Uncategorized

nikk nagis

30. märts 2010

Tra ma tahaks t2pit2hti kah kasutada, aga sittagi…

Sain endale maailma parima t88koha

http://www.elevenkitchen.com.au/

Mu boss, kes on 32 aastane naine, saadab mulle vahel smse sisuga

I have taken my panties off

My knickers just fell down…

…jaaa muid selliseid asju. Ikka leian et ta on maailma naljakaim inimene ja niiniii tore et selle koha just leidsin eksole.

Jamesiga l2heb nagu inimestel ikka omavahel l2heb. Me leppisime kokku et me kumbki et taha mittemidagi t6sist, v6i siis isegi poolt6sist v6i yldse midagi, sest meil pole liblikaid:D aga ilma selleta funkab meie olukord ka praegu, niiet minu poolset halinat seekord siit ei leia.

Ahjaa, see nv on Timi farmis suur easterpralle ja Jamesi synna on ka linnas aga mina ei l2he kummagile vaid ainult raban t88d teha:(

Ei oskagi muud nagu mainida, hoidke k6va

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Rents 25. aprill 2010 at 08:37

  No mune võiks ikka värvida ju. Ja tegelikult on isegi lahe seda kahekesi teha, sest James on muidugi väga tore, aga tal on ju see puudulik haridus, mis ta eesti keelest ilma on jätnud, nii et temaga peab ikka inglishit purssima.

  P.S. Ma saatsin sulle meili kah – oli sul meeles oma ülemusele sms saata?

  P.P.S. Ei tea, kas on juba piisavalt alust arvata, et su ülemus on lesbi ja ühel hetkel üritab sind vägistada?

 • Avatar
  Vasta mallukas 25. aprill 2010 at 08:37

  pealegi mulle tundub koguaeg et ta valetab:D james siis. v6i noh KEEGI eei saa nii paljusid asju teada kui tema v2idab ennast teadvat:O

  ja meili sain k2tte aga ma arvan et ma r22gin taga homme tool n2ost n2kku, siis saan vb rohkem inffi talt.
  ja ta ei ole lesbi:( ta on lihtsalt humooorikas:D

 • Avatar
  Vasta Rents 25. aprill 2010 at 08:37

  Haha, sa ei julgend meilile vastatagi hirmuga, kui avastasid, mis sa kõik kokku oled rääkinud. "Kuidas ma ütlen nüüd, et ma ikka päris tõsiselt ei mõelnud, et tule ja ole siin kasvõi esmaspäevani, mis sellest et ma ise vahepeal tööl olen? Tal ju kõik asjad kindlasti pakitud juba ja ega seda hullu ei tea, Liis ütles kohe, et see võib kallale tulla…"

 • Avatar
  Vasta mallukas 25. aprill 2010 at 08:37

  haha, ma ju vastasin su meilile ja muidugi tule ja ole.. mis siis et ma vahepeal tool olen:D mis ma sitt yksi kodus ikka teeks:D?