Uncategorized

lubagem mulgi diipi peksta

8. detsember 2009

Seisin mina liftis, vajutasin number kolme ja lihtsalt tundsin korraga, et “ou mallu, mida sa teed?”

Ja ma ei oskagi seda kuidagi seletada, mida ma teen siis? Ma ei reisi ringi ja koge mingeid uusi v6rratuid asju. Noh tulin Austraaliasse ja on kyll kena ja tore- aga noh.. milleks? Tulin pmst teise maailma otsa, et k2ia iga p2ev tool ja siis peale seda S.ga kodu m2ngida v6i. Ma ei tea aga korraga hakkas nii kurb enda p2rast.

Mul on siin kyll s6pru ja tuttavaid, aga siin on k6ik kuidagi nii feik. Ma isegi igatsen seda ausat eestimaalase kylmust. V2hemalt sa ei kriiska igale ettejuhtuvale ” HI! How are you darling?!” samal ajal m6tled et pyha jeesus kui m6ttetu inimene ta on ja kuidas iiial ei tahaks taga suhelda. K6ik on kuidagi nii ebasiirad ja liiga s6bralikud. Ja ma ei saa oelda et mul oleks siin yldse ealeski v6imalus leida nii h2id s6pru nagu mul nad eestis on. Inimesed kes vahelduse m6ttes saavad mu naljadest aru ja kellega ma saan r22kida k6igest, ilma et ma peaks keset vestlust m6tlema et “nahuj ma ei oska seda s6na inglise keeles”

Ma tean et see on nii segane jutt ja mul pole mitte millegi yle kurta. Aga miks ma siin olen? Miks ma ei istu praegu oma punases toas 6ism2el, rosin syles. V6i tiigi 22res Piretiga shampat joomas. V6i shokolateriis Liisiga veini v6i teed kulistamas, v6i Kikuga jumalteabkuhu h22letamas. V6i K2tuga tema koogis jubetarku asju r22kimas. V6i Liinaga ebasyndsusi puhumas, v6i Laglega yksk6ik kus, sest temaga on alati hea olla yksk6ik kus.

Ma lihtsalt tunnen et ma sain k2tte k6ik asjad mis ma tahtsin, aga samas ma oleks neid saanud ka Eestis eksole.

Kui ma Silluga olin, siis ma koguaeg m6tlesin et oo nii tore oleks taga koos elada ja tead kodu m2ngida- noh nyyd ma elan  S.iga ja mitte et sellel midagi viga oleks, siis kas ma sellep2rast tulingi siia v6i.

Jaa Eestis tahtsin niiv2ga omaette elada- jei elangi eksole, ei ole mu vanemaid kuskil. Imelik aga sellega kaasnevad asjad nagu n6ude pesemine ja pesu pesemine ja koristamine ja poesk2imine ja p6randate pyhkimine.. kes oleks v6ind aimata.

Ja mul on natuke kahju et ma ei ela l2hemal Eestile sest muidu ma kraabiks oma viimsedki raharaasud kokku ja tuleks n2dalavahetuseks koju. Ma l2ksin kodust 2ra vist.. 1 okt? Vms. Igatahes ma olen yle kahe kuu siin olnud ja issand kuidas ma praegu sees suren.

Mul on ausalt nagu siin mingi m2nguelu. K2in toool, tulen koju ja teen syya, v6i siis ootan et S tuleks ja siis teeb tema syya. K2ime v2ljas, tsillime. Mingit.. pointi nagu pole.

…Samal ajal kui mul on eestis vanaisa suremas keda ma enam iial ei n2e ja mina sitt tulin Austraaliasse l6butsema.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar