Uncategorized

i’ve made up your mind

7. veebruar 2008

Samas olen üli väsinud. Muutun iga sekundiga aina rohkem solvunuks ja lähen kohe magama, seda enam et isegi telekast ei tule täna mitte kui midagi:/

Kui ma autokoolist tulin, istus minu ees mingi naine või tüdruk või no ma ei oska öelda. Mingi 20? Ja tema ette seisis mingisugume mees. Mina naise nägu ei näinud, aga noh mehe oma nägin eksole. See oli selline lühike, jässakas, monobrowga jaa habetunud umbes 25 aastane rõve mees. Ja ta aina vaatas seda tüdrukut meelalt ja noogutas innukat. Tüdruk raputas pead, ja siis see mees jälle noogutas ja eit jälle raputas pead. Vahepeal oli see mees vait ja vaatas mujale ja siis hakkas jälle noogutama küsivalt. Siis enam tüdruk pead ei raputanud. Siis ta kehitas õlgu. Selle peale noogutas mees veel agaramalt. Ja lõpuks noogutas tüdruk kaa ja andis oma koti mehele ja nad läksid koos maha. No loogiline et ju siis nad olid enne juba sõbrad aga nagu nad ei rääkinud ühtegi sõna ja nii naljakas oli:/

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar