Uncategorized

vajan abi

27. juuli 2010

Targemad inimesed, avitage. Ma pean endale koju interneti ja telekaühenduse moodi asja saama eksole. Esiteks ma võtsin lahti esimese suvalise lehe, milleks oli starman. Kohe tekib küsimus, et kas sellist paketti polegi, kus ainult internet pluss telekas on? Mul ju pole tavatelefoni vaja. Aga kui EI ole, siis millist võtta eks? Ma ei saa sellest ikka midagi aru:D Ma palju maksta ei tahaks, täitsa ISE pean maksma nüüd ju:O

http://www.starman.ee/teenused/kolmikpaketid/mini-kolmikpakett
Selline pakett siis, ma ei tea mis need numbrid interneti taga tähendavad:(

http://www.starman.ee/teenused/kolmikpaketid/mikro-kolmikpakett
Või see?

Maksavad ju sama palju, mis kurat nende erinevus on? Ja kui keegi teab mingit kohta, kus see ALLA 300 eegu oleks, oleks veel lahedam. Aitaja saab posti teel pudeli õlpat.. või ei saa:( Elu näitab!

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta sesamy 27. juuli 2010 at 12:58

    mul elion; telekas pluss net (pidevalt 4 arvutit võrgus, üks sabaga ja 3 wifis) maksame 259 kuu.

  • Avatar
    Vasta Morgie 27. juuli 2010 at 11:27

    Isiklikest kogemustest – mul on starmani kodu kolmik, netiühendus töötab reeglina aeglasemalt kui lubatud, aga mul võib ka arvuti veits rikkis või kasimata olla. telekanalitest on eluvajalik olemas – lisaks eesti kanalitele ka fox crime 😉

    netiühendust ja telkut pakub ka stv, kelle kodulehelt on veidi keeruline hinnakirja leida, aga kelle sissejuhatavad tekstid on väga meeleolukad 😉
    http://stv.ee/content/est/83/

  • Avatar
    Vasta Morgie 27. juuli 2010 at 11:02

    starmani pakettides on kõigis lauakas sees, aga sa võid starmaniga liituda ka internet eraldi ja telekas eraldi süsteemi järgi… mis tuleb kokkuvõttes kallim.

    omavahel öeldes on lauatelefon kasulik, kui tahad teises linnas elavate vanaldaste sugulastega või ammuste sõpradega pikka juttu vesta.

    mini ja mikro paketid ei ole sama hinnaga, üks on 299 ja teine 229 kr kuus, mis tähendab, et see mikro on 70 kr kuus odavam.
    AGA kui mikro, st odavama paketi interneti allalaadimiskiirus on 300 kbit sekundis, siis 70 kr rohkem makstes saad sa mini paketiga allalaadimiskiiruse 1,5 MEGAbitti sekundis ehk viis korda kiirema interneti, onju.

    alla 300 eegu on mõlemad, tõsi, lauakat kasutades võib kuuarvele lisanduda kõnearve, aga see on juba oma teha.

    vastavat teenust pakkuvaid firmasid on veelgi, suurematest pakub elion kolmiklahendust http://tv.elion.ee/tellimine-ja-hinnad.php

    millest stardipaketi hind jääb samamoodi alla 300, allalaadimiskiirus on mõistlik 1 mega aga telekanaleid on oluliselt vähem, kui starmani kolmikpaketil – 29 70 vastu.

    kui sa aga elad suures kortermajas, siis uuri, ega teie ühistule ei paku võrguteenuseid mõni odavama hinnaga pisike erafirma või eraisikust ettevõtja. paneelikate ühistutes neid kohati on.