Uncategorized

Tahaks kupi/jukiameleda

28. jaanuar 2006

Haha, eile oli vast fann. Ma magasin kella kümneni ning veetsin vaid kaks tundi koolis. Seal ma istusin need mõlemad tunnid Paulaga, kuigi ma pidin Maarjaga istuma, a ta pani näkku jou:( Igatahes, ma tulin koju ja niizama meikisin veits ja siis läksin 16 peale, ja sõitsin linna alkopoodi,kust ma ostsin siidrit mulle ja liisule. Siis ma sain kokku Katre ja Liisuga jou, Katre läks polikliinikusse ja meie bussijaama. Seal Liisu ei kuulanud mind, ja ma vannun, et ta ei saa iial teada, mis juhtus siis kui mu võtmed Pärnusse jäid. Da. Igatahes, bussis me laulsime ilveselaulu ja niizaama tsättisime kuni kohilani. Seal ma röögatasin, et Linda elab siin. Selle peale hakkasid kolm poissi meiega tsättima. Dannil ja veel kaks kelle nime ma ei mäleta. Selgus et me läheme ühele peole ja mingi niizama rääkisime. ” Mis sul veel pikk on?” Igatahes, raplasse jõudes olid meil vastas Juki ja Villu. Me kõndisime Rapla kultuurikeskusesse ning seisime järjekorras. Meie ees olid roosade jopedega tsikid, kes sädistasid ” tsauuuu veervulfff, itsss” igatahes, me Liisuga tegime neid umbes kuus aaastat järele a suva. Sees olid alguses mingid esitlused, mis olid ülijurad, a mis siis. Üks oli normaalne. Ja me vaatasime ilusat meest slaid fiftist:D Oh jaa. Vahepeal me nägime jälle kolme bussipoissi. Ja me käisime Liisuga kuuse taga, kus ta laulis mõmmist kes magab talvel kuuse all. Ta laulis nagu Maarja-Liis Ilus. Enihau. ME läksime tagasi sisse ja oli päris kena olla seal. Mingi tantsisime meeletult ja karglesime ja niizama tutvusime mingi poisiga kelle reit on nummi816 agajah. Siis me kaotasime poisid ära. Otsisime neid. Meile pakkusid abi suvakad kes meid kukile võtsid. Slaid fifti hakkas siis ja me saime ilusti näha sealt ülevalt, nurm oli. Siis me leidsime nad üles, nad olid poes käinud. Me keerutasime Liisuga ja ma tantsisin Siimuga jupp aega. Oli fan. Igatahes, kui see värk läbi sai, siis pidi Siimu naaber meile musta pikapiga järgi tulema. Me ootasime tund aega. Haha, siis mu jalad valutasid meeletult. Ja ma piinlesin ja me naersime ” me niisama” naljade üle. Agajah. Lõpuks kui Karl tuli, tekkis mul tahtmine ta autot musitada, nurm. Kahjuks ei viitsinud ta meid niizama Siimu poole viia, ja ta läks hoopis jäärajale, me pidime ootama järve peal.Me niizama neljakesi vaatasime tähti ( ja järelemõeldes ka kupiamelesime ) ja niiizama olime. Lõpuks kui me autosse tagasi saime, sõitis ta põllul ka, aga siis me saime sisse lausa jääda. Uau. Võtsime siis Villu ka peale ja me olime neljakesi taga, ma istusin juki manu. Igatahes, mu ema helistas ja niizama tsättis. Villul oli kaasas viin, mida kõik manustasid. Ma ka. Korraga hakkas väga nurm ja ma kõikusin palju ja kõik vist kõikusid, peale Siimu. Juki viis mindniizama vannituppa musitama, kus oli alla kahe inimese. Pärast mul oli suva, sest Juhan ütles et keegi nagunii ei vaata, jou. Ma uskusin teda, kuigi igakord kui ma vaatasin siis kõik vaatasid:( haha. Nurm. Siim tegi meile makarone kaa. Liisu kallas need maitseainetega üle kaa. Nurm. Lõpuks Juhan otsustas pikutama minna. Me siis niizama hängasime, ma vahepeal külastasin Jukit tagatoas. Siis ma tulin tagasi ja palusin Liisul oma riideid paika panna8-) enihau. Meil tuli siis vapustav idee Liisuga üksteisele näidata..asju. Pärast seda läksime me vannituppa kupiamelema. Kõik lebasid risti-rästi. Nurm oli. Üsna pea jõudsime me kulminatsiooni ja ma läksin jukiamelema. Varsti tuli Liisu ja tahtis et ma läheks kupiamelema. Ma läksin, ühe või kümne minuti pärast, ma ei mäleta. Lõupuks ma veel embasin Siimuga ja tantsisin taga veel, ja ütlesin et ta on Juhani meestest mu lemmik ja olin rahul. Lõpuks me otsustasime Liisuga magama minna juhani juurde. Ma sain keskel olla jee, Juhan toppis mu käe oma püksi, ja ma näitasin seda Liisulegi. Oli lõbus. Lõpuks ma jäin magama. Õnneks me ei ärganud nii, nagu Juhan mulle demonstreeris.:D Kena kena.
Hommikul ma ärkasin enne kui Juhan lahkus olümpiaadile, ja siis magasin meeldivat kuni üheteistkümneni edasi. Nurm. Hommikul ma raputasin Liisu üles ja ma nägin kohutav välja. ma ruttu meikisin, liisu ka . Nurm. Siis siim tegi meile teed ja riisiputru maasikamoosiga ja me niizama hängasime ja vaatasime 40-aastast neitsit. See oli naljakas. Ma lebasin oma pekiga Liisu peal ja tal surid jalad, ja ta jäi magama ka. A ta ärkas. Siis ma sõin pudrujäänuseid ja me läksime poodi. Seal me ostsime vorsti ja saiakesi ja juustu ja kokat, haha. Bussis sõime, jou. Arutasime…värkke haha, ja niizama kuulasime muuzikat hei. Lõpuks saime Tallinna ja läksime 23A peale. Liisu sai sellega koju, a mina ootasin 20 minta kuuteteist:(
Kui mu koju tulin, oli mu ema elutoas ja tal olid jalas dressid ja pika säärega saapad, mis ta üleeile ostis. Ta kandis neid ka siis kui ma eile lahkusin kodust, ta niizama armastab neid saapaid a õuvell. Nurm. Igatahes läks ta nüüd välja ja Maarja tuli siia ja me niizama oleme, kohe hakkab film mida me kaema hakkame. Nurr m

Ma lisaks veel, et ma nägin liibukates meeste persed, et siis nüüd Laura teab, et ma nägin

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar