Uncategorized

jou

7. veebruar 2010

No nii. Eile käisime Daniga kohalikus pubis, kus tuli välja et see on pmst.. omasooiharate pubiL Jah. Mingi eeeriti kuum tüüp tuli muga juttu rääkima ja ma olin juba rõõmus, pärast tuli välja et ta tuli ainult ütlema et ma meeldin ta sõbrannale:D

Ja siis mul oli kräu Conoriga, kes arvas et lahe oleks mulle peale ronida ise maani purjus ja läbimärg ja idiootlik. No arvata on et ma ta jalgadega eemale lükkasin, ja tegelt ma oleks isegi viisakalt palund teda lõpetada, aga eelnevad elukogemused näitavad mulle et see tema puhul nagunii ei aita, pealegi mul oli sitt olla kaa ja niiiigi külm. Ehk siis jah, nii oli kuidas elu käib.

Ja ma ei saanud üldse magada kaa. Ma ei tea, vaatasin filme ja asju, aga pärast mingi 4-6 lissalt vedelesin voodis ja surin unne aga magama ikka ei jäänud. Ja mõtlesin et kui tore oleks kui ma elaks suures suures majas koos kõikide oma eesti pärismusidega ja kui suur lillepidu see täpselt oleks. Aga näed HUIABELLA elangi.

Ausalt tuleks päevapealt eestisse kohenüüd, aga mul on selline tunne et ma pean selle aastakese siin ikka ära olema, sest miskipärast ma kohtun aina inimestega keda ma tahaks maha tappa, niiet võibolla see aitab mul tulevikus paremaks inimeseks saada vms.  Või siis ma satun massimõrva eest vanglasse.

Mul on mingi värk vist, ma üldse ei oska üksi olla. Isegi kui teised umbes kaheks tunniks kuskile lähevad siis ma ei oska kuidagi olla.

A muidu see ka et ma ütlesin Hennale ja Piritale et ma ei taha enam suitsu teha, niiet neil on õigus mulle näkku lüüa tahke objektiga, kui ma peaks seda täna tegema.

Nüüd tuleb tervituste aeg: Tere Liis, luwwin sind. Teisi ka keda ma kohe nimetan: Hardo, Mammu, Liina, Kiku, Luglu, Grete, Piret, Hendrik,  ja üldse need teised ka kes mu sõbrad on ja loevad seda sest ma ju kunagi ei mäleta kes seda loevad aga ikkagi. Tere silver ka, ikka olen ärritunud su lollide naljade

Haha, kuulan praegu Miley Cyrus- Party in the USA- tra kes selle haige loo mulle saatis üldse?:D

Ja mul on nii igaaav ja ma ei tea, peaks netti minema. Lähengi kohe:s

Ja näete tulingi:P

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta maarja 25. aprill 2010 at 08:36

    mina ka ootan sind nii väga, mu elu sakib ilma sinuta:(((((