Uncategorized

ja jeesus on olemas..

7. jaanuar 2010

Eelmine laupäev läksin oma ülemuse juurde ja küsisin talt otse, et kallis inimene, kas sa arvad et.. ” well do you think that i suck at what i do?” Seetõttu siis, et tal on alati mingi sada  vabandust, miks ma ei saa juba olla ettekandja, vaid pean ikka runner olema.

” sa pead õllekoolituse läbima!” Well, see on mul ammu tehtud..

“sa pead kellegagi buddyuppima” Suva et olen seda neli korda teind

“sa pead kõiki toidunimesid teadma!” Khm, natuke raske oleks peale kahte kuud neid mitte teada.

Noh ja niimoodi ta seal  jauras, ja siis ma küsisin et aga miks kõige uuem eit saab kõige rohkem shifte. Mul oli kolm ja tal oli kuus, no fucking hell. Ja siis ta ütles ” well thats the way it just turned out mate” Ja ma olin niiiiii vihane. Ja siis ta soovitas mul rohkem asju teha ja vähem lobiseda:) Kallid sõbrad- ma mainin kohe ära, et jumal te ei leia sealt asutusest kedagi, kes teeks samapalju asju kui mina, ja sama kiiresti, ja kuna tema on enamuse aja oma kontoris, võibolla ta astub jah sealt välja siis kui vaikne on ja munnigi teha pole. aga noh siiski ma läksin väga närvi.

Ja läksin siis Timile kaebama, et Richy on niiiii ülekohtune ja teeb mulle liiga ja ma vihkan teda ja iial ei räägi taga.

Ja näed mis nalja, teisip astun tööle ja kae nalja mis mul on- oma section on. hurraa ja kümme juudi naist kabareed tantsimas.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar