Uncategorized

hoi hoi

9. september 2008

Ma teen siin veits vastukaja liisi postitusele. Sellesmõttes, et ma nõustun asjaoluga, et tegelikult jaa, peaksid armastama oma poiss- või tüdruksõpra tingimusteta. Aga kahjuks see on bullshit:( Kunagi ei saa kedagi TINGIMUSTETA armastada, Liis sa peaks seda ise ka teadma:D Tüdrukud nõuavad jäägitut pühendumist, armastust, hoidmist, hoolivust blaablaabla, poisid tahaks oma eite vahel voodisse ka saada. Tingimused on nagunii olemas. Ja vaata, näiteks kui sina Liis värviksid pea täna lillaks, nagu ma soovitasin:D siis ma EII kiidaks sind julguse eest, ma naeraks su üle kuni sa selle värvi peast maha saad:D aga seevastu, kui mingi sõbranna, kes mulle niiii hea sõbranna pole, seda teeks. Siis ma arvatavasti ütleks midagi sellist nagu: “päris kena ju:)” Ja kui Sillu oma pea lillaks värviks siis ma naeraks samamoodi:D Suitsetada võib iga inimene kes tahab, kuigi see pole tervislik ega kena:(

A muudest asjadest rääkides, ma olen haige. Seetõttu on mul palju vaba aega, ning ma vaatan netist aina supermodelle:D Kuna ma nüüd selle pildi siia laksisin, siis ma võin ära öelda, et see on 8anda hooaja teise koha võitja:D Tapke ära mind nüüd, aga ma võin teile peaaegu kindlalt lubada, et saatest te nagunii teda ära ei tunneks, sest seal on ta kole kui öö, mai tea kuidas ta alati nii häid pilte sai:( ma nüüd vaatan rõõmuga 9andat hoooaega edasi, ja siis ma ootan oma silbet ja vahepeal söön ja saadan smsi ” too kommi mus”natasharussiansmall-5695263

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta kiska 25. aprill 2010 at 08:36

    kuulem is lehekülhelt sa vaatad neid?:)
    m
    a tahks õudalt vaadata the hillsi aga kuskilt ei leia lehekülge kust saaks…