Uncategorized

krimm kehtis?!

28. juuli 2008

1 päev:

Ärkasin Maarja kõne peale, et ta on 15 minta pärast mu maja ees. Sellest tulenevalt jõudsin ma lennujaama ja nägin välja nagu viimane malakas. Alguses oli nii imelik teisi vaadata, mingi kõik teadsid kõiki ainult mina mitte:( Lennujaamas oli ka insident, aga see oleks ebaviisakas seda bloogis mainida, põhiline on see et ” mida ma oskan?” Mingiaeg saime lennukisse, kus meie kõrvalistmetel istus väga paks mees, kelle dressid olid alla tõmmatud, et ta taguotsa imetleda sai. Blondpoiss on Erki, kes istus meie kõrval ja kellega me seal tutvusime. Jõudsime siis simferoopolisse, ja sain shoki. Ma oleks nagu stagnaajas. Igal pool olid miilitsad ja vene jorsid. See-selleks. Kõigepealt läksime kuskile poodi raha vahetama ja siis loksusime oma kodulinna järgnevaks 2ks nädalaks- beregavoojosse! Esimese asjana läksime kohe randa, sest NII palav oli. Sain teada et vesi on seal soe, kuid mudane, üübersoolane ja inimestel on komme sinna pissida. Õhtul läksid kõik rannabaari jooma, ja etteruttavalt mainin, et mina olin purjakil ainult 1 õhtul 14st:( Me läksime Minniga oma koju, ma veel ostsin mingilt vanalt mehelt, kelle seljas olid ainult aluspüksid, shaslõkki.

Ma praegu ei viitsi rohkem kirjutada, mainin ainult seda, et eile nägin sillut üle saja aasta ja niiiii imelik oli teda näha:O Samas täna näen ka ja äkki täna on vähemimelik:O

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar