Donna

you say you love me!

12. mai 2008

Oo pole nii ammu blooginud, aga samas ma ei mäletagi mis ma üldse teinud olen. Oo samas ostsin nii ilusad vansid endale ja käisin messil tööl, seekord tallinnas siis. Suva et enamus ajast me ainult hullasime ringi, nagu noored muiste, aga mis siis.

Ja see ka et sain teada, et lähen suvel Krimmi kah. See mulle alles meeldib, sesmõttes et tahan seal juba olla ja päevitada ja lebada rannas ja naerda surnuks ennast minni ja maarjaga ja siis sillut missida kaks nädalat ja siis kui ma tagasi tulen siis olla maailmarõõmus teda nähes:O Samas tahaks et sillu kaasa tuleks sinna malevasse, aga noh ta arvas et ta ema pole kõige rõõmsam talle 4500 eeku andes:D Minu ema käsib mul pool kinni maksta:( aga suva, teen seda ja olen rõõmus.

Mainiks ära et missin ikka donnat ja mõtlen et kus see vigurvänt nüüd on ja näed teda üldse pole:(

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar