Uncategorized

lakkuge kõik vittu

27. aprill 2007

Sellesmõttes,et eile telekat vaadates, sain hingelise trauma, mille suuremat traumat poleks ma ka siis saanud, kui ma oleks elutuppa astudes oleks näinud kõiki oma pereliikmeid maas lebamas, nuga seljas, ja koerad neid panemas. See mis telekast tuli, oli ajulage. Mingid vastikud VITUD, kes on juhtumisi venelased, jooksid mööda kesklinna ringi ja karjusid et nad on venemaa patrioodid. TÜRA NAHHUI KOBIGU SIIS OMA SIBERISSE TAGASI, MIDA NAD HELLITAVALT VENEMAAKS KUTSUVAD. Fakk, 12 % eesti kodanikest on VENELASED, 8-l % pole isegi kodakondsust, ja nüüd leiavad et neil on palju õigust tulla ja hävitada seda maad, kus nad ise elavad! MISMÕTTES NAGU. Mingi vene munn jooksis ringi ja karjus, et see mis nad teevad, on kättemaks selle eest, mida eesti on venelastele teinud. HALLOOO, nemad on need, kes on meid vabal ajal OKUPEERINUD! Issand mis kuradi värdjakari. JEEE, olen lahe venelasest Eesti kodanik, seisan keset tänavat ja rotin asju ja karjun RUSKI! Appi, saadan kohemaid riigikokku kirja, et kõik venelased tuleks toppida loomavagunisse ja kuskile bratislaavasse orjaks viia

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar