Uncategorized

sõpra?

24. veebruar 2009

Kuna Rosin on läinud nii kurjaks, et umbes seitse korda päevas üritab läbi närida mu veene, siis ma leian et ma pean talle ostma sõbra. Siis ta saaks tema veene närida, ja mina ei pea olema süümekates, et tal igav kui ma teda välja ei võta- sest kui ma võtan siis ma saan haavata ja siis ta kuseb mu haavade peale ja siis veel mu laua peale ja kapi taha ja igale poole:( Ma küll armastan kõiki loomi maailmas, aga see loom on VÕIMATU! Ta ei ole inimene ausat, ta on täitsa sooda. Isegi riki ütles täna et Rosin on peast sassis!:D Igatahes, kui keegi on ekspert, siis andke teada, kas Rosinale on mõtet sõpra tuua, või siis Rosin tapab ta ära:D

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta P. 25. aprill 2010 at 08:36

  Rottidel peab olema vastassoost paariline, et nad saaksid seksida, vastasel juhul tekib rottidele palju kasvajaid.
  Vähemalt nii mulle koolis räägiti ja üks sõber kinnitas seda, et tema rotil oli lõpuks neli kasvajat..

 • Avatar
  Vasta Liis-Marii 25. aprill 2010 at 08:36

  aga kui sa võtad vastassoost, et nad seksida saaks, siis sul on varsti 20 pisi-rosniat. ja siis su ema hüppaks aknast alla ja isesüttiks poolel teel. 🙁

 • Avatar
  Vasta mallukas 25. aprill 2010 at 08:36

  ja enne seda allahüppamist nüliks ta minu ka elusalt:D

  ja P. mu sõbranna lubas ka et kui ta palju seksida ei saa siis ta vi**u tuleb kasvaja ja see kasvab kinni:O mis sa arvad kui tõsi see on:D