Uncategorized

love it

12. juuni 2008

niiväga meeldib see lõhn, elulõpuni kasutan aint seda. aga võibolla ka mitte:( silbele kinkisin samasuguse a meeste oma, mis on kaa hirmus hea ja elu on ilus ja lilleline. eile tööl teenisin pool ipodi raha ja täna piretiga kohilasse grillima ja simmanit pidama kahekesti!:D luvvin seda ka et ei viitsi suuri tähti panna ja seda et uus hall kamps on nii ilus;) ei tahaks seda kunagi ära võtta. ei viitsi ka tuba koristada aga see on ka suva, ainult ei suuda otsustada, et kas täna on see päev kus ma tõepoolest suudan juua alkoholi, ma hakkan vanaks jääma, enam ei meeldi midagi juua, isegi mitte siider vms ei meki:( aga jah, ma nüüd kohilasse ja näitan lindale pilte tikrist sest ta on kullatükk:( tikker mitte linda:(

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar