Uncategorized

midaaaa

5. august 2008

Ma just vaatan Oprah-it ja ma olen niiii traumeeritud praegu. Tänane osa on pmst inimeste kaastundlikusest ja nii. Et on erinevad steenid erinevates kohtades, mille jaoks on palgatud näitlejad. Point on see, et tahetakse näha, kes tuleb appi ja kuidas inimesed suhtuvad erinevatesse situatsioonidesse. Ja nüüd see osa, miks ma shokis olen. Tehti stseen, kus mees karjus ja peksis pargis naist. Mitte just hüsteeriliselt ei peksnud noaga vms, aga vahepeal kiskus juustest ja lõi lahtise käega. Ja no saate aru.. VIIS tundi ei tulnud mitte keegi naisele appi. Mingi vanamees ütles tõesti nii et ” igale asjale on aeg ja koht, ja praegu pole see aeg ja kindlasti mitte koht!” no saate aru, ehk siis ” mine koju ja peksa oma naist seal” EBANORMAALNE. Pärast viite tundi alles tuli see naine, kes astus ohvri eest välja. Sama katse tehti tegelikult ka valgete inimestega ( okei imelik on seda kirjutada, huhu afroameeriklased ja valged?! ) aaga siis tuldi naisele enne appi. Miks nagu? Ma küll läheks vahele. Issand kui tundetud inimesed on??!

Samas teises klipis tehti nagu maani täis mees tahaks autorooli istuda ja peole sõita. Ja siis tulid KÕIK appi. anusid umbes, et mees rooli ei istuks ja tulid appi. Kolmandas klipis pannakse purjus mehe asemele lastega naine. Siis tulid ka kõik appi:( Ma ei saa ikka üle, miks sellele essale naisele siis appi ei tulnud. Samas okei ma tõden, et pole kuigi ahvatlev minna vastu mehele, kes on suuuur, mustanahaline ja kuri. Aga no siiski. Olen hetkel maailmas pettunud.

Samas meenus, et päev oli iseenesest väga meeldiv. Kolm tundi kätuga oli pöörfi ja just see mida ma vajasin ( samuti pudel veini )

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar