Uncategorized

19 and bored

7. jaanuar 2010

Peaksin süvenema asjadesse nagu näiteks see et mul on tuba söögijäänuseid täis ja ma nägin ühe prussakat. Või, et mulle tundus hetkeks, et siin toas reaalselt haiseb kassi järgi, aga ma ei tea, enam ei tunne ka.. Ühesõnaga ma peaks koristama kallid sõbrad.  Ja kui nüüd mõelda siis pesta võiks ennast ka. Aga üldiselt oli mul täna good hair day ja alati võite mulle smsida, sest ma sain endale uue simkaardi ja nüüd on mu elu üks suur rõõmukarneval- sõna otseses mõttes kogu selle sita sees.

Ja naljakas on see et mu blogi vaatab päevas umbes 50-60 inimest. Ma ei mõtlegi et see teiste, huvitavate, inimeste blogide mastaabis midagi ekstreemset oleks, aga kallid inimesed, ma kirjutan ju vaid oma hädisest elunatukesest võõramaal. Ja ma arvan, et isegi mu oma ema ei huvita mida ma siin teen, niiet järelikult on mul 50 sõpra- parematel päevadel 60.

Ja ma olen märganud et ma ei oska punkti panna, ei lausetes ega ka päriselus. Ei tule neid punkte noh. Ja selle imetabase pildi ma varastasin Ingridi blogist kuhu ma lampi sattusin ja andke andeks aga ma ei viitsi linkida, aga tõe huvides mainin et kui tahate siis minge liisi blogi ja tema blogrollis on üks kajakas vms ja see ongi ingrid ja nii ongi.Ja need pildid on selleks otstarbeks et te mu neetud lõusta ära ei unustaks. Kohe näha et ekstreemselt profifotokaga tehtud eks.

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Paranoik 25. aprill 2010 at 08:36

    Paul on nii nunnnnnuuuu!!!!! 🙂

  • Avatar
    Vasta mallukas 25. aprill 2010 at 08:36

    oiii aitäh, ma kohe nii uhke nagu mu oma last kiidetaks:P