Uncategorized

10 okt

10. oktoober 2009

Käisin täna essat korda oma getos jalutamas. Ostsin umbes 5 ringiti ehk siis umbes 15 eegu eest suure kotitäie puhastatud puuvilju ja nüüd õgin neid. Samas see koju tagasi saamine ei olnud üldse nii kerge- ma ei tea mis hetkeemotsiooni ajendil otsustasin ma lampi üle tee minna, ma ei tea isegi kuidas see võimalik oli tol hetkel. Igatahes kui ma tahtsin TAGASI oma poolele tulla osutus see võimatuks sest, et jumala eest ei ole siin ju ülekäiguradu ja autosid tuli umbes miljon mõlemalt poolt. Seega ma seisin umbes 11 minutit ( tegelt täitsa täpselt 11 minta, sest ma juhtusin kella vaatama ) teepervel ja vahtisin hädise näoga teisele poole. Lõpuks hakkas mingitel meestel must kahju ja nad moodustasid kolmekesti ühiskomandoga “operatsioon aita hädine turist üle tee”. Olin selle üle kohe päris rõõmus. Siis avastasin et naabritel kasvab aias mangopuu ja et meie aias kasvab see.. karvase viljadega puu, vaata see millest kunagi inetus bettys rääkis. Meeldib see asi ka. Nüüd ma istun siin ja suren. Meie tuba on ainuke kus on konditsioneer, seega on siin KÕIGEST 26 kraadi sooja. Niipea kui toast välja astud siis on surm silme ees. 33 kraadi, null tuult ja null õhku.Kohevarsti lähme linnapeale vessarit tegema ja siis ööbime mingise lambika Edmundi sõpsi pool.

Eile käisime nende vabakal, mis on umbes 769 korda ilusam kui meie oma pluss seal saab juua. Suva et siin on liiga palav et juua. Mu host jõi 3 tsinnikoksi ja täna ropsis:D

Pluss leidsin oma voodist geko ja tükike minust suri saadud trauma tagajärjel.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar