Uncategorized

Nii on

22. veebruar 2009

Sünnipäev oligi väga tore, mälli ära ei joonud, ei ropsind isegi;) Igatahes oli fun ja siis õhtul hiljem tegime Priidu ja Kikuga nalja ja siis tuli umbes universumi suurim uni ja kõik jäid magama PEALE sillu kes trippis üksi ringi ja sõii ja mängis arvutiga, kuni mu vanemad koju jõudsid nelja paiku:D Hommikul oli ka suht lahe vaadata kuidas Kiku nagu kodutu maas magab, samalajal kui Lauri diivanil õndsat und nägi, ja noh Priit ka:D Igatahes terve järgneva päeva ma lamasin Sillu kaisus ja ta oli kodimasin ja sada muud asja, mis mind kõik ropsima ajasid:D Siis ma muidugi veetsin päeva sööömisega, jejeje. Läksin flinti, võtsin kanatiibu ja friikaid ja trippisin Sillu poole kaissu sööma:D Maitsesid mõlemad.  Kuna ma pole ikka jõudnud oma korteri koristamiseni, siis ma loodan et ema ei ärka kunagi ja ma ei peagi kunagi koristama:O

Samas nägin täna mingit und et sillu oli siin ja ta läks keset ööd ära. Ja siis ma tegin silmad lahti ja tegelt ka polnud:O Ma olin juba valmis helistama talle, siis meenus et ta polnudki siin 🙁 Maumau

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar