Uncategorized

Donnalonna

4. detsember 2007

Ma arvan, et kõik maaailma rotisõbrad ja isegi need kes rotte põlgavad, leiavad et minule kuulub maailma armsaim rott. Olenemata faktist et ta kuseb mu peale korraga nii umbes pool liitrit ja hammustab mind varbaotsast ja veab kõik söödava ja mittesöödava mulle voodisse ja kui voodilt maha tõsta, siis tuleb ta sinna 7669 korda tagasi, et näha mis seal voodis on, kuhu teda ei taheta. Ja kui ta ennast peseb ja ma talle ta sabaotsa kätte annan, siis ta on niii ülevoolavalt rõõmsa näoga ja peseb seda jupp aega. Ja kuidas ta vaatab oma mustade nööbist silmadega, see on nii nunnu lihtsalt. Armastanatgaaaaeva7jgmsyc79zy36noiendeggvnttghgscpgscqjwtdhdj2dos80bls1ngwcsfh_uyjv9ceeusup6wsyq-swfajtu9vdt3aakwtyszw-_icyu0gum7oareq.jpg

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar