma oleksin lapseootel ja plaanisin sellest ise ämmale rääkida, siis mida perset sa, va moor, teades plaanitud üllatusest üldse sellest rääkima pead? Ma ei saa aru, täitsa haige 😀
    A tglt, kaks teist naabrit mõni aeg hiljem tulid ka ämma juurde kohvile, ise nii rõõmsad ja kallistasid ja õnnitlesid vanaemaks saamise puhul 😀 Mida pekki 😀

  • Avatar
    Vasta Grete 3. jaanuar 2017 at 06:43

    Tartusse kolisin siis 2 aastat hiljem kuulsin elukaaslase sõbrannalt, kelle minu jaoks võõras tuttav oli öelnud talle, et minust tuleb eemale hoida, sest ma löön kõigilt mehed üle ja annan peksa ka kui vaja ? endateada ma kolides ei tundnudki eriti kedagi tartust, et oleks saanud põhjust anda sellise kelpa ajamoseks

  • Avatar
    Vasta J.T 3. jaanuar 2017 at 05:51

    Kunagi kutsekoolis üks tüdruk ütles, kui jube l**s ma olen ja teab kõiki, kellega ma maganud olen. Olin sel ajal alles süütu.

  • Avatar
    Vasta Hanna 3. jaanuar 2017 at 04:44

    Kui ma pärast põhikooli lõppu Tallinnasse kolisin, siis mõned kuud hiljem kuulsin maale jäänud “sõpradelt”, et olen rase, narkosõltlane ja elan kopli liinidel kuskil pooleldi põlenud majas. ?

  • Avatar
    Vasta G. 3. jaanuar 2017 at 02:35

    See ei ole päris see, aga mul on juttudega üks naljakas värk…
    Kui ma 2012. aasta suvel esimese lapsega umbes seitsmendat kuud rase olin, juhtus minuga Tartus linnaliinibussis tore lugu, kuidas kaks vanatädi mind väga paksuks pidasid (olles ise minust kaks korda suuremad) ja leidsid, et nii paksud inimesed kui mina, peaksid jala käima. Siis üks pisike poiss pani nad paika. Postitasin selle juhtumise kohta samal päeval oma beebifoorumis ja kolmandas isikus Facebookis ka (olin siis kummalisel kombel kapirase ja paljud ei teadnud minu lapseootusest midagi). See lugu hakkas kuidagi oma elu elama ja nüüd olen seda kuulnud väga erinevates versioonides. Sealjuures nii, nagu oleks see juhtunud kolme-nelja minu tuttavaga ja nagu see oleks linnaliine teenindavale bussifirmale (kus muuseas mu isa ka töötab) antud tagasiside. Kui üritasin siis selgitada, et kuulge, ärge vassige, see lugu on mitu aastat vana ja juhtus minuga, olen tembeldatud valetajaks ja kelleks veel. Sellest, miks peaks sellist lugu bussifirma tagasisidesse kirjutama, ei saa ma üldse aru. Ega bussijuht mind paksuks sõimanud (ja kui oleks, siis oleksin ka osanud vähe paremasse kohta kaevata kui tagasisidevormi kaudu). Naljakas. Ju siis oli hea lugu, et tahetakse enda omaks pidada. Eks ma olen siis valetaja edasi.

  • Avatar
    Vasta Janet 3. jaanuar 2017 at 02:22

    Kõige naljakam jutt, mida ma enda kohta kuulnud olen ja mis esimesena meenub on see, kuidas ma olevat ühe kursaõe ema kohta öelnud, et ta on imelik, sest kasvatab hobuseid ? ? (esimest korda kuulsin, et tal on ema ja lisaks veel hobused)

  • Avatar
    Vasta K. 3. jaanuar 2017 at 02:06

    No ma olen kuulnud, et ma olen üle küla lits, mis sellest, et ainult ühe mehega kogu oma elu jooksul olnud olen. ?

    • Avatar
      Vasta Imestaja 3. jaanuar 2017 at 22:26

      Ma tegelt nagu täiega imestan, et kust sellised jutud tulevad, et keegi on lits vms. Arvestades veel seda, et sa just nagu pole kellegagi päriselt olnud siis noh see koht kus ma kunagi elasin, suht väike linnake, ütleme nii et ma ikka seal päris mitmega magasin siis ma mitte elusees ei kuulnud enda kohta mitte ainsamatki kuulujuttu 😀 Noh vähemalt kui neid oli siis minu kõrvu igatahes mitte ükski ei jõudnud. Loomulikult oleks mul olnud vägagi savi sellest mida keegi arvab või räägib:D Lihtsalt imestan et kust tulevad ikka sellised jutud mis pole tõde. Ja isegi kui magada kellegagi siis so what?? Mis see kellegi asi peaks üldse olema, no imelik asi see inimeste uudishimu teiste voodielu kohta…

  • Avatar
    Vasta Six 3. jaanuar 2017 at 01:51

    Kui ma alustasin oma teekonda parema keha suunas ehk siis hakkasin korralikult toituma ja trenni tegema ja võtsin päris palju alla suht lühikese ajaga. Siis kuulsin, et mu kodulinnas Vilj räägitakse, et ma olevat maovähendus opil käinud. No terve talv.kadedus ajab ikka lolliks ??
    Ausalt kõige tobedam kuulujutt

  • Avatar
    Vasta Kris 3. jaanuar 2017 at 01:50

    Mina tahtsin vaid öelda, et sa oled ikka super äge ja tegus! Väga lahe lugeda alati, kuidas sul erinevad projektid jms käsil on. Tahaks kunagi sama edukas olla:)

  • Avatar
    Vasta E. 3. jaanuar 2017 at 01:49

    Issand ma naersin selle Mari põlveviilimise peale jumala pikalt ja elu kõvasti 😀 😀

    Mul ei tulegi ükski kuulujutt pähe, kuna eks neid ikka olnud on, kuid pole olnud vist piisavalt tähtis, et meelde jätta. Ainus mis meeles on see, et mind pool küla mingiks litsina taga rääkis, kuna ma andsin ühele poisile korvi 😀 Enamus inimesed sealt ei teadnudki mind, olin väga vähe seal elanud. Sellejuures oli minu jaoks kõige naeruväärsem see, et ma olin täiesti sõnaotsesmõttes süütu ja inglike sel ajal, et nagu jah 😀 Eriline lits sain olla ikka.

    Neid jutte ja draamat on raudselt veel olnud, kuid jah, ei mäleta noh.

    • Avatar
      Vasta E. 3. jaanuar 2017 at 01:51

      Aaa ja ma mõtlen, et kes selle naeruväärse Leiburi jura küll välja suutis mõelda 😀

  • Avatar
    Vasta Maarja 3. jaanuar 2017 at 01:39

    Mina kuulsin enda kohta kõige põnevamat kuulujuttu mõni kuu peale pulmi. Nimelt abiellusin noorelt – 19-aastaselt – ning mõnele inimesele ei tahtnud kuidagi pähe mahtuda, et üks noor naine ainult armastusest nii varajases nooruses abielluks. Nii juhtuski, et paar kuud peale pulmi, võttis üks tere-tuttav mu isa rajalt maha ning päris talt nõudlikult, et millal mul siis ka tähtaeg on?! Ilmselgelt vajas minu sõnaaher ja flegmaatikust isa veel paar korda küsimuse ümbersõnastamist, enne kui ta aru sai, mida talt küsitakse. Ta oli rahulikult vastanud, et veel ei ole kuulda, et ta vanaisaks saama hakkaks, kuid see vastus ikka 100%-liselt küsijat ümberveennud ei olnud. Läks veel veidi aega mööda ja kui oli näha, et kõhtu ei ole ja ei tule ka millegipärast, siis vaibusid viimased kahinad. Väikese koha värk!

  • Avatar
    Vasta Liina 3. jaanuar 2017 at 01:34

    Mu eks teadis rääkida, et ma töötan prostituudina (tema suureks kurvastuseks töötan hoopis tanklas). Alguses solvusin sellise jutu peale, hiljem hakkasin naerma, sest selgus, et tal oma külakeses oli vaja lihtsalt alaealiste lohakate ees esineda ja mind maha teha. 😀

  • Avatar
    Vasta Kätlin 3. jaanuar 2017 at 01:31

    Ligi 7 aastat tagasi otsustasin minna soome tööle. Elukaaslane jäi eestisse meie korterisse elama. Paar kuud soomes olnud kuulsin, et mu elukaaslane peksab mind ja sellepärast põgenesin soome ära ? Kõige imelikum on asja juures minu arust see, et naabrid väidsid et hull kisma oli päev ennem seda kui kohvriga kodust soome “põgenesin”. Tegelikult oli siis tegemist nö lahkumis peoga ? Mees mul super rahulik ja ei tõstaks iial kätt mu pihta. Kust peksmis jutt tuli ei tea…sinikaid pole ka nagu olnud ?

    • Avatar
      Vasta Liina 3. jaanuar 2017 at 16:47

      Jutt oli selline, et tahan poliitikasse minna, et saaks vaestelt raha ära võtta ?