Uncategorized

lõigun ennast, tundke kaasa!

16. mai 2009

Täna oli raske päev, ema ütles mulle, et ma olen lohakas, et ma tuba ei korista. Kuidas siis ikka stressiga maadelda, kui mitte ennast lõikudes. Noh teine variant oli pildituks joomine, aga seda ma teen nii ehk naa, olgu mure või mitte. Pealegi ega blogirahvas joomist hästi salli ka, lõikumine läheb ikka paremini peale. Igatahes lõikusin endal käed maha, praegu toksin peaga klaviatuuri. Ja kui kurat keegi julgeb küsima tulla, et miks ma käed maha raiusin, siis kuradi ülbikud, MOLLI NEILE!

Loe ka neid postitusi!

10 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta x-way 25. aprill 2010 at 08:36

  kui vana sa täpselt oled, kui täpselt küsida tohib…? 13-14? see seletaks natuke… aga mitte väga…

 • Avatar
  Vasta mallukas 25. aprill 2010 at 08:36

  ja see kepib sind:D? nojah, vähemalt kuskilt saad

 • Avatar
  Vasta Rents 25. aprill 2010 at 08:36

  Ma ei pea vajalikuks avataripildiga tõestada, et vähemalt üks mees on valmis mu suudlust välja kannatama, aga kinnitan, et minu saamise ja selle sageduse pärast pole vaja liigselt muretseda.

 • Avatar
  Vasta mallukas 25. aprill 2010 at 08:36

  ma loodan et sa saad aru et antud sissekanne on iroonia:)

 • Avatar
  Vasta Ray D. Noper 25. aprill 2010 at 08:36

  Tõepoolest, kehv iroonia on ka iroonia. Harjuta veidi veel 😛

 • Avatar
  Vasta Rents 25. aprill 2010 at 08:36

  Irw, eriti taibukas on mõni postitus parooli alla panna, kui blog.tr.ee lehelt nii ehk naa enamust sellest lugeda saab.

  Saad aru, Nirti point seisnes selles, et mitte kedagi lihtsalt ei kepi mingi suvalise võõra bimbo arvamus ja ükskõik, kas sa arvad, et keegi on väärastunud või mitte, on ebaviisakas oma arvamust neile näkku suruda. Mina ei lähe pekitünnide või blondeeritud kunstküüntega ahvide käest küsima, mis siis nüüd juhtus, et nad nii rõvedad välja näevad, sest see oleks ebaviisakas. Elementaarne kasvatus, you know.

 • Avatar
  Vasta mallukas 25. aprill 2010 at 08:36

  Ja kui sind ei kepi minu arvamus, siis nahhuj sa siis mulle korrutad kui vähe mu arvamus sind kepib:D

 • Avatar
  Vasta Oudekki 25. aprill 2010 at 08:36

  Mul tekib juba siiras uudishimu, et misasja sa nende sissekannetega saavutada tahad? Elad välja frustratsiooni, et maailmas on inimesi, kes ennast lõiguvad? Frustratsiooni, et inimesed tahavad tähelepanu? Frustratsiooni, et inimesed saavad tähelepanu? Soovid veenda teisi, et nad ennast ei lõiguks? Vaadata, mis juhtub, kui inimesi solvata? Midagi muud?

  Ei noh, ma ei tea, minu arvates on natukene ebaefektiivne ja ressursseraiskav tegeleda teiste inimeste sedalaadi probleemidega, mis sinusse ei puutu, sind ei kahjusta ning kes ka ei taha, et sa nendega sel teemal räägiksid….

  Kui sa loodad, et selle jutu peale inimesed ennast ei lõika, siis ma igaks juhuks kinnitan, et see ei ole nii. Sa pole esimene, kes seda lähenemist proovib ja ravimeetodina ei tööta enamikel juhtudel.

 • Avatar
  Vasta Rents 25. aprill 2010 at 08:36

  Sest mulle tundub, et see teema miskipärast torgib su suurt perset ikka väga tugevalt.

 • Avatar
  Vasta Anonymous 25. aprill 2010 at 08:36

  hahahaaa, Mariann, hästi paned 😀 Ei sul on v'ga õigus tegelt:D

  Liis.