Uncategorized

oh isver

7. detsember 2007

Ma nagu hakkaks loomabloogi pidama, aga eiiii, ma pole seda sugugi plaaninud. Lihtsalt leidsin sellise hamstripildi.Nunnu  on  küll,  mulle  tekkis  kohe  tunne  et  oh  lahe  võiks uuesti hamstri võtta  . Siis  mul  tuli meelde, et  roti sa võid tuppa lahti lasta  ja ta ei  kao ära, hamstrid on aga sellised  töllakad et passivad näljasurma tulekuni kapi taga.atcaaacq-e_ysisaf09923iyvczfknv4in24r6anyedwxfvhbhl25jq0ck7tyekokxacv4teu_mi2_ehwyeq7tvibhixajtu9vdgpcl50q2sxvv85icty3fwv_wvoa.jpg

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta dandee 25. aprill 2010 at 08:36

    Hei, tuttav pilt. Mitte, et see oleks mina seal pildil, aga torrentz.com lehel on see errori-pildiks. "Sorry, our hamster-powered servers are too busy, and hampsters are begging for a few seconds rest" vms