Uncategorized

tagasi minnes rõõmsamale lainele

8. mai 2007

img_7293-9711657
Kui armas on Sillu ema, kui ta ütleb meile, et me oleme nagu särk ja püksid, ja meenutab et kuna me mõlemad sellised laristajad oleme, siis kunagi koos elades jääme me nälga:( Sillu ema on tegelikult hullult nunnu, ta alati tuleb kiikab Sillu tuppa ja mainib midagi, mida Silver on tegemata jätnud või kunagi ammu teinud. Siis Sillu on kurb ja arvab, et ta ema alandab teda:( Aga see ei ole üldse nii muuseas.

Meeldib, et Sillu aina teeb mulle ilusaid picce ja meeldib, et talle meeldib Keebu ja meeldib kuidas ta ütleb: ära kallista kogu tekki:( ja isegi see, kui ma kriiskan laulda ja ta ütleb kurvalt: put a sock in it. Kuigi ma solvusin ükskord selle peale:( Ja siis ta on nagu MALLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUU, ja siis ma ei olegi enamsolvunud:(

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar