Uncategorized

raadiostaar Mallukas

3. oktoober 2014

Täna käisin ma tänu Kertu Jukkumi lahkel kutsel Power Hit Radio hommikuprogrammis kaassaatejuhina juttu puhumas. Kuigi ma alguses hõiskasin, et jumal tänatud, et raadios vähemalt nägu ei näe, sain ma üsna pea aru, et TV6 näitas meid kenasti telekast ka. Õnneks kaugelt, seega ei pidanud mu padjanäo peale vaesed inimesed hommikul verd oksendama. Aga kurat, pilti tehti kah!

Küll aga pidid seda tegema vaesed raadiokuulajad, sest mu hääl on ikka väga metalne ja käre, aga elame õnneks vist kõik veel selle ühe korra üle, eksole.

Tegelikult oli meil üli tore. Tegime Kätule tüngakõne ka, nii et soovijad saavad seda esmaspäeval Power Hit Radiost kuulata. Ma suutsin vaevalt naeru tagasi hoida, niiet soovitan pullist osa saada!

Stuudios hakkasin ma mõtlema, et mõelda vaid, kui lahe oleks, kui Malluka blogi oleks näiteks hoopis ka Malluka raadiosaade. Noh, et point oleks ikka sama – mina kirjutan ikka edasi, aga koos saatekülalistega arutaksin neid teemasid ja loeksin paremaid ja huvitavamaid kommentaare ette ja saaks üldse igast pulli teha. Näiteks saaksid soovijad mulle saatesse helistada ja… Malluka lugejad on ju mulle mokkamööda – naljakad, avameelsed, imeilusad ja võrratud. Vahi, kus ma nüüd meelitan!

Mis te sellisest mõttest muidu arvate? Mina näiteks muidu üldse kodus raadiot ei kuula, aga praegu mõtlen, et miks mitte. Kas teie kuulate? Kas teie kuulaksite  “Malluka talkshowd”? Mis on teie lemmik raadiosaade? Sorri miljoni küsimuse eest 😀

[polldaddy poll=8349142]

Today I visited the local radio station Power Hit Radio as a co-host. It was really fun and made me start thinking about hosting my OWN talkshow on the radio..

Loe ka neid postitusi!

32 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Mina 3. oktoober 2014 at 20:24

    Kahjuks ei saanud sind hommikul kuulata, aga sooviksin seda siiski teha. Otsisin küll raadio kodukalt järgi kuulamis võimalust, aga ei leidnud seda.

    Seega äkki saaksid sebida mulle kuskil lingi, kust saaks seda järgi kuulata?

    Muidu pole su hääl midagit nii jube(vähemalt videotes 😀 ) ja mina kuulaksin küll huviga, mis sa räägid, seega edu ja jaksu! 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. oktoober 2014 at 20:57

      Vist ei saa jah 🙁

  • Avatar
    Vasta Kaseke 3. oktoober 2014 at 18:36

    Kuulasin ka täna saadet. Pole sel häälel viga midagi. Ainuke viga, et oleksin hea meelega kuulanud rohkem Malluka juttu muusika jne asemel.

    Mallukas, kas olid koolis ka hinnatud kirjandite kirjutaja? Lõpukirjand läks hästi?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. oktoober 2014 at 18:37

      Aitäh, mul hakkas juba kurb kuulda, kuidas mul nii kole hääl on 😀 Aga koolis olid kirjandid alati viied – naljakal kombel sain lõpueksamil ainult mingi 40 punkti 😀

      • Avatar
        Vasta Kaseke 3. oktoober 2014 at 19:01

        Mul läks samamoodi, arvatavasti kuna kirjutasin teemast veidi mööda.
        Samas mul puudub selline loovuse anne, mis sul nagu iseenesest kaasa on antud- ootan juba Marile esimese aasta täitumise puhul kirjutatud pühenduse juttu.
        Mari on sul ekstra nunnu ja lahe

  • Avatar
    Vasta L. 3. oktoober 2014 at 17:34

    Ma vastasin, et pigem torkaks endal kõrvad peast välja, sest kuulajat minust kindlasti ei saaks. Raadiot kuulan väga harva, kui lapsi autos ei ole, muul ajal mängivad lastelaulud. Mul on need kõik peas, muide. 😀 Paraku vastasin sedasi ka seetõttu, et sul ei ole “raadiohäält”. Kui ma ei teaks, kui vana sa oled, siis arvaksin, et hääle taga on keskealine parm, kes on hääle ärajoonud ja -suitsetanud. Ära võta seda solvanguna, minult endalt küsivad telefonimüüjad alati, kas keegi täiskasvanu ka kodus on. Hääle järgi peetakse mind 10-aastaseks. Keegi ei tahaks minu peenikest lapsehäält raadios kuulata. 😀

    Tänast saadet kuulasin läbi interneti taustaks just seetõttu, et ükskord mingis videoblogi sissekandes kuulsin su häält ja tekkis huvi, kas sul oli tookord hääl ära või ongi selline hääl. Täna tundus, et olid veidi närvis ka, sest hääl värises ja oli kuidagi ebakindel. Eks seda osa annab treenida ja lõpuks kõlaksid reipalt ja enesekindlalt, aga see käre madal hääl ilmselt mahedaks raadiohääleks ei muutu.

  • Avatar
    Vasta Mari Liis 3. oktoober 2014 at 15:39

    Podcastina oleks hea, saaks kuulata siis, kui selleks aega tekib.

  • Avatar
    Vasta Liis 3. oktoober 2014 at 14:01

    Ma kuulan Elmarit kodus;) Ja autos muud mussi kah. Aga jah see teema, et suured staarid ei saa ka üksi hakkama on küll tõene, et natuke peaks asja läbi mõtlema, väheke keerulisem värk ikka kui blogipidamine ju…justnimelt eneseväljenduse poolest. Aga idee iseenesest hää;)

  • Avatar
    Vasta Eveliis 3. oktoober 2014 at 13:38

    Ma usun, et kuulajaid oleks palju, sest fännklubi on sul ju korralik.
    Minust kuulajat ei saaks suure tõenäosusega, sest ma lihtsalt kuulan väga vähe raadiot, enamjaolt autosõidul ja 99% ajast R2. Kui satub oleme Rahva oma kaitse või vanasti Hillar Palamets sel ajal kui sõidan, on jackpot, ka Vikeraadio jutusaateid kuulan. Naistekaid nagu kunagi Kirsti Timmer tegi (teeb?) ei kannatanud üldse kuulata. Millegi pärast arvan ma et sinu show läheks pigem Powerhit või Skyplussi?
    Aga no vaevalt see midagi muudaks, et minust kuulajat ei saa:D
    sulle igatahes ettevõtlikkust!

  • Avatar
    Vasta K. 3. oktoober 2014 at 12:57

    Kas seda saadet saab kuskil järelkuulata ka? Vaatasin kodulehele ja sealt praegu ei leidnud taolist infot. Muidu raadiokuulaja ma pole ja kardan et nii vara hommikul poleks mind relva ähvardusel ka üles saanud ajada 😀 …aga kui podcaste netist leiab siis paneks ikka töö taustaks mängima aeg-ajalt.

  • Avatar
    Vasta mai 3. oktoober 2014 at 12:46

    sul võib olla päris lahe huumorimeel, seega võiks sul olla päris lahe raadiosaade, kui keegi sind nats ohjes hoiaks. või kui sa ise kõike ei räägiks , mis sülg suhu toob ja keegi natuke eeltööd teeks toimetajana ja otsiks huvitavaid ideid ja mõtteid. suured staarid ei tee ka ise kõike 🙂
    ku isa ainult ise oma mõtteid räägid ja blogi ette loed, siis jääb igavaks. ja lisab meediaruumi lihtsalt mõttetut müra.
    raadio puhul lisandub muusika, mis võib erinevatele inimestele erimoodi meeldida.

    minust kuulajat nagunii ei saaks, ei kuula raadiot rohkem kui mõnikord pool h kuskile sõites taustaks. sina vajad aga püsikuulajaid, kes teavad, millal su saade on.
    ja lõppude lõpuks – sul peab olema ka meeldiv hääl, ma ei saanud aru, kas sulle ei meeldi su hääl või mis? kui endale ei meeldi, siis miks peaks teistele meeldima. mina pole kuulnud, aga sõna “metalne” kõlab peletavalt, sry 🙂

    • Avatar
      Vasta neiu 3. oktoober 2014 at 12:59

      Ole veel õelam nagu…..

      • Avatar
        Vasta Laura 3. oktoober 2014 at 14:52

        OMG, ega ta õel polnud, mina võtaks pigem seda konstruktiivse kriitikana.

        • Avatar
          Vasta neiu 3. oktoober 2014 at 15:09

          igasugune bitchimine ei võrdu konstruktiivse kriitikaga.

          • Avatar
            lily 3. oktoober 2014 at 16:52

            Minu meelest on siin ka tegu täiesti konstruktiivse kriitikaga. Kui inimene küsib konkreetset nõu, siis ei ole tal (minu meelest!) niisama kaasakaagutamisest kasu.

          • Mallukas
            Mallukas 3. oktoober 2014 at 16:54

            Ma hindan igati konstriktiivset kriitikat ja ei arva küll, et kommentaari kirjutaja kuidagi õel oleks olnud. Lihtsalt tema arvamus ja soovitused.

          • Avatar
            Laura 3. oktoober 2014 at 19:23

            Neiu on raudselt see inimene, kelle meelest igasugune kriitika tuleb kadedusest 😀

          • Mallukas
            Mallukas 3. oktoober 2014 at 19:34

            No inimesed tõlgendavad lihtsalt asju erinevalt 🙂

  • Avatar
    Vasta kk 3. oktoober 2014 at 11:52

    Vähe sellest, et padjanägu ees,oled vist ka pidZaama ka selga unustanud 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. oktoober 2014 at 11:54

      jep 😀

  • Avatar
    Vasta ML 3. oktoober 2014 at 11:40

    Oleneb, mis ajal see eetris oleks, kuna kuulan üldjuhul raadiot vaid autos, enamasti SkyPlusi hommikul töölesõidul (hommikuprogramm) ja õhtul kojusõidul, u 30min jutti 🙂 Aga rohkem meeldib siiski kuulata lihtsalt muusikat taustaks.

  • Avatar
    Vasta margot 3. oktoober 2014 at 11:07

    Ikka kuulaks, see on päris hea mõte ja loodan, et see ei jää ainult mõtteks 😉 täna ka kl 7 juba raadio mängis ja kuulasin lõpuni. Edu sulle, Mallukas! 🙂

  • Avatar
    Vasta Keidy 3. oktoober 2014 at 11:07

    Kuulasin ka su tänast saadet vähekene aega ja tõesti tekkis selline tunne, et tooks sulle ühe kurgukommi, et äkki siis läheks hääl pehmemaks 😀 Ega ma paha pärast, lihtsalt mõtlesin, et oh vaeseke peab oma haige kurguga varahommikul rääkima 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. oktoober 2014 at 11:07

      Jaa, paraku mul ongi selline hääl 😀

  • Avatar
    Vasta Kati 3. oktoober 2014 at 11:02

    Ma ei saa kuidagi sellele pollile täna vastata, sest ma lihtsalt ei kuula kodus raadiot. Kuulan autoga sõites, nii et tunnikese kuulasin ka täna hommikul. Kuigi tegelikult ma hommikuti pigem kuulan Sky+ hommikuprogrammi ja see läbi siis muu aja lärmab power, aga täna tänu Sulle jäi kanal Sky+`le keeramata.
    Iseenesest ma kuulaks, aga kindlasti määraks ka Sinu saate eetriaeg asja. Aga samas ma arvan et raadiosaade ja blogi koos- kumbki neist jääks varju.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. oktoober 2014 at 11:06

      No nagu öeldud, kes teeb, see jõuab. Kuna mu kujutletav saade oleks blogipõhine, siis ei saaks ju blogi väga varju jääda 😀

  • Avatar
    Vasta M. 3. oktoober 2014 at 10:56

    Malluka talkshow telksi vahendusel oleks hulga parem!!! Mõtleks vaid, sul oleks oma jumestajad ja meikarid (kes teeksid sind veel imetabasemaks ja keegi ei peaks su padjakat vaatama :D) ja muidu ägedad saatekülalised (näiteks võiks käia iga saade külas ka keegi su lugejatest) ja siis sa oleksid Eesti järgmine ELLEN. Ülikõva ju? Palju parem variant, kui raadiosaade :))

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. oktoober 2014 at 11:00

      Nuu, ma ei tea, see oleks muidugi ERITI lahe, aga küllap üks asi viiks ka teiseni 😉

      • Avatar
        Vasta M. 3. oktoober 2014 at 11:02

        Või siis, milleks leppida “vähemaga” (mitte, et raadiosaade mingi lambikas saavutus oleks :D), kui saaks ka kohe rohkemat! U know, sky’s the limit – võta kätte ja hakka pushima, ma olen jumala kindel, et paari kuu pärast omad siis juba talkshowd kuskil kanal11-s või TV6-s vms kanalis 🙂

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 3. oktoober 2014 at 11:07

          Ma esialgu ootan, äkki keegi ise tahab mind 😀

          • Avatar
            M. 3. oktoober 2014 at 11:09

            Mallu, magavale kassile hiir suhu ei jookse ju..? 😀

          • Mallukas
            Mallukas 3. oktoober 2014 at 11:09

            No seda küll 😀