Uncategorized

nutan end puruks

11. juuni 2007

Tegelt ka, niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kurb film oli, kus ingel armus ühte naisesse, ja see naine nägi teda, sest ingel ise tahtis, aga nad armastasid üksteist, ja ingel loobus enda igavikulisesusest selle naise nimel, ja nad said ainult ühe öö koos olla, järgmine hommik naine suri ära. Nutan ennast seitsmeks killuks. missiis etkeegi aru ei saa:(

sillut tahan kaaaa

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Maarja 25. aprill 2010 at 08:36

  ma nutsin ka:(

 • Avatar
  Vasta jon 25. aprill 2010 at 08:36

  jaaaa see oli mu lemmikfilm väiksena, vanematega täiega fännasime :(((((((((( aint et seksistseeni ajal tekkis alati ''kummalisel kombel'' kusekas ja pidin vetsu varjuma,ma olin 10-aastasena ikka retard

 • Avatar
  Vasta Kristjan 25. aprill 2010 at 08:36

  Jon mul oli ka väiksena alati sama mure:(

 • Avatar
  Vasta mallu 25. aprill 2010 at 08:36

  haha, ma vaatasin ihuüksi ja ikka läksin vetsu:(