Uncategorized

nädal ashiga

5. juuni 2009

Esmasp: olin tegelikult harju keskmises pohmellis ja olin sunnitud Ashile valetama, et ma olen haige. Kuigi tegelt midagi vist viga oli, sest pea ähvardas ära kukkuda ja südagi oli paha. Vedelesin terve päeva Sillu juures.

Teisip: sain Ashiga kokku, käisime laluväljakul, kus unustasin ära Ernesaksa nime. Siis läksime vesirattaga sõitma Pirita jõkke. Siiis saime Hardoga linnas kokku ja otsustasime grillima minna. Võtsime Jürksi ja Lagle kaa, ja läksime tiigi äärde. Chriss ja Sillu ühinesid ka meiega.

Kolmap: Käisin tööl, ilm oli pask. Peale seda läksime Ashiga ja Liinaga ja Hardoga Hella Hunti sööma. Siis Levikasse. Haha, see oli lahe koht. Kolme paiku tahtsime nimetasse minna, aga see oli kinni. Protestisime Hollyka ees. Läksime Osmani kebabi. Unustasin oma telefoni taksosse. Ash mõnitas kahte piffi inglisekeele oskamatuse pärast.  Kell pool 6 võtsin viimase shoti.

Neljap: Pidin kell 11 tööl olema, seetõttu olin terve päeva surnud. Õhtul käisime Jürksi ja Laglega tiigi ääres veidike õlut rüüpamas ja niisama juttu rääkimas. A Riki oli kaa ja kukkus oma jala siniseks:(

Reede: Otsustasime Pärnusse sõita. Kuna Lags ja Jürks munesid, siis mina ja Ash läksime ees. Pässas võtsime kohustuslikud õlled ja kabanossid. Esimene auto viis märjakale, autojuht oli vaikne rahulik tüüp. Teine auto- kaks iraaklast, kellest 1 tahtis minuga abielluda, 10 last saada, ja kellele meeldis mu tisse vahtida. Siiamaani helistab mulle ja uurib mis ma kingituseks saada tahan, kui ta Eestisse tagasi tuleb. Lõpuks Pärnus panime kotid ära ja sõitsime linna.  Ootasime seal Lagsu ja Jürksi, aina jõime õlle. Siis nad jõudsid, käisime poes ja ostsime grillikraami. Hakkasime minu maja ees grillima. Lapsed kerjasid raha, elu oli ilus. Viin ja kooreliköör kokku ei käi…

Laup:… sest järgmine päev oli nii paha olla. Ägisedes käisime rannas ja Stefanis. Sõitsime ratastega kaa. Siis läksime tagasi, tegime süüa ja lebotasime. Muidugi jõime ka õlut.

Pühap: Tulime Tallinna- häälega. Tallinnas sai Ash sõpsiks Evaga, käisime jalutamas. Siis piknikul Kullo juures. Kiku, Petra, Kaarliga.Seal on ilus mänguväljak.

Esmasp: Mina läksin ulgudes tööle ja Ash edasi lätti.

Muuseas ei valinud vanamehenässi prantsusmaalt, vaid 25 aastase noormehe austraaliast:D

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar