Uncategorized

17. detsember 2007

Lisaks veel selle, et nüüd kus mu hinded on mitteniihalvadkuimakartsin (siiski 2 kolme ja ülejäänd neljad) siis on mul kõik kuidagi veel paremigi?

Kõik on suhtumises kinni! Kui ma korrutan endale et kõik on sitt, võin ma tuua näiteid et mul pole see periood ühtegi viite, ja ma olen nii kole, ja mul pole juukseid peas ja elu imeb mu**i. Samas mina mõtlen POSITIIVSELT!:D

Pohhui et viisi pole, kunagi pingutan kah selle nimel. Sest need hinded mis praegu on, appi ma pole ju kordagi ÕPPINUD, mida ma tahtsin üldse:D?! JA pohhui et ma olen kole,kiilakas ja paks, mul on Silver keda ma saan näiteks söögilaua taga niimoodi naerma ajada, et ta kogu oma joogi mööda kööki sülgab:( Üldiselt ma kavatsen temaga veeta enamuse oma vaheajast  ( välja arvatud kolm päeva kus ma olen Kohilas-Pärnus)

Armastan elu! Vahel ma juurdlen selle üle, et mida ma ometi teinud olen niiiiiii head, et ma sain vastu maailmaparima eluarmastusest noormehe:(

Loe ka neid postitusi!

6 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta liis-marii (et ei saaks vaielda, kes õige liisu on:( ) 25. aprill 2010 at 08:36

    aga mina? minuga ei olegi vaheajal? 🙁

  • Avatar
    Vasta liisu 25. aprill 2010 at 08:36

    kui kaua on võimalik emotseda sel teemal, et ma oma õige nime alt mari bloogi kommenteerisin? mine tee õige üks sissekanne oma elu üle juurdlevasse "kõik peale minu sakivad" blogi.

  • Avatar
    Vasta liis-marii 25. aprill 2010 at 08:36

    oh kamoon. tegelikult ma ei emotsenud sel teemal üldse, sest ma ei teanudki, et see sina oled, enne kui mari kunagi tükk aega hiljem ütles. (ja tehniliselt pole see ka sinu päris nimi :D)
    aga ma ei tea, kust sa võtad, et minu blog on kõik-teised-sakivad, sest seda see ju sugugi pole. veelgi enam, ma isegi ei arva seda. samuti ma ei tea, miks sa näiteks arvad, et mina sinust halvasti mõtlen, sest ka seda ma ju ei tee. mul tõesti puudub arvamus sinu kohta, sest ma ei tea sinust ju tegelikult mitte midagi. no ja muidugi ka see, et kui sa mu blogist nii arvad, siis ära ometigi loe seda..

    ma kirjutasin nüüd jube pika kommentaari mitte millestki. lahe.

  • Avatar
    Vasta liisu 25. aprill 2010 at 08:36

    ma ei veedagi oma aega su blogi lugedes, kuid kui mõnel korral peale sattusin jäi seesugune mulje. ja sinu arvamust minust on mulle mari ise väljendanud.

  • Avatar
    Vasta mallukas 25. aprill 2010 at 08:36

    issand tülikotid olete:(

  • Avatar
    Vasta mallukas 25. aprill 2010 at 08:36

    ja vastuseks liisi küsimusele, EI MA EI VEEDA SINUGA VAHEAJAST SEKUNDITKI!!!!
    ok veedan:(