Uncategorized

sarjast ” tänapäeva laste uued mängud” “mu ema on alkass” ja “luwwin sillut”

17. aprill 2008

Kõigest siis ilusti järgemööda:

Tänapäeva laste mängudest siis, et kui mina noor olin, siis käis ukaka mäng kuidagi teistmoodi. Sõidan siis täna bussiga linna ja peale tormab ütleme 9 aastane väike poiss, ise hingeldab ja on rõõmus. Heliseb tal siis telefon ja poiss on nagu : ” mismõttes? sa ei näinud ju mind?! EIIII ma EII ole kotis, sest sa ei näinud mind!” ja paneb toru ära. Esiteks meie küll bussiga ei tohtinud trippida selle mängu ajal, teiseks eriti mugav on mängida telefoni teel..

Teine tore mäng siis veel. Oootasin mingi päev Sillu kooli ees mingil mänguväljakul Silbet, ja seal oli kaks umbes 13 aastast tüdrukut, kes lasid liumäest alla, aga lisasid sellele vürtsi nii, et see kes liugu lasi, sellele heideti kohe järgi kaks suurt tellist. Mängu idee oli enne alla jõuda kui tellisega selga saad. Paeluv!

Ja ma olen veel kuulnud, et eriti popiks on saand see kägistamismäng ka. Huvitav, et minu lapsepõlv möödus küll ka igast asju mängides, aga ilma tellisteta, mobiilideta ja kägistamiseta.

Teisel teemal siis, kuidas mu emast on sirgumas alkohoolik.

Ta nimelt eile juhtus olema purjus juba kell 3 päeval. Väites, et ta on ainult väsinud ja noh see tilluke alkolehk tuleb sellest, et nad käisid vene restoranis kus viina voolas ojadena. Selge pilt, siis ikka tuleb juua ju. Kui ta kell 11 koju laekus, oli ta kuus korda rohkem purjus kui päeval, ja ikka ajas kõik väsimuse kaela.

Ükskord tuli ta koju kell 2 öösel. Helistas alt kella, aga sisse ei tulnud. Läksin siis vaatama välisuksele, ema rippus mingi paksu mehe kaelas, käes neli statoli kohvi ja vaarus. No ma siis talutasin ta tuppa, ema hüüete saatel et see oli ta uus mees, kes on narkoparun. Tegelt tuli välja, et see oli taksojuht. Siis ma küsisin et mis sorti narkoparun ta siis oli, ema oli mingi : mis narkoparun:S Ta unustas oma jutu umbes minutiga:D Ja ta oli kõigil neljal kohvil umbes pool tassi ära joond ja tuias mööda kodu ja mängis kõrvitsaga jalgpalli. Ma tundsin ennast nagu mingi ema, kes pragab oma tütrega, et see ula peal oli. Ema ajas mind nii närvi. et ma kõrvitsa aknast alla viskasin, ilma suuremate süümepiinadeta. Siis mu ema hakkas nutma ja ütles et ta on loll, siis ta naeris ja ütles et ma olen naljakas. Siis ma kiskusin ta saapad jalast ja üritasin teda 20 minta veenda, et voodis on parem magada, kui köögitoolil. Lõpuks ta siis jäi uskuma mind, ja hommikul oli mul nalja kui palju rääkida emale kui vahva ta olnud oli. Siis veetis ema rõõmsa päeva roopides ja mina istudes seapesas, sest ema ei käskinud koristada:)

Kolmas teema : Armastan Sillut rohkem kui maailma iseennast ja veel rohkem kui iseennast ja veel rohkem kui kõiki isikuid ja asju maailmas. There’s no one in the world, who could replace you!

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar