Uncategorized

mul tuli räige kadedus sisse

15. mai 2024

Keegi eile küsis mu käest instas, et mitu tundi mu ööpäevas on. Ma eeldan, et ta mõtles selle all seda, et talle jääb mulje, nagu ma jube palju teeks ja mässaks, mitte seda, et ta päriselt ei tea, mitu tundi ööpäevades parasjagu on. Ja kuigi ma võiks vanduda, et ma suurema osa ajast ainult laman, siis viimasel ajal on tekkinud küll veits selline tunne, et ma hakkan ennast varsti üle kurnama.

Loe ka neid postitusi!

13 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Tyy 16. mai 2024 at 22:29

  Oh, Mallu tänks, et lasid mul ülipikalt blogi niisama lugeda , aga nüüd sai vist armastus otsa 🙂 Just nüüd kui olen vaba ja aega selleks jagub.
  Tundub et unistad majast nagu mina pool elu ja mõtlesin, et ega detailne unistamine leiba küsi ja muudm kui joonestasin oma lõbuks unistuste maja. Seejuures ei arvanud et see saaks reaalselt minu elus olema. Üksikm emana ei tundunud teostatav. Ometi elan nüüd juba lausa 15 aastat omas majas. Olin hobina kogunud ehitusalaseid teadmisi ja idee ammu valmis, kui tekkis võimalus ja selline power see ellu viia. Müüsin korteri ja … (pikk jutt)
  Muidugi oli hirm sellega mitte lõpuni jõuda. Pühendasin kõik oma aja sellele ja kolisin 5 kuu pärast sisse ja toimetasin tasapisi sisetöödega edasi. Hästi suur saavutus mu elus. Edasi lootsin aiakujundusega ülejäänud elu sisustada, aga tervis viskas vimpkat, nii et see osa jääb kellegi teise kanda. Kurb on muidugi. Seda ei oska eluski noorenae arvata, et nii võiks minna. Olen leppinud olukorraga ja leidnud muud toredat, mida ellu viia ise enda rõõmuks.
  Parimate soovides usun, et selge unistus rajab tee soovide täitumisteni.

 • Avatar
  Vasta Lea 16. mai 2024 at 10:45

  Painab see, et laps ei õpi korralikult ja on oht, et jääb suvetööle. Ma olen terve õppeaasta pingutanud, et teda pingutama saada aga no ei huvita teda. See ükskõigsus ajab mind hauda. Aga võibolla ei olegi halb, kui suvetööle jääb, siis saab aru kui nõme olukord on tekkinud.
  Muus osas on elu lill:)

  • Mallu
   Vasta Mallu 16. mai 2024 at 10:48

   Mina arvan ka, et see suvetöö pole maailmalõpp. Ma jäin kunagi KEKAS suvetööle, sest tegin aasta sees nii palju poppi 😀 Ütleme nii, et järgmine aasta lohistasin ennast ikka tund, ei viitsinud suvel koolis köia 😀

 • Avatar
  Vasta Tibu 0 16. mai 2024 at 05:11

  Usu mind- tuleb pool Laagrit koguaeg oma hoovi kui vaid toredad lapsed olemas ja batuut ja veepüssid jne 😃
  Hoian pöialt,et leiaksid hea majakese!

  • Mallu
   Vasta Mallu 16. mai 2024 at 08:49

   Loodame sama! 😄❤️

 • Avatar
  Vasta Elu 15. mai 2024 at 22:05

  Et ma ei saa hakkama.
  Ei olen kogu oma higi ja pisarad ja raha ja lootuse panustanud kaartidele, mis jätavad valusa õppetunni, et isegi kui annan endast maksimumi, siis see ei pruugi olla piisav. Ehk siis painab teadmatus ja ebakindlus tuleviku ees. Olin nii kindel, et õnnestun, aga päris elus junn jahe. Sest see õnnestumine ei ole üldse kindel ja tunnen, et olen vedamas kõiki alt, kes mind usaldasid ja iseennast ka, sest ohverdasin väga palju eesmärkide nimel, kuhu ma ei pruugi jõudagi. Kuigi nii väga tahaks ja ikka üritan. Ehk siis see mure painab mind iga päev, kuigi ma üritan kõigest väest sellest üle olla, aga stress 5000 palun.

  • Mallu
   Vasta Mallu 16. mai 2024 at 10:30

   Oeh, ma olen täiega samu asju tundnud ja mõelnud, aga ALATI on asjad nii läinud, kuidas tegelikult parem ongi! Seega tuleb mis tuleb, u will be fine! ❤️

 • Avatar
  Vasta Hellu 15. mai 2024 at 21:54

  Mind painas ja painab keset nägu tulnud punn. Ma olen 31, miks ikka veel punnid on ;D argh let me be

  • Mallu
   Vasta Mallu 16. mai 2024 at 08:48

   Kui sa laaagri kanti satud, siis mul yli head punniplaastrid, mis punni ööga ära võtavad! 😄

 • Avatar
  Vasta Liina 15. mai 2024 at 21:34

  Mind ajab närvi see , et kuigi eelmine mai kolisime oma majja( peale 3aastat ehitust) ning oleme terve aasta pmst vahelduva eduga seda seest edasi ehitanud, siis aed on palju koledam kui naabritel😂.. nad juurivad võililli välja.. aga mul majal pole veel fassaad tehtud ja ehituskraami aias laiali ja igasugu muid mitte ilusaid asju:D Tahaksin ka , et kõik oleks KOHE maailma ilusaim!! …ja et ma saaksin praegu lillekesi kasvama panna ning kasvuhoone võiks ju ka olla ja noh suur terrass valmis jne..

  Aga mees, ta käib tööl ja räägib, et vaja käia, sest ega tasuta need fassaadid ja tänavakivid meie õuele ei jõua 🙁 ..

  Aga üritan ka positiivne olla ja mõelda, et jeiii oma aed ja ehk järgmine suvi saabub see hetk, et kõik on perfektselt ilus ja saan nautima hakkata:)

  • Mallu
   Vasta Mallu 16. mai 2024 at 10:31

   Haha, ma usun, et ma oleks samasugune 😀 Et maja on, aga ILUS AED KUS?? 😀

 • Avatar
  Vasta Helery Pokk 15. mai 2024 at 21:04

  Meil on 10+ aastat oma maja ja oma hoov ja oma kasvuhoone ja kõik on ilus ja tore. Aga mu viiene tütar pole üldse enam rahul. Nimelt on siin viimaste nädalatega probleem üles kerkinud.
  “Emme, miks meil ei ole minu pikkuseid naabritüdrukuid?”
  Noh, põhjus on selles, et naabrid meil mõlemal pool pensionärid juba🤦🏽‍♀️.

  • Mallu
   Vasta Mallu 16. mai 2024 at 10:31

   No kurat 🙁