Uncategorized

t-t-t-t-t-t-t-tasty

22. juuni 2007

Ma ei tea, ma EI VIIIIIIIIIIITSI olla elus. Ma pakkisin ja mul on ikka nii igav. Vähemalt ma olen ilus oma juustega eksole. Ilusa kollase t-särgi ostsin ka täna. Meeldis. Üldiselt ma lähen Prantsusmaale vaesena kui kirikurotina. Mul on sulas 100 eurot, pluss 200 tsehhi raha ja 20 poola raha. Pangakaardil on 2000 eeku. Rahakotis on 200 eeku pluss veel veits, mingi 30 eeku? Seega olen ma vaene kui kirikurott ja saan endale prantsusmaalt lubada heal juhul mingi prantsuse naise pluusi, mida ta juba teist aastat tolmulapina kasutab. Ma üldse avastasin et mul on rahakotis igast sodi

 • Sendid
 • sendisahtlis on 30 eeku veel
 • petra pilt
 • lauri pilt
 • a ja g partnerkaart
 • bowlingu sooduskaart:O
 • isic kaart
 • id kaart
 • pangakaart( mille ma tegin ilmaasjata, sest just avastasin, et isic kaardil on ka see visa märk peal )
 • hesburgeri boonuskaart liisult
 • coffee in-i kaart
 • chopsticksi visiitkaart
 • kohtla-järve sõidupilet lauralt
 • humana kalender liisult
 • teine coffe-ini kaart
 • mingi lahe muutuv pilt
 • hosteli kinopilet
 • teatripilet “kajakas”
 • muusikariistad “saviauk” visiitkaart
 • veelkord kohtla-järve sõidupilet
 • jürgeni õpilaspilet
 • laura isic kaart
 • laura pilt
 • kondoom
 • liisu pilt
 • mu pin-kood
 • õpilaspilet

rohkem mul pole seal midagi:( SILLU PEAKS JUBA TAGASI OLEMA JA TA POLE JA IGAV ON:(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ps! riki just arvas et kondoom on komm

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta sillu 25. aprill 2010 at 08:36

  omg sul on rahakotis kondoom või :O läheb katki mallu

 • Avatar
  Vasta mallu 25. aprill 2010 at 08:36

  üldse sinu pärast