Uncategorized

nüüd ma siis tean

29. mai 2010

Et ainuke asi, mis mu und reaalselt takistas, oli Silbe, sest tra eile mul kadus nett ära ( st. juba üleeile, me nimelt kõik sõbralikult rotime kellegi wifit ja nüüd see lõbu on siis ka läinud:( ) ja ma heitsin juba kell 1 öösel magama ja ärkasin kell 7 suurest shokist, et tra see küll õige ei ole. Siis olin hea tüdruk ja läksin pesumajja ja ostsin tai toitu ja hakkasin bravehearti vaatama, niiet kell 12 tundsin, et õige aeg oleks uuesti magama heita. (Hea siis, et pikk lause ei tulnud) Ja nüüd kell pool 8 olin sunnitud kargu alla ajama ja neti kohvikusse tulema, sest Reena,vana kaabakas, ajas üles mind.
Ja üldse elu on nii tühi ja igav, kui netti pole.
Ajaloo huvides mainin ära, et isegi Jenny sai eile one night standy, mis on naljakas. Kintsud puha sinikaid täis:D Ei tea, kuidas see võimalik on, aga mis siin ikka.
Koduigatsus muidu tapab aga siit ka nats kurg koju minna. Pff. Ja Silbe hui on msnis kui ma TUNNIKS ajaks msni tulen:S Ma loodan, et sa seda loed ja siis sul pikk häbi.

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta mallu 2. juuni 2010 at 00:45

    mis molised:S

  • Avatar
    Vasta sil 30. mai 2010 at 16:20

    ou