Uncategorized

Ma teeksin sinu heaks..veits

22. aprill 2006

No, muidugi oli hea üllatus see, et sellisel ilusal päeval paneb ema mu SUURPUHASTUST tegema:) Oh joovastust, mul läks miljon aastat aega. Vahepeal helistas mulle Villu ka, kes tsättis veits. Ja noh, üldse ma pean saja inimesega kokku saama. Henrik, Liis, Liisu, Evar, Tiia, Lex, Jürgen. Ma naeran kui ma jõuan kõigiga kokku saada, hui. Aga põhiliselt hängin ma täna Liisuga. Da da, teeme picce ja oleme vahvad. Õhtal teeme skeeme. Ma nägin ikka täna väga jube välja, tänaks siinkohal jumalat make-upi eest. Oeh, ma tahaks juba linna minna, aga maarja meigib nii kaua:( Mu tuba on nii korras et kiirgab lausa. Ja suitsu tahaks ka, oh püha õnne. Niipea kui ma välja astun teen ma ühe kena suitsukese. Ma ei tea kas mul on parakad, või on ema kõik tule ära peitnud:D A, hea kild oli see. Ema ütles et ma leian koguaeg sult jope taskust tikke ja tsäkse. Ma ütlesin et miks sa vaatad koguaeg neid päevast päeva siis. Ta ütles et ta võtab koguaeg ära, järgmine päev on uued. Nuuksnuuks. Ma ei saa nuusata, mul tuleb muidu neli cm meiki näost:( Nurm. Okei, suva, ma panen juba jope selga:D Ja siis meigin veeeel niipalju kui saan jou.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar