Uncategorized

natuke mu elust

29. november 2009

NATUKE MINU TÖÖKOHAST

ma töötan nimelt BBC’s( bavarian bier cafe ). Ma vahepeal pidin nagu Tharensis ka olema, aga need tööpäevad kattusid ja siis ma pidin ju ikka selle töö valima, mille Tim mulle sebis, sest tema sõps Richi on seal manager.

http://www.bavarianshavemorefun.com/home/

Sjuuke koht siis ja ma pean mainima, et mul on väga hea meel seal töötada, sest kõik on nõnna lahedad. Ja noh natuke uhke värk ka et kokka tuleb chefiks kutsuda ja kui ta köögis on siis ta kisab ja karjub nagu metslane teiste kokkade peale, aga tegelikult on ta pussycat. Ja kui sa oled sama jobu kui mina ja lõhud klaasi ja siis astud endale kaks tükki kohe kanda ka naljaviluks, siis tema on kindlasti see, kes annab sulle õlle ja suitsu ja samal ajal nokib seda pinsettidega välja! 😀

Managerid on Richi, Courtney ja Regan ja Prema, kes on samuti kõik lahedad ja mõnnamõnnad.

Ja noh inimestest nimetaks James1, James2, Josh, Meg1, Meg2, Lucy, Radka, Anna, Alehandro, Vicky, Lisa, Alex ja Marianna ja Barbara ja noh need teised kelle nimed mul iial meelde ei jää vist.

Pmst töö on selline nagu tööd ikka, tood jooke ja sööke ja tsillid ja õpetad kundedele kuidas eesti keeles 12 months öelda. Ja miskipärast arvavad kõik et TERVISEKS kõlab nagu dirtysex. Võimalik eksole.

Ja kuna nüüd on jõulud ukseees ja ilmad on jube jube jube palavad siis ma tänan jeesust et BBCs on jumala eest ka aircon niiet päris ära ei sure. A noh kuna nüüd kõik firmad ja asjad tahavad meil jõulupidu pidada siis ma jumal pean iga päev tööl olema, mis on natsa frustreeriv:( Täna on mul ainuke vaba päev, esmasp-laup olen iga jumala päev tööl. Õnneks esmasp ja teisip on ainult hommikune vahetus, niiet mul jääb kamaluga aega üle kolida kaheks kuuks umbes Lucy juurde, sest ta läheb tsehhi tagasi külla natsaks ja siis ma ja stiiv oleme eriti kenad ja elame seal ja maksame üüri.

JA SIIS NATUKE TEISTEST ASJADEST

Näiteks stiivist. Kuna ma siin eelnevalt olen heietanud oma crushist siis noh, tadaaaa, tema see ongi.  Kuigi kõlab psühhilt siis noh homme kolime kokku 😎 Mitte et meil hullud abiellumisplaanid oleks, nali on lihtsalt selles et siin lähevad hostelihinnad nii kõrgeks jõuludeks, et me mõtlesime ammu ära kolida. Plaan oli et Tim ja Dan ja soomepiffid tulevad ka, aga kõik munevad nii hirmus kaua, et putsi küll ei suuda midagi ära otsustada, ja kuna lucy mulle seda studiot pakkus siis näedsa nalja lähmegi sinna.Kuna stuudio on 1 tuba siis ma eelistan seda jagada temaga, pluss maja 16dal korrusel on bassein, katusel. uhuhuhuu.

Nojah Stevest siis niipalju et ta on inglismaalt, londoni kandist kuskilt Kendist ja ma leian et ta on maailmalahedaim. Ta käed on kaetud tatuudega ja selja peal on tal mingi tribal aga see näeb välja TÄPSELT nagu öökull. Ma teen sellest üsna peatselt pilti ja panen siia bloogi, siis näete ise ka. sest ma olen 100% kindel et see teid sitaks huvitab:D

Ta viitsib igast asju maailmas teha, näiteks lohistada mind austraaliamuuseuimisse ja kalale ja jazzifestivalile ja parki aelema kell 3 öösel ja ma ei saa isegi keelduda minemast, sest ta juba ennetab seda et ma ei taha midagi teha ja niisiis ta keeldub mulle alati ütlemast kuhu me lähme ja siis ma olen sunnitud ikka minema sest uudishimu tappis ju kassi või nii.

Ja kuigi ta on 27 aastane siis ma reaalselt pakun et vaimselt ei saa ta kõvasti üle minu vanuse olla:D Lihtsalt me võime minna prallele ja juua ennast nii pildituks et ise ka ei usu. Või siis ma joon peale tööd ennast kooma ja siis on tema kord naerda selle üle kui debiilik ma oolen kui ma koju rooman. Miskipärast kui ta purjus on siis ta ei tundu nii purjus aga näed ajaloo huvides mainin ära et eile kui mina peale pikka pikka tööpäeva koju jõudsin siis oli tema Ericuga joonud ära täpselt pudeli viskit, kaks karpi gooni pluss lugematul hulgal õlpat. Niiet ma olin sunnitud vaesekese mäkki talutama, sest mäkk on elu ja siis üritama magada oma võrratus hostelitoas kolme norskava tüübiga, kellest üks oli minu kõrval ja laiutas ja takistas mu magamist- selline tore sell ongi:D

Kuigi 4riil ei ole iial ühtegi halba asja öelda ta kohta ja kõik on tsillbill,  vähemalt me oleme ühelahedad:D Nagu jürgen ütlesmulle, et mul olid issiprobleemid et ma pidudel alati tähelepanu endale tahan koondada, siis ma võin öelda et nähtavasti on stiivil ka, niiet see on ühtlasti väga lõbustav:D

ja seda ka et ma hakkan nüüd endale kodulooma otsima, ma arvan et me võtame jänku, sest ma ei saa ju rosinat petta:(

 

ja liis, sa mulle kallis ja ma tahan et sa siia tuleks ja ma tahan et sa rosinast palun pilte teeks ja feissbuuuki paneks sest ma igatseeeeen teid mõlemaid!

 

ja muidugi kikut ja kampuseid ja liinat ja laglet ja kõike maailmas. LAAV JU

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Liis-Marii 25. aprill 2010 at 08:36

    just ükspäev mõtlesin, et pean ikka rosina üle pildistama. nüüd kohe lähengi teen seda 😀

    ja muidu ma ikka ei saa üle kui põnev elu sul on..:( aga seda küll, et ma saan tulla ainult siis, kui ma vahepeal miljoni (ok, 15 000 sobib ka) võidan või keegi rikas mees (nt J. :D) tahaks mulle piletit osta..

    ja siis seda et ma missin sind raudnael rohkem veel, sest pildituks juua on ikka toredam kui sa ka oled:(

  • Avatar
    Vasta Kaidi 25. aprill 2010 at 08:36

    haha, sama lugu oli minuga ka:D kui öelda kellelegi terviseks, siis arvati, et see on dirtysex :D:D