Uncategorized

hullud naised

17. märts 2009

Eesti naine on väge täis, selgus Rootsi kruiisil( ma kirjutan sellest kunagi eraldi pikemalt ) Nimelt hakkasime me Rootsist välja sõitma, läksime laeva ja olime kuuendal korrusel, kui kuulsime viiendalt suurt möirgamist. Selleks oli pruuni seemisnahast jopega naine, kes kriiskas kui ebaviisakas ja vastik on turvamees. Ta küll väitis et turva peksab teda, kuid seda küll kuskilt näha polnud. Naine ei tundunud ka purjus olevat. Nimelt oli see naine koos oma väikse lapse ja mehega laeva tulnud, kuid oli oma pardakaardi enne kajutisse unustanud. Kuna neil oli kirja pandud ekskursioon kaptenitekile, siis mees ja laps jooksid ees, naist sisse ei lastud. Okei ma saan aru, et seda naist võis ilgelt närvi ajada ja võib-olla oli ta eluunistus kapteniteki nägemine, aga nagu ta läks ikka väga hulluks kätte. Hakkas seal rabelema ja kriiskama ja turvameest jalaga peksma ja sülitas näkku ka ja lubas siis politsei kutsuda. Ma ei saandki aru, mida ta öelnud oleks. Sest idee poolest oleks ta pidanud 10 minutit vaikuses ootama ja saanud mehelt kaardi ja õnnelikult laeva saand. 10 mintaga tõi mees talle kaardi ära, kuid kapten teda enam laeva ei lubanud. Naisest oli suva, ise on psühh, aga väiksest poisist oli kahju, ikkagi ta emme oli see kes kriisates minema lohistati:( Ja mehel oli selline nägu et, issand mul on niiiiiii häbi.. Miks ma ei üllatu:D

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar