Uncategorized

paks rott, ilus rott

26. veebruar 2009

No ma ei saagi aru, mida see Rosin tahab üldse. Ma olen talle täna umbes kolm korda sööki andnud, hommikul kui puuri puhastasin, andsin kana ja kartulit ja porgandit ja kuivtoitu ja ta lemmikut- kurki ka:( Enne kui Sillu siia tuli, siis ma andsin talle riisi ja kana ja praemuna kollaseid kaks tükki ja leiba. Ja nüüd kui Sillu ära läks, umbes tunnike tagasi, sai ta võisaiast poole, ehk siis kurki ja vorsti ja juustu, nats spagette ja viinereid. Ja nüüd ta tuiab mööda puuri ja otsib sööögijäänuseid, nagu ta poleks KUNAGI süüa saand. Nagu leidis mingi väikse kuivtoidu tüki ja hakkas nüüd seda järama väga ahnelt. No ma ei tea, tundub nagu nälgas aga jumal ta kaalub varsti sama palju kui mina, kui ma jätkan ta nuumamist:(

Mai tea mida teeeehaaa:(

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar