Uncategorized

vastused kõikidele küsimustele

3. mai 2014

Ma loodan, et need inimesed Perekoolist saavad nüüd rahuliku südamega magama minna, sest ma murdusin, sõimasin neid kõiki inetute sõnadega ja lõpuks hakkasin lihtsalt nutma. Kas pole mitte mõnus, eks? Ma vedelesin maas ja tönnisin nagu väike titt. Aga see on mulle ometi paras, onju?

Muidugi on! Ise ma olen oma elust avalikult kirjutanud, seega on mul esiteks kohustus vastata kõikidele küsimustele ja teiseks pean ma leppima sellega, kui minust arvatakse halvasti (kui seda pasarahet kenadesse sõnadesse panna).

Aga inimesed on ikka parajad värdjad küll.

Kuidas puutub minusse ja minu blogisse see, et minu ema kunagi tööl pole käinud? Mis minu ema nüüd äkki kellelegi halba teinud on? “Vasta siis, kas su ema on elus päevagi AUSAT TÖÖD teinud?”. Mis need tema töötamised üldse kedagi puudutavad?! Minul on küll jumala suva, kas mu lugejate emad/isad käivad tööl või mitte.

wtf-eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3-2530-1637385Ma saan aru, et minu elu on siin teile lugemiseks toodud, sest MINUL on suva ja MINA olen nõus oma elu pisiasju ja ideid inimestega jagama. Aga kas see tähendab, et ma peaksin siinkohal jagama kõike enda emast, kasuisast, vennast, vanaonust, vanaisast, vanaonutütrest? Sest muidu olen ma ju ilge mõrd. Ise pean AVALIKKU blogi ja kujutage ette, varjan!

Paistab ka, et keegi meie vana “perekonnatuttav” on ka sappi loopimas käinud meie staabi koha pealt. Oh jessas. Kas see on varjamist väärt? Ma ei ole tõesti sellest kunagi juttu teinud, aga minu lapsepõlves oli meie kodus tõesti palju pidusid. Mis siis? Mu ema elas oma parima sõbrannaga, nad olid mõlemad üksikemad ja noorte lastega. Neil mõlemal oli palju sõpru, eriti muusikute seas. Muidugi panid nad pidu! So fucking what? See, et ma sellistest koosviibimistest mingi ründamiskombe oleks saanud, on naeruväärne. Pigem sain ma sealt enda enesekindluse.

Mulle meeldis esineda, kirjutada oma ajalehte, teha külalistele väikseid “lavastusi” ja rääkida neile anekdoote. Kõik kinnitasid mulle, et ma olen üks lahe ja humoorikas inimene, mis teadmisega elan ma siiani 🙂 Mulle meeldis seltskond, meeldib siiani. Lapsena oli ju see nii-ii-ii põnev. Tulid külalised, tõid lastele nänni, viitsisid kuulata, vaadata. Uute inimestega on alati põnevam suhelda, kas pole nii?

Aga tagasi tulles nende perekoolikägude juurde. Mulle meeldib ka see, et ma olen ilmselgelt üks poevargast ideevaras, kes tavaliselt oma last varahommikuni üksi koju jätab. Nojah, laps juba pea 7 kuune, ongi ju tagumine aeg iseseisvust õppida. Raamatu ideed ka Eveliisilt ei varastanud, kujutage ette. Meil oli (minu ideel) plaan koos seda raamatut teha, aga kuna mõnel mehel oli Diipi avamisega tükk tegu, siis tegin ikka üksida. Kas see info päästis nüüd kellegi päeva :)?

Ma vihkan seda, et keegi idioot käib seal juba kekkamas, et ta sai parooli oma väljamõeldud jutuga ja siis tuleb teine, kes kirjutab väga moonutatuna mu parooliga postituste sisu.

Saate aru.

Ma ei taha enam blogida.

Sellistel hetkedel.

See on harva. Aga mõnikord pean ju mina ka murduma.

Nagu täna.

Ma kujutan ette, nende kommentaatorite rahuolulainet, mis üle nende keha valgub nagu kuumaalaine stroomi rannas. Fuck yeah! Mallul oligi halb! Ma ütlesin halvasti ja tal oligi halb! Ma soovitan ühe mõnusa ona peale panna, saab veel mõnusam! Ma sain kellelegi haiget teha!

Aga siis ma ronisin Kardo kaissu, vigisesin natuke, musitasime Mari, tegime kana ja kartuliputu ja lõpetuseks potsatasid minu meilboksi meie Amsterdami lennupiletid.

Teate… Minu poolest arvake minust, mida tahate. Käite siin lugemas ainult seepärast, et näha, mis lollusi see Mallukas jälle kirjutab? Käige aga peale! Mina saan teie klikkide eest ikka raha. Kumb meist kahest nüüd loll on? 😉

tumblr_m6laghdpuv1qd8gemo1_500-9156703

Loe ka neid postitusi!

60 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Mannu 5. mai 2014 at 15:40

    Ah dõunt põe, Sa oled khuul, las koerad hauguvad!

  • Avatar
    Vasta Kadri 5. mai 2014 at 15:11

    Mul oli Sinust nii kahju, kui ma seda postitust lugesin, ausalt ka! Ma üldiselt kommentaare ei loe, sest reeglina kommenteerivad just sellised lambad, kes ütlevad halvasti ainult halvasti ütlemise pärast ja see ajab mind täiega närvi! AGA, mina kirjutan, et kiita. Sa kirjutad väga huvitavalt ja kihvtilt ja Sinu postitusi on alati meeldiv lugeda. Alati! Mul on väga kahju, et minul ei ole sellist kirjutamisannet nagu Sinul.

  • Avatar
    Vasta Trints 5. mai 2014 at 14:39

    Ah tead, perekoolis käivadki koos ajuhälbega inimesed kellel endal elu pole. Nende elu sisuks ongi sapi pritsimine.

    Mina olen seda meelt, et kogu selle sita mille nad valavad anonüümsena teiste kaela, saavad nad selle endale tagasi ja veel rohkemgi!!!!!!!!!!

  • Avatar
    Vasta aile 4. mai 2014 at 19:46

    Einoh..ega naisteka foorum ka parem pole. Blogijate ründamine jätkub. Nii kahju et selliseid idioote leidub oeh..

  • Avatar
    Vasta Elsa 4. mai 2014 at 14:31

    Vahest tasub ära : https://www.youtube.com/watch?v=L0MK7qz13bU

  • Avatar
    Vasta Paprikas 4. mai 2014 at 02:25

    Muidugi on nõme kui tuuakse ette kellegi minevik, aga see on minevik ja seda enam muuta ei saa. Kellegi minevikus sorkimine on ikka väga inetu tegu, kes poleks teinud asju mida kahetseda, aga kui kokkuvõttes tuli normaalne inimene sellest, siis mis vahet sellel on?

    “Ma soovitan ühe mõnusa ona peale panna”
    “Käite siin lugemas ainult seepärast, et näha, mis lollusi see Mallukas jälle kirjutab? Käige aga peale! Mina saan teie klikkide eest ikka raha. Kumb meist kahest nüüd loll on? ;)”

    Selle viimase lausega, naersid sa nagu kõigile näkku, kes su blogi loevad. On ka palju täiskasvanulikumaid viise enda pahameelt väljendada, samas mitte langedes samale pulgale halvustajatega. Labane… ega midagi muud polegi öelda.

  • Avatar
    Vasta Markus 4. mai 2014 at 00:16

    Tead. Käin aeg-ajalt lugemas seda blogi. Teinekord olen isegi midagi kritiseerivat kommenteerinud (enda arvates konstruktiivne kriitika) ja alati ei pea järge ka, aga fakt on see, et kellegi lähedaste kallale minna on ikka äärmise alamklassi tunnus. Seda tehakse siis, kui tahetakse “ära teha” ja pole millestki kinni hakata. Selliste inimeste kommentaare tõepoolest ei peaks arvesse võtma. Loodan, et nutsid selle pärast, et maailmas nii debiilseid inimesi eksisteerib, mitte enda pärast. Oled nagu oled, oma plusside ja miinustega ja eks teinekord arvamused lähevad paljudega lahku, aga see ei tähenda, et kellelgi oleks õigust hakata sinu minevikus surkima või solvama eraelu, mille kohta midagi ei tea. Haletsen inimesi, kes hakkavad teiste perekonda solvama, kui inimese tegude kohta pole midagi öelda, aga samas ikka tahaks midagi halvasti öelda.

  • Avatar
    Vasta Pisike Mammu 3. mai 2014 at 23:43

    Selline on olnud sinu elu nii halba kui head. Nagu meil kõigil on ka sul omad luukered kapis. Eks inimene sööb ikka teist inimest. Eks meeldivam on ikka teist sitaga loopida kui ise sellega pihta saada 😉 Tähtis on, aga see kui hästi sa oskad oma minevikuga leppida ja sirge seljaga teiste ees läbi kõndida. ja Mallukas kuigi sind isiklikult ei tunne oled jätnud võitleja ja tugeva isiku mulje 🙂 Ära loe nende kiuslike harakate kommentaare kuskil idiootses kommuunis.

  • Avatar
    Vasta naljanabani 3. mai 2014 at 23:31

    See nn Perekool, on täiesti sisutühi koht. Teil on ka tuntud blogijana konstitutsiooniline õigus rääkida seda, mida te tahate, kuid ka jätta rääkimata sellest mida te ei taha.
    Kuid, nagu ka räpane Eesti poliitmaastik enne valimisi, on ka nn Perekool oma ülitiste ja mõtisklustega. Täielik sisutühi. Palun öelge, kuhu kadusid naised… Naised…
    Preili Kaasik, pole mitte mingisugust mõttet oma närve kulutada plikade peale, kes mitte millestki asjalikku ei räägi.
    Sooviks ka ise kuulda ka rohkem asjalikest inimestest ja nende tööst, poliitmastaabist vms. Kuid kulutada oma aega ja närve plikade peale, pole mõttet.
    Teil on ilus laps, hea ja toetav mees, kirjaoskus (kas olete tähele pannud nende oma? ), andekus, soe kodu ja võimalused- seega: no matter what they say, keep on rolling. Sul on olemas elus midagi, mida pooltel neil ei ole, arvestades neid teemasid seal (loe: appii mu mees pettab, appi mu laps jonnib ( muidugi lapse ajus funktsioonid arenevad ja need on täesti loomulikud tagajärjed, eelnenule) appi, olen paks, ja kõik see muu tootefirmade stamp teadus, sest rahvas nõuabki tsirkust ja leiba)) . Ühesõnaga naised, kus on teie “munad.”
    Sulle edu ja jõudu ja muidugi, olenemata kas su vanemad on elus vigu või mitte teinud, siis vead ongi selleks, et elus õppida ning saadud kogemuste võrra rikkam olla. Teiseks: täiesti absurd on kedagi süüdistada kellegi teise tegudes.
    Ootaksin küll väga huvitavaid persoonilugusid tegusatest naistest ja ettevõtlikest isadest või emadest. Kui võimalus avaneb, siis tulevasse “Võta või jätta” saatesse tuleb üks naissoost veoautode buksiirija, kes on ka sõjaväeveteran. Ootaks põnevusega temast persoonilugu ( kui sul elus avaneb selline võimalus): temast ja tema tegemistest. Tundub vägagi enesekindel naine ja lausa lust on selliseid artikleid lugeda.

  • Avatar
    Vasta G. 3. mai 2014 at 23:28

    Kuna perekooli postitada ei saa siis kirjutan parem siia perekooli õelutsejatele vastuseks.
    Mäletan, et suhtlesime kunagi Mallukaga Interneti teel rates ja seda, et ta ülbe oleks küll väita ei saa. Tegemist on igati maheda, lihtsa ja sõbraliku inimesega, kes räägib asjadest nii nagu nad on. Ilmselt teda sellepärast ei sallitagi ja nimetatakse labaseks, et ta ei mängi preilit ja ei peenutse nagu enamus naisi.
    Leian, et labasem on tuua mängu tema ema ja hakata tema minevikus sorkima. Igaüks on nooruses pidu pannud ja alkoholi tarbinud ning see ei tee kedagi sellepärast litsiks. Ja kes käiks tööl kui tal on sissetulek ja raha niigi olemas? Ma usun, et mitte keegi. Igatahes Mallu on üles kasvatatud ja täitsa toredaks neiuks.
    Ussitajatele soovin edu. 🙂

  • Avatar
    Vasta gertrud 3. mai 2014 at 23:17

    Pea püsti!! Sa oled hämmastav naine, minu jaoks on juba see uskumatult vägev, et suudad nii avameelselt oma elust ning arvamustest rääkida. Ma pole küll su tegemisi järjepidevalt jälginud, kuid olen ikka sattunud parajate pärlite otsa, mis tõesti ajavad naerma. Superwoman! 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 3. mai 2014 at 22:25

    Ma ütlen ausalt, et vahel ei saa kohe üldse aru, miks sa mõnda asja kirjutad või väga karmikäeliselt ja isegi õelalt kommenteerid. Aga olen su blogi lugenud juba umbes aasta ja sa kirjutad väga hästi:) Igal inimesel on oma head ja halvad küljed ning blogimaailmas võib ju ka neid näidata. Sa ei varja seda, kes oled ning võib-olla see ajabki paljusid närvi, et mismõttes ta ongi nii otsekohene ja aus. Jah, kõikidest asjadest ei kirjutata ka internetti lugusid ja ei peagi ju. Mis ma tahtsin öelda on see, et need inimesed, kes tunnevad sind ainult läbi interneti(või tunnevad minevikuMallut päriselt) võivad olla ikka väga õelad ja kahjuks neist ei pääse, aga sa oled tugev naine;)(Isiklikult sind ei tunne, ainult beebikommuuni kaudu) . Perekooli kohta nii palju, et minevikus sorimine õelate kommentaatorite poolt on lihtsalt päris hale ja peaks ikka keskenduma oleviku Mallule, kes on tubli ja tegus naine, olgugi, et pisut laisk nagu ise kõneled:D Ma ise ei saa tihti su käitumisest aru, aga mul pole kombeks inimesi ilma neid päriselt tundmata kritiseerida, seega keep going!! Ja nagu keegi siin ennem mainis siis ei pruugi ka parimate sõprade juures miski meeldida, aga see ei tähenda, et kohe sitta peaks keerama või maha tegema. Ja pisarad pidid olema tugevate inimeste tunnusmärk.

  • Avatar
    Vasta carmen 3. mai 2014 at 22:21

    Jah inimesed on nõmedad. Aga millegi pärast tundub mulle et said lihtsalt tunda korrax mida sa ise nii mõnelegi teinud oled!

    • Avatar
      Vasta Naiivne Naima 4. mai 2014 at 09:21

      Oh issand, et sina ka ei tüdine… Minu arust jätaksid sa endast palju arukama mulje, kui lihtsalt vait oleksid. Päris tõsiselt.

  • Avatar
    Vasta N 3. mai 2014 at 21:57

    Tegelikult ka ju savi mis mingid suva käod kuskil foorumis pasundavad. Kõigile ei saagi meeldida, ka siis kui sa seda blogi ei peaks. Ikka on inimesi, kes sinust halvemini või paremini arvavad või veel hullem – üldse midagi ei arva. 😀 Keep going, Mallukas!

  • Avatar
    Vasta Piret 3. mai 2014 at 21:33

    No nii, lugesin nüüd ka selle Perekooli jandi läbi. Päris põnev kohe. Muidugi huvitas mind kõige rohkem see koht kus lubati, et Mallukas kõigi oma blogi lugejatega Naistelehte täidab. Loodan, et tuleb siis minu kord ka enne kui ma vanaks ja koledaks muutun 😀
    Aga tõsiselt nõme on see anonüümne sitaloopimine.
    Raudset närvi sulle kallike, pea vastu! Ja kui on vaja pane aga uus parool ja küll me neid lahedaid ülesandeid täidame, et aga lugeda kirjutisi milleni ise ei küündi.

  • Avatar
    Vasta M 3. mai 2014 at 21:30

    Sakkigu tulli need perekooli rähmakad. Sa oled faking äge eit!

    • Avatar
      Vasta Karmen Tamm 4. mai 2014 at 19:27

      Faking äge kommentaar! 😀 (Y)

  • Avatar
    Vasta Jana 3. mai 2014 at 21:04

    Tead Mariann, ka Kardashian kindlasti loeb oma tagumiku kohta päevas tuhandeid kommentaare, mõni armastab seda, mõni mitte. So what? Temal on perse, mis tegi ta kuulsaks, sul on õnneks midagi palju paremat 😉 seega, fuck the haters ja ära pane tähele, naudi hetke ja ole siis hetke kuum teema, küll see ka möödub. Pea vastu!!

  • Avatar
    Vasta Arra 3. mai 2014 at 20:58

    Oh ma ei või. Miks on inimesed nii õelust täis? Ma ka ei ole kõigega, mis siit blogist leida võib nõus, kuid see ei olegi ju oluline. Inimesed ongi erinevad ning ma ei peagi Mallukat südamest armastama, et siin lugemas käia aeg ajalt. See, et üks kirjutab avalikult blogi, ei anna teisele õigust teda avalikult mustata ja taga rääkida. Paremat pole teha kui klatšida? Oleks et arutelu oleks mingi blogipostituse ümber, aga on vaja autori eraelus surkida? See on täielik jama, et avaliku blogi autoril ei ole eraeluks õigust. On ja kuidas veel. See, et ta suurt osa oma elust jagab lugejatega ei tähenda, et ta peaks kõike jagama. See ei ole mingi õigustus, et “mida ta tahab, ise blogib avalikult, ma siis võin ka valikult rääkida, mis ma tema eraelust kuulnud olen!”. See on lihtsalt inetu. Ma saan aru, et Mallukal on enamus postitused sellised provokatiivsed ja vihkajad on lihtsad tekkima, kuid kuskil on piir ka…Mingi kollektiivne kiusamine käib, hullem kui põhikool.

  • Avatar
    Vasta Kerli 3. mai 2014 at 20:49

    Perekool kahjuks ongi sapi pritsimise koht kahjuks. Sul on väga palju lugejaid kellele su blogi tõesti meeldib. Ùlejäänud käigu p…e 🙂

  • Avatar
    Vasta Naiivne Naima 3. mai 2014 at 20:49

    Minu arust ei peaks sa ennast kellegi ees kaitsma ega tõestama. Need, kelle arvamus sulle korda peaks minema, ei ütleks eales selliseid asju. Need, kes selliseid asju ütlevad… Noh, nende arvamus ei tähenda koeras**tagi.

    Kirjutasin seda ka eelmise loo all, kuid olen siiamaani üsna vapustatud, milliseid jõledaid monstrume (inimeseks ei küündi nimetama) seal Perekoolis leidub. UHKUSTAB sellega, et sai oma väljamõeldud loo eest parooli ja nüüd saab su postitusi lugeda ja sind tagaselja kritiseerida. UHKUSTAB sellega. Vot see ei mahu mulle kuidagi pähe.

    Tõesti siin jääb üle ainult mõelda sellele, et ilmselt tuleb neile endale see kunagi ringiga tagasi. Kui juba ei ole tulnud. Sest no oleme ausad – olla täiskasvanu, istuda päevad läbi Perekoolis ja postitada selliseid mõttetuid teemasid, kuna oled “igav koduperenaine” ja su elu ongi täpselt “nii põnev”? No siis oled oma karistuse ilmselt kätte saanud….

  • Avatar
    Vasta Riina :) 3. mai 2014 at 20:44

    Perekool ei ole normaalne koht. Kui ise last ootasin ja tööjuures iga oli, siis ikka lugesin seda ja no tegelikult ka…Jutud/soovitused/mured ei olnud normaalsed. Oli ka tõesti jutumeid, kus oli ok postitus ja normaalsed vastused, aga enamusajast suht kräppi täis. Pole seal pikka-aega lugemas käinud. Pole aegagi.
    Aga aega on, et Mallu blogi lugeda 🙂 Ja ma oleks vist elu masenduses, kui sa peaksid ära lõpetama.
    Ja jätkuvalt pisike soovitus vingujatele, irisejatele ja muidu freaky inimestele, kellele meeldib targutada ja iba suust välja ajada: “Palun, ärge lugege!” Mine heegeldage v riisuge lehti v tont teab mida. Hoidke oma “tarkuseterad” omale. Kas kadeduse uss närib nii kangesti sees?
    Mallu ole tugev ja pea püsti. Kui oled juba kaelani sitas, siis ei tasu nina norgu lasta 😉

  • Avatar
    Vasta Mari 3. mai 2014 at 20:41

    Issanda loomaaed on ikka kirju. Mina näiteks olen jäänud ilma paroolita kuna pole ühtegi huvitavat saladust kirja panna. Ja poleks küll selle peale tulnud, et miskit välja mõelda, et parooli saada. Mismõttes nagu. Kas tõesti on vaja niiiii väga seda parooli saada, et hiljem vigised sealt loetu üle. Ei saa kohe aru, kes sunnib teid seda blogi lugema, kui see nii vastumeelne on.
    Mulle meeldib. Huvitav on lugeda kuidas keegi teine elab, eriti kui ise nii igav olen 😀
    Pai kiisudele ja Marile.
    Ps. Valisite ikka Marile nii ilusa nime 😀

  • Avatar
    Vasta Siky 3. mai 2014 at 20:38

    Et need perekoolikad ka ära ei väsi :/ Ma ei saa ega hakkagi aru saama neist, kelle elu sisu on teiste elu elamine. Ma loen su blogi ja pärast seda elan oma elu edasi, isegi ei aruta seda sõbrannadega, rääkimata kuskile portaali s… viskama minna…ei, ma ei saa aru, loll noh!
    Mul enne oli parool, aga seekord otsustasin mitte seda püüdma hakata. Las jäävad siis mõned asjad mulle teadmata 🙂
    Jaksu sulle, Mallukas ikka edasi blogimisel! (Y)

  • Avatar
    Vasta Eveliis 3. mai 2014 at 20:29

    Tead, ma tahaks öelda, et ära lase end häirida, aga seda on ilmselt kordi lihtsam öelda kui teha. Ma olen veendunud, et ei suudaks end ka talitseda kui keegi mu pere ette vôtaks, puhtast õelusest. Mind ajab marru isegi see, et kunagi keegi kibestunud inimene on mu meest netis petiseks kutsunud. Kui nimi otsingusse panna, tuleb ka see välja ja nii ma elangi “petisest” mehega. Ajab närvi küll, et midagi selle vastu teha ei saa, mis keegi netis ütleb.

    Mis aga puutub raamatusse, siis eks ma ikka olen mainind, et näe alguses plaanisime koos kirjutada. Kahju, et keegi mu sônu väänanud on ja sind ideevargaks nimetab. See on nii SINU raamat kui üldse olla saab!

  • Avatar
    Vasta Mia 3. mai 2014 at 20:27

    Issand ei saa mina sellistest aru. Kui ei meeldi blogi, siis ei ole vaja ju lugeda või sellest mingit napakat teemat kuskil foorumis teha, ongi kõik. Päris rõve kuidas mõned mõtlevad mingit mula välja, et saaks ainult parooli ja siis lähevad sitta pritsima. Ja see kui inimene kirjutab enda elust ei tähenda, et on ok hakata arutama seal vanemaid ja lapsepõlve vms.
    Sellised sitapritsijad on ise ausalt öeldes haledad, nad võiksid omale elu hankida ja veeta aega tehes midagi positiivsemat.

  • Avatar
    Vasta Laura 3. mai 2014 at 20:13

    ÕÕÕHH, mul käivad judinad üle selja, kui loen/kuulen kusagilt sõna ‘PEREKOOL’ 😀 Ma ei tea miks, aga kujutan alati ette, et seal foorumites käivad müttamas ainult mingisugused.. töötud viie lapsega noored emad Vändrast 😀 No offence to anyone 🙂

    • Avatar
      Vasta Kaire 3. mai 2014 at 21:19

      Hästi(Y):D

  • Avatar
    Vasta Emand 3. mai 2014 at 20:08

    Kallis Mariann, loen nüüd su blogi ja palun, ära lõpeta! Ära murdu! Või kui murdud, siis parane jälle ja tõuse ja sära. Võibolla teeb su laupäevaõhtu veelgi toredamaks teadmine, et keegi arvab (ja mitte ainult üks inimene), et sa kirjutad väga hästi, nagu väike Mart Juur, ja mul näiteks on olnud väga lõbus seda teksti lugeda. Ka on mul hea meel, et Sul on õnnestunud kanakari endale klikke tegema panna (mõtlen Perekooli kaagutajaid), ja tead, need anonüümid ei ole kohe kindlasti kahjuks oma elus praegu õnnelikud. Jah – kui mehel on ikka see väike viga, et käib kodust eksi juures….Oled väga äge, ja mulle meeldib justnimelt see, et Sa oskad elus näha ilusaid väikesi asju ja õnnehetki, ning OSKAD kirjutada. Ma loeks ka kaitstud postitusi, aga ma küll ei tea, kust see parool võtta. Ilusat ja head Sulle – sooib Naabrinaise Ema.

  • Avatar
    Vasta aile 3. mai 2014 at 20:07

    Mis su ema kõigest sellest arvab? Ükskord kirjutasid, et su blogimine häirib teda. Olete sellest juhtunust ka rääkinud?
    Kahju, et inimesed on nii õelad. Kõige jubedam on mõelda, et neil on ju ilmselt lapsed…äkki satub oma laps nendega kusagil ühte rühma/klassi? Jube…loodan vaid, et nende lapsed ehk ei ole siiski nii õelad.
    Mina loen beebiblogisid, sest omal väike laps, ning õhtul on hea sedasi une tulekut oodata. Selle konkreetse teema tõttu on kinni nüüd kaks vahvat blogi mida jälgisin. Kurb. Perekooli ei ole lugenud peale FBs samal kuul sündinud beebiemmede gruppi jõudmist ning ilmselt ei loe enam kunagi ka..mis inimesed need sellised küll on?!?

  • Avatar
    Vasta Egle 3. mai 2014 at 20:05

    Perekooli on ikka HÄDASTI moderaatoreid juurde vaja, kes kontrollivad ja kustutavad inimeste postitusi ja väljaütlemisi.
    Kuigi ma vahest mõtlen samamoodi, et “Wtf Mallukas?” siis ma ei vaevu kuskil foorumites küll seda arutama.
    Ole tubli ja keep going.

  • Avatar
    Vasta kuskilt kaugelt 3. mai 2014 at 20:03

    There is no such thing as bad publicity!! 😉
    Mina ka ei nóustu alati kóigega mida útled ja mótled ning see on normaalne ja kóigil on óigus oma arvamusele ning seda kas sinul! aga blogi loen ikkagi! Náha on et neil sitapritsijatel hakkab materjal otsa saama, sest peavad vajalikuks hakata su ema kallal nokkima.
    Chin up!

  • Avatar
    Vasta Pirje 3. mai 2014 at 20:01

    Vot mina ei saa aru neist, kes valetasid sulle, ja mõtlesid saladuse välja!
    Ja ma olen 100% kindel, et oled hea ema ja naine. Ära kuula neid, kes teisiti arvavad, sest meid, kes sinust lugu peavad, on kah palju!

  • Avatar
    Vasta Kati 3. mai 2014 at 19:58

    Kõik sitt tuleb kord tagasi, ja kordades hullemana. Saavad ka need sitapritsijad, lihtsalt jääb loota et seal kupli all on peale hobusesita ja saepuru ka natukene seda, mis kinni haaraks sellest et tagasi tuli!
    Juhtusin perekooli lugema kohe Sinu lingilt, kui veel esimesed eriti nõmedad kommentaarid alles olid, siiani tiirleb peas see õelus, kust sellised tulevad küll? Kas neil endal ei ole häbi nemad olla?
    Ja panin ka tähele seda parooli arutelu, sääd!
    Muide minu Vanaema ei ole ka kunagi tööl käinud, aga siis oligi elu teistmoodi. Mees käis tööl, naine hoidis kodu ja loomi.
    Üleüldse olen ma kindel, et see kes seda üldse pritsis, istub ise nagu miska kodus ja laseb mehel lapsi taha endale vändata, et saaks kodus istuda ja perekoolis vinguda ja kibestumust välja elada.
    Pea püsti!

  • Avatar
    Vasta Sirli 3. mai 2014 at 19:51

    Minu meelest on Mallukas üks igati tubli, sõbralik ja tore noor naine ja ema ja kindlasti oma mehele super naine! Selliseid julgeid ja pealehakkajaid võiks maailmas rohkem olla 🙂 Mallukas – edu Sulle edaspidiseks!! Olen Su blogi algusest peale jälginud ja minumeelest on see ääretult vahva ettevõtmine !! (kahju ainult, et mõned lood on parooli taga lukus.. )

  • Avatar
    Vasta LilMeanie 3. mai 2014 at 19:48

    Ära mitte kunagi lase ennast muuta inimesel, kes sinust mitte midagi ei tea ja kes oskavadki terve elu ainult sappi pritsida ning kibestunud olla. Uskumatu tundub see ka mulle, et inimesed ikka oskavad üksteise vastu nii õelad olla, nagu muud teha ei oleks ja nagu saaks sellest mingi haiglase rahulduse. Õudne on elada nii lihtsalt. Sina pane edasi – sa oled täiega äge naine ja su kirjutisi on väga lahe lugeda. Cheers!

  • Avatar
    Vasta QB 3. mai 2014 at 19:45

    Tead, tahaks öelda, et kõik saab korda ja pai teha Sulle, aga reaalsus on, et idikaid on igal pool – võta üks ja viska teist – seega alati leidub selliseid inimesi, kes teiste mahategemise arvelt end paremini tunnevad. Mul on kahju nende kägude peredest… puhkepäeva hommikul, selle asemel, et perega normaalset kvaliteetaega veeta, lähevad nad Perekooli, et valimatult s*tta pritsida.
    Ja ausalt, on kahju ka neist endist. Peab ikka midagi väga valesti olema enda eraelus, et teise kallal anonüümselt nokkimas käia.

  • Avatar
    Vasta M 3. mai 2014 at 19:39

    Aja ikka oma asja edasi, ja kindlasti jagub sul lugejaid keda ei koti mingi perekooli pläma !

  • Avatar
    Vasta Kätlin 3. mai 2014 at 19:38

    Ära loe igast jama. 😀

  • Avatar
    Vasta Mannu 3. mai 2014 at 19:34

    Super inimene oled. Ja perekooli käod võivad sinnasamusesse käia. Nende kommentaare võib ju ajaviiteks lugeda, aga midagi tõepähe võtta ei tasu. Las see kanakari kaagutab, sina jää endaks!
    Ning oma lapsele oled ja jääd alati parimaks emaks!!!! 🙂

  • Avatar
    Vasta ilona 3. mai 2014 at 19:33

    Mallukas RUULIB 😀

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 3. mai 2014 at 19:32

    Mina ei saa sellistest inimestest aru, kellel on SINU vastu midagi ja siis tuleb Kardo, Mari, ema, vend, kassid ja kogu krempel ette võtta?! Ju nad on aru saanud, et teisiti on nende jutt sulle sisuliselt nagu hane selga vesi. Haige lihtsalt… mina küll ei ütleks, et sa pead sellega arvestama, sest sa ju blogid avalikult. Ma soovitaks neil abi otsida 😀 käivad end ise ärritamas ja milleks!? Enda elu vist liiga igav siis tuleb igast võimalusest kinni haarata 😀 Ole tugev, Mallukas! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kelli 3. mai 2014 at 19:31

    JESSS, NÜÜÜD PANID ÄRA. GOGOGGOOO MALLU! 😀

  • Avatar
    Vasta KZ 3. mai 2014 at 19:31

    No nahh*i on vaja kommenteerida, kuskil foorumis teemasid vorpida ja MIKS ÜLDSE LUGEDA Su blogi, kui kõik on nii halb ja a’la Sina oled nii halb. Vot ei saa aru nendest inimestest, blogisid küll ja küll – ikka nad vahivad siin ja ahhoitavad pärast kuskil foorumis. Esimest korda kommenteerin, aga no lihtsalt nii faking vihale ajavad sellised eraelus susserdajad. Peab ikka nii mõttetu ja igav elu elu olema neil ahvidel. Sulle aga jõudu, Mallukas!

  • Avatar
    Vasta Ave 3. mai 2014 at 19:30

    Tead, las nad pritsivad sitta. On inimeste arvamused positiivsed või negatiivsed, vähemalt ei jäta sa ükskõikseks. Ka negatiivne tähelepanu on tähelepanu.

  • Avatar
    Vasta Merka 3. mai 2014 at 19:26

    Mallukas, pea püsti! Minu südame oled sa jäägitult võitnud :))

  • Avatar
    Vasta B 3. mai 2014 at 19:23

    Ma ei ole iial aru saanud ja ei hakka ilmselt ka iial saama, MIKS inimesed, kes arvavad, et sa lapsik, räuskav ja labane oled, seda blogi siiski loevad? Tunnevad ennast kuidagi targemana-paremana, et “Mina küll SELLINE ei ole!” või miks nagu?
    Ma saan aru, et loed uudiseid, päevakajalisi teemasid, mis sind ennast kuidagi otseselt/kaudselt mõjutavad ja siis käid ja kirud aga blogi lugemine ei ole ju kuidagi kohustuslik? Kui enam ei meeldi sisi ei käi keegi ju (loodetavasti) nuga kõrile panemas ja lugeda käskimas?
    Ja see “Ise blogid avalikult, kannata nüüd siis kui meiesugune iibakakari su kõige kaugemad minevikusaladused välja nuhib” on kõige krdi idiootsem väide üldse!

  • Avatar
    Vasta Mariann 3. mai 2014 at 19:21

    Jõudu ja jaksu sulle. Inimesed on õelad alati kui teistel paremini läheb. Proovi tähele mitte panna ja ära loe perekooli mõttetuid jurasid. 🙂

  • Avatar
    Vasta Pisi 3. mai 2014 at 19:20

    Perekool oma kàgusega on üks huvitav koht. Ma olen sinna korra sattunud, kui googeldasin midagi ja rohkem ma sinna lugema ei ole láinud.

    • Avatar
      Vasta Merilin 4. mai 2014 at 15:22

      Väga õige. Perekooli lugemine on frustreeriv. Kui mu laps sündis, siis ka otsisin mõnele küsimusele googeldamisega vastust ja sattusin lugema. Väga suur viga, sest seal on palju väiklust ning nõmedust. Enam ma seda viga teinud ei ole. Kõik veel anonüümsed ka:), see ajab naerma, sets kui oled enda meelest nii tark ja tubli, siis esine oma nimega. Kommenteerin ise alati nimeliselt ja olen seda kaks korda teinud selles foorumis mida Mariann on oma lk peal jaganud, ka mingi pere ja laps vms , täpselt ei tea.

  • Avatar
    Vasta Rm 3. mai 2014 at 19:19

    Mallukas, sa oled kõige faking vingem naine, keda ma eales näinud olen!!!!!

  • Avatar
    Vasta mimikri 3. mai 2014 at 19:18

    Ma olen Sust eee…no nii umbes 2 korda vanem. Ja ka ikka veel aegajalt yllatun, milliseid inimesi maa kannab. Ja tead, mingi ajani ma arvasin, et ainult naised osavad bitchid olla, nyyd olen avastanud, et moned mehed panevad ka selles voistluses pika puuga naistele ära. Nii et…paksu nahka…ja see on hea point, et Sina saad selle eest raha. Ilmselt see monesse pisikesse hinge ära ei mahugi:D

  • Avatar
    Vasta Kirsika 3. mai 2014 at 19:18

    aja, unustasin lisada, et kui mina väiksem olin siis mu isa jõi ka enamus nädalavahetused kodus ja mina olin seal seltskonnas, ma ei ütleks et ma nüüd teistest halvem olen 😀 lapsena ma olin mega õnnelik, alati tõid onud/tädid kommi ja seltskonnas oli alati keegi kes minuga mängida viitsis 😀

  • Avatar
    Vasta Hmmm 3. mai 2014 at 19:18

    Eks igal oma arvamus, minule ka paljud asjad ei meeldi mis kirjutad, samas mulle ei meeldi mida mu parib sõbranna ka teeb , sellegi poolest ma suhtlen temaga ülihea meelega. Ja sinu blogi loen kh hea meelega, point( kuigi eelnevas jutus seda pole) on selles, et ära võta südamesse, no mis jaoks sa üldse murdud. Sama hästi võiksid maas lebava sitajunni pärast nutta, et miks sa reostad maailma , nemad reostavad ka maailma, eelkõige juba seepärast, et sinu ema halvustavad ( inimest keda isiklikult EI TEA) Ära ole phussy 😉

  • Avatar
    Vasta Mh 3. mai 2014 at 19:18

    Pai Sulle!

  • Avatar
    Vasta Krissu 3. mai 2014 at 19:17

    Pai… 🙂

  • Avatar
    Vasta Kirsika 3. mai 2014 at 19:16

    No mida inimesi ausalt, perekool ikka üllatab 😀 kellele poleks meeldinud noorena pidutseda? tahaks näha et kõik need perekoolikad terve nooruse aja istusid kodus, eriti veel siis kui lapse said. Ära kurvasta, sina oled ikka sama äge!

  • Avatar
    Vasta Kats 3. mai 2014 at 19:14

    Minu arust oled täiega äge naine!

    • Avatar
      Vasta Siiri 3. mai 2014 at 22:56

      Minu arust ka! Ja perekonna kallale on eriti nõme minna, üleüldiselt kellegi kohta niimoodi paska panna on lihtsalt labane. Hoia pea ikka püsti Mallu! 🙂