Uncategorized

ahoi trevor

25. aprill 2007

Noh tänane hommik algas sama rõõmsalt kui jeesuse sünd. Ehk siis “Mariann Kaasik, kell on 7.40” kõlas Lexi suust reipalt. Ma kobisesin midagi vastu, et ma olen juba aastaid üleval olnud. Igatahes, samal ajal kui ma üritasin meeleheitlikult soengut omale teha ( siinkohal mainin, et eile visiteerisin ma poissi nimega lauri, kellel olid käärid ja kamm, kuskil urkas nimega “Noorus” ning oman nüüd midagi poisipea ja mulleti vahelist asja, aga mulle meeldib ) siis keetis Lex omale kaerahelbe putru, mida ta siis joovastunult helpis, kui näljane tuvi. Seejärel haaras ta kätte rullikad ja me lippasime ära, jõudsin kooli umbes kaks tundi varem ja panin tühja, nagu enne üks neiu pole tühja pannud. Koolis külastasin põlastusväärset matemaatikatundi, kus veendusin veel enam, et mataõps pole mittemiskit muud kui jube LITS. Selles polnud isegi enam kahtlusepoega, kui ma sain kätte töö, mille hindeks oli KOLM. Kuigi ma kirjutasin maha töölt, mis oli neljaline. Kas on maailmas veel põlastusväärsemat objetki, kui see imbetsill, kes kutsub ennast õpetajaks. Ühesõnaga ülejäänud tunnid ma passisin veel tühja, ning kartsin et lühikese kleidiga mu vitt paistab,aga ei paistnud ma loodan. Esinesime veel Nõmme Gümnile, kes ei tahtnud peale näidendit imetabasel kombe sugugi lahkuda, jumal teab miks. Noh, selline see päev siis oli. Tulin nüüd koju ja sõin nagu keskmine pruun ruun ( on ju mära ja täkk ja ruun:D? ) Nüüd vaatan etvst multifilmi koerast, kes sikutas oma kõrvu. See oli igav, vaatan nüüd mtv-d ja hakkan VEEL sööma.

Ps. Loodan et Sillu veab oma kauni kauni keha ka täna minu poole

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar