Uncategorized

olen armunud ja kõht on täiiis

27. jaanuar 2009

Tegelt kõht on suht tühi ja armund olen juba ammu, ei midagi uut-ei midagi uut.  Rosin tegi mulle täna palju nalja ja hammustas mind hellalt. Samas päris ebahellalt küünistas mind täna Mäxu.

Praegu hakkasin mõtlema, telekat vaadates.  Mingi mees käib ringi ja paneb inimesi põlema. Elusalt. Ja esimene mõte oli, et kes kurat haige friik teeks nii. Ja siis ma mõtlesin, et issand, kust ma tean, et mulle ka ei meeldiks nii teha? Ma pole ju kunagi proovinud:D  Mitte et ma tunneks tungi proovida, aga äkki kui prooviks juhuslikult hakkaks meeldima?

Note to self: ära kunagi proovi kellegi mõrvamist mingil viisil, hakkab veel ehk meeldima.

p12600461 Pildil Rosin aiiigutab

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar