Uncategorized

4. mai 2008

Noh, nüüd on siis ametlik, et kui te näete kedagi raekoja platsil, punane kleit seljas, rõõmsalt ringi jooksmas või maas või kellegi seljas vedelemas, siis see olen mina peale viite tundi Troikas tööl olemist. Kui te näete raekojaplatsis kedagi punase kleidiga, kes istub suveniiripoe aknalaual eriti väsinuna, kõrval kapp, kes on Troika turvamees, siis see olen mina peale 13 tundi tööl olemist.

Neljap. oligi siis pmst proovipäev, kus ma olin jah 9 hommikul 11ni õhtul. lahedad 14 tundi. Vihkasin veits et proovipäeva eest palka ei saa, sest neljap oli püha ja ma oleks miljon eeku saand:( Ok samas poleks ka. Suva. Inimesed on seal ülisuper, menüü jääb ka vaikselt pähe, eriti raske pole see päevane 15 km maha joosta. Nimelt Karl ütles, et seal töötades jookseb inimene 15 km umbes päevas, pohhui võtangi alla jeejee:O Igatahes jaa, meeldib, teisipäeval vist tööle ka, a mai tea.

Reedel käisime kohilas Sillu ja Liisi ja Chrissiga ja Rikiga siis My autoga. Matu ja Kiil tulid rongiga järgi ja üldse seal oli lahe ja meeldis ja soe oli ja süüa meeldib.

Eile läksime Maarjaga Sillu juurde lootuses ta aias päevitada, aga siis kui me sinna jõudsime, oli juba külm. Seega me aint grillisime ja noh seda tegi tegelt Sillu aga ma tegin isegi salati ja sellist kraami. Jea. siis läks Maarja koju ja jajajaja vahep oli kiil ja chriss ka seal aga läksid ka ära ja meie silluga vaatasime filmi, st tema magas ja mina vaatasin filmi:( Hommikul oli kurb fakt see, et ma olin kole, meikimata, ikka veel kleidis. Ja koju minnes ma nägin välja nagu kodutu, sest noh ma olin kleidis, peal sillu kamps ja selline kole:( nuuks

Muidu mulle meeldib elu ja kõik muud asjad meeldivad ka. ( 2 päeva 5* ohohohoo )

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar