Uncategorized

terassi mustad linad… ja punased

1. juuli 2008

appi ma ei tea selline tunne on et roobin kohe igale poole. eile jõime karmeniga classis ainult 1 koksi, long island iced tead, aga oh well me polnud midagi söönud ka:( oi oii ja siis me lällasime ja rääkisime elutähtsatel teemadel ja mingid turistid tegid meist nii palju pilti, et me pidime kontrollima ega meil ikka seda punast ürpi seljas pole. oiiiiiiii ja siis me lasime klaasid rotti ja karmen läks eesliga koju:( oh juudas, aga ma täna õhtul lähen karmeniga seksi ja linna vaatama:O!!!! nüüd meenus:Dja silver ajab mind niiiiii närvi, mingi jätab maha ju:S A ja muidu see ka et juba eilsest peale- no ikka nii rumalad ideed tulevad ja siis ma istun ja ajan neid vitsaga ära:(

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta liska 25. aprill 2010 at 08:36

    "ja siis ma käisin liisuga kohilas ja nii fun oli"
    🙁