Uncategorized

ja noh alaku

29. september 2009

Kuna blogi nimi on nüüd muudetud, siis ma olen järelikult peaaegu oma reisi alustamas eksole. Tegelikkuses homme siis kell 18.00 läheme mina, Kiku, Liina ja Lagle suure hurraaga Stockholmi laevale. Kuna mul homme on veel tööpäev, siis ma järelikult homme pakkida ei saa. Seega siis järeldus, et mul on tuba praegu korras, kohver pakitud- kaalub täpselt 14 kilo, et tead saaks kilo jagu nänni veel sisse panna kui tahan.. see järeldus on kahjuks vale.  Mu tuba on segamini kui vana mehe mõistus ja noh reaalsuses ma ei saa oma kohvrit väga täpselt kaaluda ka. Seega ma kasutan seda tehnikat et kaalun ennast, siis ennast kohvriga. Peaaegu ongi 14 kilo.. ainult VIIS kilo üle. Ja lisakilo eest ma küll mingi 15 euri ei maksa. Ja üldse ma eiraatsi oma asju siia jätta. Muidu peaks otsima digika akud üles, siis ma näitaks mis sitahunnik mu toas parasjagu on. Ja veel on tore see et mu ema möirgab siin kuidas ta veel läheb apteeki ja ostab apteegi tühjaks ja siis ostab mulle mingi imepistiku jne jne jne jne.

Niisama hea inimesena pakun praegu soovijale Minu seeriast minu Taid ja minu Austraaliat, muidu jäävad siia vedelema. Ahjaa, nii ilusad mustad platvormkingad on ka mul, suurusele 37, kes tahab omale palun võtke ja kandke, sest mul ei mahuuu kotttiii juu:((((

Majas pole ühtegi patakat. Eks ma siis hiljem teen.

Muidu, kes tahab head teha, kirjutage mulle inglise keeles mu ülemuselt mulle soovituskiri ja ta paneb allkirja, aga ma ei oska ennast ülistada:(

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar