Uncategorized

uusi huvitavaid ameteid ja kallitest raamatutest

25. september 2023

Mulle ausalt nii väga meeldivad innovatiivsed ja leidlikud naised. Seetõttu oli mul väga huvitav kuulata BSH uut äriplaani, millest ta eile oma storydes rääkis. Nimelt on tal selline plaan, et ta hakkab raha eest naistele pakkuma sellist teenust, et lööb ennast üles, joodab selle naise kaasa täis ja vaatab, kas mees petaks oma naist Brigittega.

Loe ka neid postitusi!

29 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta H 25. september 2023 at 20:48

    Raamatukogud on muide endiselt tasuta. Kõike ei pea ostma.

  • Avatar
    Vasta kook ja jook 25. september 2023 at 18:56

    Hahah nii aus. Mulle meenus temaga seoses, et eile ta storydes kommenteeris seda Zevakini tweeti, et “mehed hoidke bshst eemale” vms. BSH ütles, et jah ma saan aru, et tema mind ei taha ja lisas, et aga tegelikult on ju nii, et alateadlikult sa loomulikult kinnitad ja kordad seda, mida sa tahad olla, aga tegelikult ei ole. Minule meenus selle aasta suvi, kus me nägime umb 47 storyt päevas teemal “ma olen muutunud, mul on täiesti uus elu, ma olen karske, vana eluga on lõpp” jne. Hea ikka, et ta ise ka selle psühholoogilise konstruktsiooniga kursis on, aga talle vist tavainimese loogika ei kehti hehe….

  • Avatar
    Vasta KK 25. september 2023 at 16:36

    Raamatu hind on ikka üüratu, eriti kuna ilmselt seal midagi huvitavat niikuinii ei ole 😀 Olen sõbrannadele ka öelnud, et Britney raamat, mis nüüd oktoobri lõpus välja tuleb, maksab ka vähem (28 eurtsi) ja ta on päriselt ka staar ning seal raamatus on kindlalt midagi huvitavat lugeda ka 😁 Et selle kõrval on Bsh raamat ikka eriti räige hinnaga.

    • Avatar
      Vasta L 27. september 2023 at 16:12

      Jaa. Mis seal ikka muud olla saab, kui hahaa, ma tegin nalja, hüäänid on süüdi jne jne. Juba see kaanepilt on eemaletõukav. Lamedale tagumikule see klaas photoshopitud… ülinõme.

  • Avatar
    Vasta K 25. september 2023 at 16:23

    Ei imesta kui pool ta mälestustest on ka moonutatud või väljamõeldud…🥹
    Nagu ta stoorides mainis, et Marjeniga leppisid sõbralikult ära vms, et Marjen vabandas ta ees, siis Marjeni Q&A-s oli see pisut teistmoodi kirjas😁
    99,9% usun, et tal on isiksuhäire, plähmerdab ja lõugab, on ebastabiilne, näeb asju teisiti, usub iseenda väljamõeldisi, reaalsutaju puudub, valetab, paneb lugudele korralikult vinti juurde (et end huvitavamana näidata)…ikkagi Eesti läbiaegade kuulsaim naine🥹👏🏽
    Kui ta päriselt tahaks oma mainet päästa, siis peaks suu kinni panema ja PÄRISELT ka oma vaimsusega tegelema.. see pole iseloomuomadus, et lõugab, plähmerdab suvalt ja kiimleb… ebakindel ja väga katkine inimene… see et loeb raamatuid, ta reaalselt usub, et NÜÜD ta on teine inimene ja mõistab… tule taevas appi🤦🏼‍♀️
    Varsti on ta täielikult canceldatud, tüütu inimene.. aga noh.. igast halvas on head… mul heameel, et selle pealt on võimalik teistel ka teenida🤣💁🏼‍♀️

    • Avatar
      Vasta Janika 26. september 2023 at 22:53

      +1 arvan sama. Actions speeks louder than words.

  • Avatar
    Vasta Merr 25. september 2023 at 14:59

    See lõpus niimuuseas, et läksin peikaga lahku 😂✌️

    • Mallu
      Vasta Mallu 25. september 2023 at 15:35

      No mis mul sellest rohkem rääkida, annab lihtsalt aimu, miks mul aega üle haha 😀

  • Avatar
    Vasta Sakalam 25. september 2023 at 13:55

    Mulle meeldib, et sa ei lase tal üksi saada põhidraama osa vaid oled nii tark, et napsad blogiga ka oma osa temast rääkides.
    Sest draama huvides ostan ma enne sinu blogi kui tema, kuna sa ei ilusta elu ja tulistad alati otse, mida arvad.
    Temakese jutt on alati mingi kallutatud ja läbi lillede sitt ning ALATI wannabe räme inspiratsioon teistele naistele.
    Ma olen pigem inspireeritud sinu tegemistest kui tema kahepalgelisest elust – ükspäev kekutan mitu viina jõin ja hiljem olen uuesti sündinud karsklane kui keegi sitta pritsib mu joomise peale.
    Ta on täpselt selline inimene, kes tahaks niiväga kõigile rääkida oma “keelatud” tegusid, et ta on kõige lahedam, aga avalikkuse huvides ta ei saa ala. “kujutad sa ette mida me vetsus ükskord tegime sellel suurel üritusel, ning arva ära kellega, te elusees ei jõuaks nii kaugele elus, et panete triibukesed sellise tuntud isikuga 🫣👊😋”
    Üli “tegus” naine pole alati parim inspiratsiooninaine, mõni debiilne avalik tähelepanu ei muuda “tehke sporti, mina teen” mulle enam inspiratsiooniks vaid mingiks väljapunnitatud “ma annan ühiskonnale ikka niipalju” jutuks

  • Avatar
    Vasta Kärts 25. september 2023 at 13:44

    Selline hind on ikka liiga kallis. Ootan kuni soodusriiulile maandub või laenan mõnelt sõbrannalt/ tuttavalt. Eks korra võiks läbi lugeda, aga sellist raha selle eest ei maksaks.

  • Avatar
    Vasta Maris 25. september 2023 at 13:32

    Lisaks on BSH raamatu kaanefoto plagiaat, Kim Kardashiani kuulsa champagne poosiga. Isegi tasutavärv ja kleidi valik on sama nagu originaalne ei oska inimene olla ja midagi oma peaga välja mõelda. 😅
    Meil ka sõbrannaga on aina gossi sel teemal omavahel jagada. 😂

    • Avatar
      Vasta F 25. september 2023 at 15:02

      Minu arust on äärmiselt naiivne arvata, et see kaanefoto polnud teadlik valik ja loomulikult teadis BSH nii Kardashiani kui selle pildi rassistliku tausta. See kõik on teadlik turundus. BSH kohta võib öelda kõiki negatiivseid omadussõnu, aga RUMAL ta pole ja teab, kuidas raha teha.

      • Mallu
        Vasta Mallu 25. september 2023 at 15:35

        Mina muuseas arvan, et see oli tal teadmatult tehtud ja nüüd ürtab mängida, et jaa haha, ma teadsin terve aja 😀

    • Avatar
      Vasta Triin 26. september 2023 at 18:05

      Mind huvitab see raamat üha vähem – suht kindel, et lihtsalt üks enda kiidulaul ja haletsemine ja siis, et haha, kogu sitt, mis ma kokku keeranud olen, on tegelt äriplaan ja turundus, ma olen niii tark. Ilmselt müüb aga hästi, aga saab ka vaikselt üheks Eesti vihatuimaks inimeseks. Teraapia ilmselt aitaks sellega paremini toime tulla.

  • Avatar
    Vasta Merle 25. september 2023 at 13:32

    Kas ma võin ka sinna diivanile kplitama tulla pliiiis? 🤣🤣

    • Mallu
      Vasta Mallu 25. september 2023 at 14:43

      Ikka, ruumi on 😀

  • Avatar
    Vasta Keity 25. september 2023 at 13:18

    Seda BSH gossi on niiiiiiii huvitav lugeda, aga samal ajal on nii kurb, et teed teda aina tuntumaks ja rikkamaks- nii juttude kui ka raamatuostuga, reklaamiga 🥲🥲🥲 Otsib ainult tähelepanu ja saab mis tahab.

    • Mallu
      Vasta Mallu 25. september 2023 at 14:43

      Eks ligiinimest tulebki ju aidata ❤️

  • Avatar
    Vasta Päike 25. september 2023 at 12:54

    Eiei, sinu äriplaan võiks olla ära sebida (abielu)mehi KAINE peaga.
    Elu ei ole must/valge, suhted on on äärmiselt erinevad ja inimesed samuti. Purjus peaga võivad inimesed teha äärmiselt lolle vigu, mida hiljem kahtseda. Ma muidugi ei õigusta mitte kuidagi petmist – ei purjus ega kaine peaga. Aga suure tõenäosusega mitte kainelt on see libastumise protsent suurem, kui konkreetselt keegi külje alla ujub mingi mesijutuga. Ilmselt petmist ei juhtu (naiivne mõtlemine?), kui suhtes kõik korras ja üksteist armastatakse.
    Täiesti mõistan, et heas vormis/ilusad inimesed tunnevad ennast enesekindlalt eksole aga…

  • Avatar
    Vasta F 25. september 2023 at 11:41

    On küll keskmisest kallim, aga ju BSH teab, et ostetakse piisavalt ka selle hinnaga. Tellisin ka ära, sest kindlasti ei taha ilma jääda sellest draamast, juba praegu on väga põnev olnud 😀
    Aga need tema viimased storyd-minu arust on 2 varianti-ta teeb kas nii iroonilist topelnalja, et me enamus ei saa sellest aru või variant 2-aju on koogist natuke sassis. Sest tõsise jutuna mina neid väljaütlemisi võtta ei saa.

    • Mallu
      Vasta Mallu 25. september 2023 at 11:43

      Ma ütlen ausalt, et ma tegelikult eriti ei usu, et seal mingit UUT draamat kui sellist on. Aga noh, eks siis näeme! 😀

  • Avatar
    Vasta Luisa 25. september 2023 at 11:41

    Mumm juba tegi seda mehe sebimis äri ju ja reklaamis Tiktokis. Bsshhh ei suuda millegi originaalsega kahjuks üllatada.

    • Avatar
      Vasta Mjau 25. september 2023 at 20:16

      Mulle ka meenus kohe, et keegi on juba teinud midagi taolist, seega ei ole see tõeti tema originaalplaan. Ülal keegi kommenteeris, et BHS rumal ei ole. No sellega võib nõus olla, aga eriline tarkur või orginaalne mõtleja ta ka ei ole. Pigem selline keskmine-keskmine. Mis ei pruugi olla ju ka sugugi halb variant.
      Raamatut kindlasti ostma ei hakka, kui üldse, loen raamatukogust kunagi laenutades või siin Malluka kokkuvõtet. Hind on naeruväärne ja ei usu, et sisugi midagi säravat või seda hinda väärt on.

  • Avatar
    Vasta meow 25. september 2023 at 11:29

    See raamatu hind😂 isegi targad entsüklopeediad pole nii kallid, aga ehk tuleb sealt rohkemgi tarkusi :))))

  • Avatar
    Vasta Ma 25. september 2023 at 11:17

    Birx sebis su peika ära või?

    • Mallu
      Vasta Mallu 25. september 2023 at 11:25

      Ei seda siiski mitte, kuigi see oleks naljakas ninanips mulle olnud küll 😀

    • Avatar
      Vasta Inimene 25. september 2023 at 12:33

      Birx sebib ainult nende naiste peikasid, kes oma mehele andeks annavad.
      Leian, et odavam on Malluka blogi kuutasu maksta ja Malluka kokkuvõte raamatust ära oodata. Loodetavasti ei jõua see raamat tulevikus koolides kohustusliku kirjanduse nimekirja, aga palun igaks petteks tee ikka korralik referaat –
      0. Sissejuhatus
      1. Kes oli selle raamatu peategelane?
      2. Millest raamat rääkis?
      3. Milliseid järeldusi me sellest teha saame? (Kus on moraal?)
      5. Kokkuvõte.

      • Mallu
        Vasta Mallu 25. september 2023 at 14:43

        Teen ära! 😀

        • Avatar
          Vasta Astrid 25. september 2023 at 23:57

          Kasutatud kirjandus tuleb ka lõppu ära märkida! Teate ju isegi, kui oluline see on ja kui ei kirjuta, mis jama sellest tulla võib 😃