Uncategorized

tuleb hakata shoppama

3. aprill 2014

Ma vihkan shoppamist. Mulle ei meeldi absoluutselt poodides käia – kui käin, siis võtan esimesest poest esimese sedalaadi asja, mida ma vajan, maksan ja lähen koju. Ma ei suuda teha seda, et käin poest-poodi ja võrdlen hindasid ja materjale ja jumal teab mida veel. Aga see põrgutee vist tuleb mingi aeg ette võtta. Õnneks enamus asju on online’is olemas ja päris igasse poodi astuma ei pea.

want-24636771. Mul ikka veel ei ole klassikalist käekotti, mis kõigega kokku sobiks. Ma olen üldiselt vägagi värvi inimene, ma armastan mustreid ja värve. Aga kui ma need kõik kokku panen, siis ma olengi nagu juudi jõulupuu. Hippster, kallis sõber, tuleb appi, sest ma leidsin nende kodukalt ideaalse koti. Ja see veel laos ka olemas, ei pea ootama, kuni tellitud kraam kohale tuleb. Super.

2. Mul on vaja musti teksaseid! Mu kaal aina langeb ja langeb ja pmst kõik püksid lotendavad mul jalas. Mul on vaja midagi… ultraskinnyt. Kust saab? Keegi oskab soovitada?

3. Macadamia tooted sai naabrinaine endale sünnaks ja siiamaani olen kade. Tema kade ei ole ja on mulle ka ikka kasutada andnud, aga tahaks oma kraami 🙁

4. Kuigi lõhnasid on mul maa ja ilm ja see Viva la Juicy on kõikidel maailmas olemas, siiski see kõik mind enam ei huvita! Nimelt paljastas mu kauaaegne sõbranna mulle, et tema kaudu saan ma kõiki lõhnasid nii odavalt osta, et 24 eurot 50 ml lõhna eest tundub lausa naeruväärne. It’s gonna be mine!

5. Mu kulmupuuder on täiesti otsakorral. Kuigi ma kasutan otstel ka kulmupliiatsit, on mul ikkagi vaja ka kulmupuudrit, sest ma olen nii koba kulmujoonistaja ja puudriga on seda palju kergem teha. Sellepärast ma just seda puudrit ihaldangi.

6. Vaadake see Romwe, kellega ma koostööd teen. See alati annab mulle loosimiseks asju ja saadab mingisuguseid uudiskirju ja kunagi mulle ükski asi nendest ei meeldi. Kuni praeguseni. See triiksärk on ju ülimõnus. Sobiks hästi kotiga, mida mul ei ole.. 😀

7. Mul on kuumakaitset vaja, ei ole viisakas juukseid ilma selleta sirgendada!

Aga tegelikult on mul veel vaja mingsuguseid kevadjalatseid, mis ei ole baleriinad ega…tossud. Midagi sellist, mis mantliga kokku sobiks. Mis see olla võiks? Kust ma neid saada võiks?

Ja mis teil praegu puudu on?

 

Loe ka neid postitusi!

69 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Marianne 5. aprill 2014 at 13:03

    Mul on lõhn puudu. Tahaks midagi seksikat ja naiselikku, aga hetkel veel kaalun kahe vahel mida osta. Saan ka sõbranna kaudu väga odavalt lõhnu. Odavamalt kui laeval.
    Teiseks on puudu mul veel kingad, ehkki mul on kapis 20 paari kingi, aga tahaks midagi teistsugust juurde. Midagi neetidega ja kõrge kontsaga maybe.
    Siis võiks endale Tangle Teezeri juba ära osta, siiani pole seda ostnud.
    Hetkel rohkem meelde ei tule…

  • Avatar
    Vasta Svea 4. aprill 2014 at 19:17

    Mul on puudu seesama Viva la Juicy 50ml lõhn 😀 Kas nii odavalt saad ainult sina oma tuttavalt lõhnu või äkki kuidagi saaks näiteks mina ka? (A)

    No ja siis tegelikult oleks uut jopet vaja, suvekingi, trennis käimiseks pluusi.. 🙂

  • Avatar
    Vasta Jana 4. aprill 2014 at 01:06

    Oleks ma vaid peenike, küll siis shoppaks lõpmatuseni. Olen tüseda poolsem terve elu olnud ja pole ükski trenn ega dieet ega toitumine aidanud. Ja bikiinid… pole neid kunagi kanda saanud. Reaalselt, ma pole mitte kunagi bikiine kandnud – ma olin liiga tüse ja nüüd olen peale lapsi armidega kaetud niiet neid ma eksponeerima ei lähe 😀 Oeh, oleks mul vaid sinusugune figuur, ma kannaks kleite ja seelikuid. Aga eks inimene tahab ikka seda mida ta ei saa.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. aprill 2014 at 07:22

      muuseas, ka mina olen pmst kogu elu arvanud, et mul on liiga paks kõht ja samuti ennast randades ebamugavalt tundnud ja pigem sinna mitte läinud. Hell, ma ei julenud oma ekspeikagi ees paljalt olla 😀

      Niiet tihti on asi ikka oma mõtlemises kinni. Sest tegelt on teistel pohhui 😀

      • Avatar
        Vasta Jana 4. aprill 2014 at 18:54

        Tõsi jutt aga eks see ema norimine kaasa ei aidanud niiet nüüd olengi oma silmis igavesti paks 🙂 Ma tean jah et teisi nagunii ei huvita aga ikkagi on imelik olla. Oma mehe ees julgesin ma esimest korda VALGES paljalt olla nii umbes 2 aastat pärast käima hakkamist. Ennem seda oli kas tuli kustus või riided seljas 😀

  • Avatar
    Vasta liia 3. aprill 2014 at 22:32

    Mulle just meeldib shopata. Võtta üks päev kord kuus ja osta kõike, mis vaja. Näiteks Roccas. Ja kindlasti üksi. Sest sõbrannadega läheb maru kaua aega 🙂 Mingit hindade võrdlemist teha ja otsida ulme odavat, sellest ei tule kunagi midagi head 🙂
    Umbes, et leiad mega ägedad kingad, aga jätad ostmata, siis ostad kuskilt paarkümmend euri odavamad, aga mitte niiiii ägedad. Lõpptulemus on see, et sa ei kanna neid.
    Alati tuleks osta kõige mugavamad ja need mis meeldivad ikka.

    Teie, kes te sealt ebayst ja amazonist ostate. Kuidas see ikka täpselt käib? Seal on nii meeletult palju träni. Ma peaks kulutama tunde, et sealt mingi sobiva kleidi või koti leida. Kohutavalt tüütu mu arust. Kas on mingeid nippe, kuidas seda otsingut valutumalt teha saaks?

    • Avatar
      Vasta Kristi 4. aprill 2014 at 10:34

      Inglise Ebayst on lihtsam otsida kui paned otsingusse mida tahad ja kui on hunnik asju seal ees siis vasakul seal on igast valikuid, suurus ja värv ja materjal jne ja sealt saab veel suurema valiku avada, praegu peast ei oska öelda mis täpselt kirjas on, aga väga palju asju saad valida milliseid soovid ja siis ta näitabki ainult asju sinu kriteeriumite järgi.

  • Avatar
    Vasta Liana 3. aprill 2014 at 21:48

    Su kingajutu peale tulid kohe need meelde, iseasi, kas Eesti Hm-is neid ka on 🙂 http://tablet.hm.com/fi/product/19877?article=19877-A#shopOrigin=SA

  • Avatar
    Vasta Mari 3. aprill 2014 at 18:11

    Ma just üleeelmine nädal tegin kapis inventuuri ja avastasin et mul pole MITTE midagi selga panna. Osta olen jõudnud juba kaks pusa, pluusi ja kolm paar teksasid. Juurde oleks vaja pesu, suvekleite, pluuse/toppe, väikest käekotti. Üldiselt vajaks garderoob kõvasti täiendamist, 🙂

  • Avatar
    Vasta K. 3. aprill 2014 at 18:06

    Kui kulmupuudri infi leiad, siis anna palun mulle ka infot 🙂
    SamberkK@gmail.com

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. aprill 2014 at 17:09

      ilusad, aga mulle ei meeldi kui varvbad välja paistavad 😀 vb ma lihtsalt vihkan oma varbaid, teiste omad ei häiri 😀

  • Avatar
    Vasta Gynethea 3. aprill 2014 at 17:07

    sharing is caring : macadamia tooted ei ole levelzone’s kõige soodsamad, siin on soodsam: http://www.ilukutse.ee/epood/Macadamia-Natural-Oil/ . I have done my research.

  • Avatar
    Vasta albiino_lammas 3. aprill 2014 at 14:42

    Soovitan: telli kulmupuuder eBayst, saad kõvasti odavamalt (ise maksin vist 4 eurtsi) ja väga korraliku asja võib saada.

  • Avatar
    Vasta Sandra 3. aprill 2014 at 14:12

    Minu jaoks on täiesti arusaamatu, misasi on kulmupuuder ja milleks seda kasutatakse? Miks peaks keegi oma kulme puuderdama? 😀 Mida see kulmudega teeb?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. aprill 2014 at 14:15

      Esiteks teeb tumedamaks, täidab need nn augud. Kulm ju ise on.. selline hõredavõitu muidu 😀 Samuti saad endale joonistada ilusa kulmukaare. Ma vanasti ka ei saanud aru, seega ei kasutanud. Nüüd ei oska ilma elada 🙁

      • Avatar
        Vasta Sandra 3. aprill 2014 at 19:40

        Ok. 😀 Mul on ilusad tumepruunid kulmud ja ma täitsa rahul, sellest ka see küsimus. 😀

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 3. aprill 2014 at 19:41

          No sa pead proovima, ta ausalt teeb sitaks paremaks 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. aprill 2014 at 14:13

      No püha jessas, muidugi ma võtaksin selle VÄGA hea meelega vastu! Kuskandis sa asud? Kirjuta mulle meilile, ole kallis: mariannkaasik@gmail.com

      • Avatar
        Vasta Maria 3. aprill 2014 at 19:47

        Saatsin sulle meili. Kas said kätte?

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 3. aprill 2014 at 19:50

          kohe vaatan

          • Avatar
            Maria 8. aprill 2014 at 09:44

            Kas pakk on kohale jõudnud?

  • Avatar
    Vasta tetter 3. aprill 2014 at 13:48

    Kuuma kaitse asemel soovitaks gliss kur juukseöli,pelae sirgendamist silud juuksed ära,niisutab ilusti juuksed ära ja ei tee rasuseks,pea igas suuremas toidupoes olemas, pisike pudel ja maksab mingi 7-8 euri aga supper hea! Ja jätkub ikka üsna pikaks ajaks!:) ja mustad teksad HM is suur lai valik ja mu meelest väga heade hindadega!:)

  • Avatar
    Vasta nunnulyn 3. aprill 2014 at 13:28

    Kuna ma ise olen väike junn, aga armastan liibuvat teksat, leian mina neid ENAMASTI Reedest ~50€ (rotermanni)
    Odavamalt sain just väga kaunid Vero Modast hiljuti ~35€

  • Avatar
    Vasta Mia 3. aprill 2014 at 13:16

    Stockmanni noorte osakonnas on Dr. Denim’i (vms) teksad-jegginsid. Jalas on sama mugavad nagu sukapüksid ja kandmisega välja ei veni. Pesus kaotavad küll oma täieliku tooni üsna kiiresti ja sellist kulunud musta/halli tooni viskab paari pesuga juba sisse, aga kuna nad oma kuju jalas ei kaota, siis mina näiteks pesen neid ainult siis, kui on konkreetselt plekid peal. Maksavad küll sinna 50-euri kanti ja on keskmisest kallimad, aga mina ei ole paremaid musti taolisi, just megastretche, pükse varem näinud. Teised jegginsid venivad minu jalas alati esimese kandmisega välja. Nextis on küll odavamad (30-euri kanti) ja sama mugavad ja head püksid, aga neid on ainult helesinised.
    Aga neid Dr. Denimi pükse ostsin sel sügisel uuesti, sest eelmistel kukkusin põlved lihtsalt lõhki. See oli ka pärast aastast kandmist ainus põhjus, miks uut paari vaja oli.
    Kokkuvõttes soovitan neid, tundub et on just see, mida Sul vaja. 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. aprill 2014 at 13:34

      Kuule see super, sest mu sõbranna töötab seal ja saab odavamalt osta ka 😀 lähen kindlasti kaema, tänud!

  • Avatar
    Vasta Susss 3. aprill 2014 at 13:00

    http://www.levelzone.ee/et/juuksehooldus/a-ampoonid/macadamia-rejuvenating-shampoo siin on macadaamia tooted kõige odavamad.

  • Avatar
    Vasta Zippy 3. aprill 2014 at 12:46

    Ma tegin just suurema ebay shopingu. Aga jalanõusid oleks ikka vaja, baleriinasid vist. Kotte ei luba enam endale osta, neid ei ole mitte kuskile panna. Aga kõige rohkem on vaja kummutit ja jalgratast hoopiski.

  • Avatar
    Vasta Kirsika A 3. aprill 2014 at 12:23

    ma vajan ka uut lõhna ja täpselt see viva la juicy ongi valikus 😀 seega kui su sõbranna kaudu saab siis mina ka jąrjekorras 😀

  • Avatar
    Vasta Siiliramo 3. aprill 2014 at 12:02

    Kottidest ja jalanõudest pole mul kunagi küllalt. Aga tegelikult läheks vaja kõike 😀

  • Avatar
    Vasta Helen 3. aprill 2014 at 11:59

    Seda triibulist pluusi saab china lehtedelt muidu väga hea hinnaga. Ootama peab ainult kaua 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. aprill 2014 at 12:23

      No seal romwes ka ju umbes 10 eur?

      • Avatar
        Vasta Helen 3. aprill 2014 at 14:06

        Aaa, siis küll. Arvasin, et jälle umbes 30€ otsa pandud 😀

  • Avatar
    Vasta Sandra 3. aprill 2014 at 11:48

    Mina leidsin mingi aeg sellised http://www.saapad.ee/mustad-pitsiga-vabaaja-jalatsid/ ja ma täiesti metsikult jumaldan neid. Sobivad nii mõnegi riietusega ja seal lehel on veel päris palju erinevaid. Kindlasti leiad midagi mis sobiks :P!

  • Avatar
    Vasta GL 3. aprill 2014 at 11:38

    Selle kuumakaitse kohta ütles üks juuksur, et lase kuumakaitset näppusele ja pane need sirgendaha vahele ja mõtle, kas toimib 😉

    • Avatar
      Vasta Sandra 3. aprill 2014 at 11:50

      Ma olen ka juuksur. Nahk ja juuksed on üpris erinevad ja igal sajal juhul soovitan ma sirgendades, lokke tehes ja juukseid fööniga kuivatades, kasutada kuumakaitset ! 🙂

      Samahästi võiks ju öelda ,et määri päikesekreemi juustele ja vaata kas aitab. Kus see loogika on ?

      • Avatar
        Vasta GL 3. aprill 2014 at 12:30

        Ei ole juuksur ega teagi rohkem kommenteerida seda väidet. Lihtsalt kui mina palusin juuksuril endale soovitada kuumakaitset siis niimoodi ta mulle vastas ja polegi kaitset kasutanud.

  • Avatar
    Vasta Pisi 3. aprill 2014 at 11:30

    Mul on vaja jalanôusid. Avastasin, et rasedusega on mul kôik jalanôud váiksed. Talve saabaste hooaeg làbi ja kummikud ka katki. Tossud pigistavad vàheke aga nt 43 jalatseid on naisele raske leida.

    • Avatar
      Vasta krt 3. aprill 2014 at 12:16

      Vaata sellist lehte nagu http://www.yoursclothing.com – UK netipood, mis pakub riideid kopsakamatele preilidele, seal on päris suur valik nr 43 (UK suurus 9) jalanõusid. Otsinguga leidsin 60 erinevat paari. Postikulu on 13 eur Eestisse tellides, aga esmakordsel tellimusel saab kasutada -20% sooduskoodi või siis kasutad nt FB Tellin ja vahendan grupist kellegi abi.

  • Avatar
    Vasta Karin 3. aprill 2014 at 11:28

    Mina otsisin ka endale jalanõusid mis ei oleks ei tossud ega ka baleriinad ja just kevadel kandmiseks. Leidsin midagi sellist: http://www.saapad.ee/beezid-neetidega-kingad/ ja mulle niiii väga meeldivad! Äkki sullegi. Kahjuks ilmad pole veel nii soojad olnud, et neid jalga saaks panna, aga kevadepoole on kindlasti mu lemmikjalanõud.

  • Avatar
    Vasta Jaanika 3. aprill 2014 at 11:28

    MInul ka seda lõhna vaja ja nii odavalt veel! Sebi mulle ka 😀 ma JUMALDAN seda lõhna 😛

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. aprill 2014 at 11:30

      võin uurida, ehk saan sebida 😀

      • Avatar
        Vasta Jaanika 3. aprill 2014 at 12:02

        Supper lahe oleks! (Y)

      • Avatar
        Vasta Keidu 3. aprill 2014 at 12:24

        Ma tahaks kaaa, kui saab!!! Hugo Boss Nuit oleks ka super muidugi!!!

  • Avatar
    Vasta LP 3. aprill 2014 at 11:23

    Ma ei tea kas Sulle meldivad sellised jalanõud, aga usun et sellist laadi jalanõud sobiksid Sulle. 🙂
    http://www.walking.ee/klassikaline-must-naiste-king-316
    http://www.walking.ee/klassikaline-bee%C5%BE-naiste-king-73

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. aprill 2014 at 11:30

      jaa tänud! just sääraseid ma mõtlesingi 😀

      • Avatar
        Vasta T 3. aprill 2014 at 13:23

        ma ostsin walkingust sarnased kingad nagu 2 lingil ja maksid 7 eurot 😛

        • Avatar
          Vasta T 3. aprill 2014 at 13:24

          http://www.walking.ee/klassikaline-hall-naiste-king-18 sellised 🙂

          • Avatar
            Maarja 3. aprill 2014 at 19:33

            Lasnamäel Bravo keskuse teisel korrusel oli vanasti ( aasta tagasi, rohkem pole jõudnud sinna, seega ei tea, kas enam on) walkinga ladu/outlet , kus just 35-37 suuruses kingad oldi 1-3 eurot ja valik oli väga suur 😉

    • Avatar
      Vasta Sille 3. aprill 2014 at 13:41

      Mul ka sellised mustad olemas, uued lemmikud!

  • Avatar
    Vasta Svea 3. aprill 2014 at 11:21

    Mul oleks ka vaja uut kotti.. ja sada muud asja veel 😀

  • Avatar
    Vasta carla 3. aprill 2014 at 11:12

    Kuna ma andsin lubaduse aasta aega mitte ühtegi riideeset, siis puudu mul pole midagi, üle on 10kg kaalu 😀

  • Avatar
    Vasta Merlin 3. aprill 2014 at 11:10

    Sinu nimekirjast on mul ka kuumakaitset vaja, kõik muu kannatab veidike oodata 😛

    • Avatar
      Vasta Siilu 3. aprill 2014 at 11:49

      Ise suur sirgendaja pole, aga vahel ikka. Ostsin ekstra kalli sirgendaja, mis ei peaks nii palju juukseid rikkuma… see selleks. Tahtsin öelda,et mina kuumakaitsesse ei usu. Ei tea, kui suure arvamusliidrina te Lauri Pedajat võtate, aga ta on ühes oma youtube videos maininud, et need on lihtsalt raha välja meelitamiseks. Näiteks tõi, et võta kaks oma sõrme, ühele määri kaitset, teisele mitte. Ja kui sa siis sõrmed sirgendaja vahele paned, kas siis ühe sõrme kõrvetad ära ja teise mitte? Minu arust hea point.

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 3. aprill 2014 at 12:22

        Nii polegi mõelnud 😀

      • Avatar
        Vasta Pille 3. aprill 2014 at 13:08

        Oh, väga lahe lähenemine 😀 Ju siis tuleb kuumakaitse pealt säästa ja tihedamini juuksurit külastada hoopis!

      • Avatar
        Vasta Kadri 3. aprill 2014 at 16:11

        Mulle räägiti nii, et päris kuiva juukse puhul hakkab sirgendaja karva seest viimastki vett välja aurutama (eriti, kui väga suurt kuumust kasutada). Kuumakaitse annab natuke niiskust juurde, sirgendamisel aurutatakse hoopis see välja ja juuksed ei lähe sealjuures liiga kuivaks.

      • Avatar
        Vasta Katu 3. aprill 2014 at 17:07

        See on tõsijutt. Enamused kuumakaitsed seda ei tee. Mõni üksik vaid täidab oma ülesannet jättes juustesse nö kihi. Aga kuumakaitse ei tohiks kindlasti alkoholi sisaldada jne. Mina pole veel sellist kuumakaitset leidnud, mis tõesti aitaks, kui keegi leiab, andku mulle ka teada 🙂

  • Avatar
    Vasta Kati 3. aprill 2014 at 11:07

    Mul on puudu see koht: “Mu kaal aina langeb ja langeb…”, selle saaks siis oleks juba soove ka kindlasti rohkem!

    • Avatar
      Vasta Kathleen 3. aprill 2014 at 11:10

      +1

      • Avatar
        Vasta Agnes 3. aprill 2014 at 11:15

        +1

    • Avatar
      Vasta Katu 3. aprill 2014 at 17:04

      +1 😀

    • Avatar
      Vasta Mannu 4. aprill 2014 at 08:01

      +1