Uncategorized

looke sellest, kuidas ma surma oleks saanud

22. aprill 2009

Veits feil. Käisin autokoolis, sõitsin rõõmsalt ringi ja kõik sujus ilusti ja kaks tundi hakkas juba täis saama. hakkasin siis mustaka poolt kristiinesse sõitma. Mul oli vaja rida vahetada, panin siis vasaku suuna sisse ja läksin kahe džiibi vahele. Muidugi see tagumine tundis ennast solvatuna, et ma talle ette pressisin, ta ta lihtsalt üritas tagasi oma vanale kohale saada: sõitis minu kõrvale ja lihtsalt järsult pööras ette mulle. Ilma suunata, mitte midagi. Lihtsalt PSÜHH. Õpetaja lasi talle signaali ja oli ülivihane, ma olin surmahirmus. No hea tüüp, oleks ma üksi olnud, ma oleks talle küljepealt sisse sõitnud lihtsalt:) ja ta oleks süüdi jäänd, a ma oleks surma saand vabal ajal:)

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta jospel 25. aprill 2010 at 08:36

    mhmh, oluliselt parem on ju tööajal surma saad 😛